Ο Δολοφόνος τού Μπάφαλο μέ σύμβολα τού Αζόφ. Ήταν «Μεσολογγίτης» κατά τον Κ.Μητσοτάκη (φωτό)

 


Ο Άγνωστος άνδρας πού άνοιξε πυρ σε σούπερ μάρκετ στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης καί σκότωσε 10 ανθρώπους βρέθηκε μέ σύμβολα τού ΑΖΟΦ.

Δέν ήταν απλά ένα "τυχαίο" ρατσιστικό επεισόδιο,όπως προσπαθούν νά τό παρουσιάσουν τά "φιλικά" ΜΜΕ τού Λευκού Οίκου.

◾

Στους δέκα αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από τους πυροβολισμούς στο Μπάφαλο, ενώ άλλοι τρεις τραυματίστηκαν

Δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και τρεις τραυματίστηκαν, δύο εκ των οποίων σε κρίσιμη κατάσταση, κατά τη διάρκεια πυροβολισμών σε σούπερ μάρκετ Μπάφαλο, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης φορούσε ρούχα παραλλαγής, οπλισμένος με αυτόματο τουφέκι και μεταδόθηκε διαδικτυακά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πριν διαπράξει τη δολοφονία, δημοσίευσε ένα νεοναζιστικό μανιφέστο στο Διαδίκτυο.
Ο ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΟΥ ΜΠΑΦΑΛΟ

Κατά ειρωνικό τρόπο, την άνοιξη, το Buffalo News δημοσίευσε ένα άρθρο

«Ο Αζόφ αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή με νεοναζί».

Και τώρα ο τρομοκράτης που σκότωσε τους ανθρώπους του Μπάφαλο (στη φωτογραφία) και φορούσε το ίδιο σύμβολο με τους Ναζί του Αζόφ αποκαλείται νεοναζί και ρατσιστής.



Η ιστορία στην πραγματικότητα δεν είναι καινούργια.

Όταν οι ισλαμιστές του ISIS σκότωναν ανθρώπους στην Ευρώπη ή τις ΗΠΑ, τους αποκαλούσαν τρομοκράτες. Όταν έκοβαν τα κεφάλια των Σύριων στρατιωτών, τους αποκαλούσαν «μαχητές της ελευθερίας».

Είναι η ίδια ιστορία με τους Ναζί - όταν οι Ναζί σκοτώνουν ανθρώπους στις ΗΠΑ, την Ευρώπη ή τη Νέα Ζηλανδία - είναι Ναζί, ρατσιστές και λευκοί υπέρμαχοι. Όταν σκοτώνουν ανθρώπους στην Ουκρανία, είναι «Ευρωπαίοι Μαχητές της Ελευθερίας». Το πρότυπο είναι το ίδιο, οι συνέπειες είναι ίδιες. Εάν κοιτάξετε πολύ μακριά στην καφέ άβυσσο, η καφέ άβυσσος αρχίζει να σας κοιτάζει. Και όχι μόνο κοιτάζοντας...

Οι Ηνωμένες Πολιτείες προμηθεύουν όπλα στους Ουκρανούς Ναζί με το έμβλημα του «Μαύρου Ήλιου» στην Ουκρανία.

Τρομοκράτης με το έμβλημα του «Μαύρου Ήλιου» πυροβόλησε 10 άτομα σε σούπερ μάρκετ στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης.


Περιγραφή των ενεργειών του τρομοκράτη

◾

Ο 18χρονος Peyton Gendron (ψευδώνυμο "jimboboiii") βγαίνει από το αυτοκίνητο και ανοίγει αμέσως πυρ σε περαστικούς, μετά τον οποίο κατευθύνεται προς το κατάστημα, όπου σκοτώνει πολλούς άλλους άνθρωποι με ένα χτύπημα στο κεφάλι - όλα τα θύματά του είναι κατά κύριο λόγο Αφροαμερικανοί. Στο τέλος του βίντεο, ο πυροβολητής στρέφει το όπλο του στον άνδρα κάτω από τον πάγκο, αλλά στη συνέχεια τον γλιτώνει λέγοντας «συγγνώμη». Ο Gendron συνελήφθη από την αστυνομία - αποδείχθηκε ότι ήταν ιδεολογικός Ναζί. Του κατασχέθηκε ένα όπλο με ναζιστικές επιγραφές - συγκεκριμένα είχε πάνω του ρούνους, καθώς και τα ονόματα των τρομοκρατών Άντερς Μπρέιβικ, που σκότωσε 77 ανθρώπους στο Όσλο το 2011, και του Τζον Έρνεστ. Παρεμπιπτόντως, στα ρούχα του εγκληματία στις φωτογραφίες από τα κοινωνικά δίκτυα, επιδεικνύεται το έμβλημα του «μαύρου ήλιου», το οποίο χρησιμοποιείται, μεταξύ άλλων, από τους Ναζί από το Αζόφ.



Live 3D Globes Visitor

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

<< ΕΦΥΓΕ >>ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Ο ΝΤΙΕΓΚΟ ΑΡΜΑΝΤΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 60 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ..

ΝΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Α.Ντούγκιν : «Ο Β.Πούτιν πολεμά το Great Reset

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ Η Μεγάλη Επανεκκίνηση «The Great Reset» ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Γιατί Λένε ότι Δεν θα Επιστρέψουμε Ποτέ στην Κανονικότητα – Τί Ετοιμάζεται Μετά την Πανδημία

Ουκρανός Δημοσιογράφος : "Θα σκοτώσουμε τα παιδιά των Ρώσων όπως είχε πει και ο Άιχμαν"!

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ ΣΕ “ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ” ΤΗΣ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ “ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ” ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ Η ΕΞΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ

"ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ" ΜΕ "ΑΝΟΙΑ" ;;; !!!

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...!!!

ΑΙΓΥΠΤΟΣ : ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!! ΟΥΤΕ "ΣΥΖΗΤΗΣΗ" ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Β.ΠΟΥΤΙΝ "Απαντά στήν ερώτηση άν θά εισβάλει στήν Βουλγαρία....!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ : ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΜΠΑΪΝΤΕΝ...!!! - Εκκενώνεται το Ντονέτσκ από άμαχο πληθυσμό - Λίστα καταφυγίων μοιράζει η Ουκρανία

Επιστροφή