Lockdown και «μετωπική» με Ρωσία προκαλούν ντόμινο καταρρεύσεων στις κυβερνήσεις της Ευρώπης


Η τέταρτη κυβέρνηση στην Ευρώπη τους τελευταίους δέκα μήνες που ανατράπηκε ή βαίνει προς ανατροπή μέσω των εκλογών ή των αντιδράσεων που προκάλεσε η πολιτική της τους στα lockdown και στην πρόσφατη μετωπική σύγκρουση με την Ρωσία, είναι η βρετανική.

Και οι εξελίξεις στο Λονδίνο πιθανότατα έχουν σχέση με την αναθεώρηση από πλευράς της ελληνικής κυβέρνησης για ματαίωση της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες τον Σεπτέμβριο-Oκτώβριο αν βέβαια πιστέψουμε τα όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το ντόμινο των κυβερνητικών πτώσεων στην Ευρώπη ξεκίνησε από τη Γερμανία τον περασμένο Σεπτέμβριο συνεχίστηκε στην Βουλγαρία η οποία πλέον κυβερνάται από θνησιγενή κυβέρνηση μειοψηφίας, ακολούθησε η ήττα του Ε.Μακρόν («ήττα» με την έννοια ότι δεν μπόρεσε να σχηματίσει αυτόνομη κυβέρνηση) και οι πολιτικές κρίσεις πέρασαν στη Βρετανία όπου χωρίς καμία εμφανή αιτία ο Μπόρις Τζόνσον «αυτό-κατέρρευσε».

Ειδικά στην Βρετανία που είναι ενεργειακά αυτάρκης δεν υπήρχε καμιά πιεστική κατάσταση που να «έδειχνε» προς την κατεύθυνση της πτώσης του Μπόρις Τζόνσον.

Και όμως, συνέβη αν και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Οκτώβριο για να ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση.

Τι έχει συμβεί σε όλη την Ευρώπη; Προφανώς, οι πολίτες κουράστηκαν από τις πολιτικές των lockdowns και δεν έχουν και καμιά διάθεση να πολεμήσουν με τη Ρωσία σε έναν πόλεμο που δεν έχει τίποτα να τους προσφέρει πέρα από επιπλέον δαπάνες στο καθημερινό τους προϋπολογισμό και φορολογήσεις.

Η κούραση και η ανάγκη της αλλαγής, μην ξεχνάμε ότι έφερε την καταψήφιση του νικητή του Β’ ΠΠ Γουίνστον Τσώρτσιλ και την εκλογή της κυβέρνησης Άτλεϊ χωρίς καμία εμφανή αιτία, το αντίθετο!

Το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί και στην Ελλάδα; Στην Ελλάδα, θα μπορούσε να συμβεί (χ100) το ίδιο πράγμα, με αιτίες που ξεκινούν από τους ουσιαστικά αναγκαστικούς εμβολιασμούς και φτάνουν μέχρι την οικονομική καταστροφή ως απόρροια των μνημονίων και των Lockdown!

Πρώτες αντιδράσεις τής Μόσχας 

«Ούτε εμείς του αρέσουμε αλλά ούτε και σε εμάς αρέσει»

Θέση στην είδηση για επικείμενη παραίτηση του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον πήρε το Κρεμλίνο, μέσω του εκπροσώπου του Ντμίτρι Πεσκόφ.

Συγκεκριμένα όταν ο Ντμίτρι Πεσκόφ ρωτήθηκε για τον Μπόρις Τζόνσον απάντησε πως “ούτε εμείς του αρέσουμε” του Βρετανού πρωθυπουργού “ούτε και σε μας αρέσει”.

Οι πληροφορίες για επικείμενη παραίτηση του Τζόνσον αφορούν ελάχιστα το Κρεμλίνο, πρόσθεσε, εκφράζοντας ωστόσο την ελπίδα “πιο επαγγελματίες” να τον διαδεχθούν στην ηγεσία του Ηνωμένου Βασιλείου.

“Ελπίζουμε ότι μια μέρα θα έρθουν στην εξουσία στη Βρετανία άνθρωποι που θα είναι πιο επαγγελματίες και πιο ικανοί να παίρνουν αποφάσεις μέσω του διαλόγου”, συνέχισε, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στη Βρετανία ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

https

Live 3D Globes Visitor

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΓΥΠΤΟΣ : ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!! ΟΥΤΕ "ΣΥΖΗΤΗΣΗ" ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

ΣΕ 3:21 ΜΟΝΟΝ ΛΕΠΤΑ, ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ” ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Δανία: καταργήθηκε ο νόμος για τον αναγκαστικό εμβολιασμό μετά από δημόσιες διαμαρτυρίες

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Προχωρά Με Την Πρόταση Μητσοτάκη,γιά τό "πράσινο" πιστοποιητικό εμβολιασμού....!!!!

ΑΡΗΣ: Ένας Πλανήτης Γεμάτος με Ελληνικές Ονομασίες

ΕΡΩΤΕΥΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΑ-ΒΟΛΟ " ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ "

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ

Αμερικανός στην Ουκρανία : Δεν θέλουν να καταστρέψουν τη χώρα – Για αυτό αργούν

Ελληνίδα ομογενής από τη Μαριούπολη: «Ναζί Ουκρανοί καίνε παιδιά – Βιάζουν και σκοτώνουν εν ψυχρώ»

Επιστροφή