ΕΚΤΑΚΤΟ: Οι Ρώσοι ισχυρίζονται ότι συνέλαβαν Αμερικανό στρατηγό στην Μαριούπολη – Ποιος λένε ότι είναι


 

Ρωσικοί λογαριασμοί στο Tweeter, υποστηρίζουν ότι αιχμαλωτίστηκε στην Μαριούπολη κατά την μάχη του εργοστασίου Azovstal ο «τριάστερος» Αμερικανός στρατηγός Roger L.Clutier Jr, ο οποίος συντόνιζε την ουκρανική αντίσταση.

O συγκεκριμένος ήταν επικεφαλής των Αμερικανών εκπαιδευτών στο εκπαιδευτικό κέντρο του Yavoriv κοντά στο Λβιβ, το οποίο ισοπεδώθηκε από τους Ρώσους πριν τρεις εβδομάδες.

Εδώ εν δράσει επί ουκρανικού εδάφους:



Είχαν υπάρξει πληροφορίες από αργά το βράδυ ότι είχε εγκλωβιστεί με την ομάδα του μέσα σε κτίριο του Azovstal. Μεταφέρουμε την πληροφορία με κάθε επιφύλαξη.

(δείτε προηγούμενη ανάρτηση)>Σφαγή Ουκρανών στρατιωτών που προσπαθούσαν να διαφύγουν από λιμάνι Εγκλωβισμένος Αμερικανός αξιωματικός

Αν είναι αληθινή, τότε πολλά πράγματα αλλάζουν και το επικοινωνιακό κτύπημα στην κυβέρνηση Μπάιντεν θα είναι μεγάλο. Επαναλαμβάνουμε: Αν είναι αληθινά τα όσα μεταφέρουν οι ρωσικοί λογαριασμοί.

Να σημειώσουμε ότι σε μία προηγούμενη περίπτωση που είχαν ανακοινώσει οι Ρώσοι ότι είχαν σκοτωθεί αξιωματικοί της Εθνοφρουράς του Τενεσσί σε μάχες στο Ντονμπάς, η Εθνοφρουρά του Τενεσσί το είχε διαψεύσει κατηγορηματικά κάνοντας ονομαστική αναφορά στις ταυτότητές τους. 

.pronews  

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΓΥΠΤΟΣ : ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!! ΟΥΤΕ "ΣΥΖΗΤΗΣΗ" ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ

Ουκρανία: Βομβαρδίστηκαν οι αποθήκες της ελληνικής εταιρείας ELTON

NTONAΛΤ TRAΜΠ : "ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ "

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΥΒΡΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ .. ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ...!!!! ΟΙ ΚΟΥΡΙΤΕΣ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 6000 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ-ΣΑΒΒΑΩΘ....!!!!!

Ο Κινέζος δικτάτορας Xi Jinping διατάζει τον Απελευθερωτικό Στρατό των Λαών να προετοιμαστεί για πόλεμο σε οποιοδήποτε δευτερόλεπτο

Δανία: καταργήθηκε ο νόμος για τον αναγκαστικό εμβολιασμό μετά από δημόσιες διαμαρτυρίες

Θρίλερ με τον θάνατο 44χρονης στην Χαλάστρα 14 ώρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca

Ν.Μπένετ σε Β.Ζελένσκι: «Πεθαίνουν άνθρωποι εξαιτίας σου – Παραδώσου» – «Όχι» απάντησε ο Ουκρανός πρόεδρος

Επιστροφή