ΥΨΗΛΗ ΡΑΠΤΙΚΗ 4,500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ......!!!!!!!! ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΚΑ....!!!!


Υψηλή ραπτική στην αρχαία Ελλάδα: τα εντυπωσιακά κοστούμια της Αριάδνη & Ελένης της Τροίας στο Ελληνικό Μουσείο της μελβούρνης, θα φέρουν στη ζωή τα υπέροχα κοστούμια που φορούν οι μινωίτες και μυκηναίοι της εποχής του χαλκού Ελλάδα ca. Από 2000 έως 1200 π. Χ
((Οί Μπούρκες δέν είχαν  ανακαλυφθεί ακόμα, έπρεπε να περάσουν άλλες 2000 χρόνια, μέχρι νά αποφασίσει ό θεός ))

Η μοναδική έκθεση που θα `ανοιξε   στις 2 Μαρτίου 2018, θα παρουσιάσει κοστούμια και φορέματα από τους μινωική και μυκηναϊκή πολιτισμούς που βασίζονται σε αρχαιολογικά ευρήματα.
Τα ενδύματα είναι από την Δρ. Μπερνίς Τζόουνς, η σχολαστική ανάλυση των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων της οποίας εκπροσωπείται σε γλυπτά και πίνακες ζωγραφικής της περιόδου.
Το Κόμμα έναρξης της έκθεσης θα περιλαμβάνει ειδική εκδήλωση διαδρόμου με μοντέλα που παρουσιάζουν τα μινωική και μυκηναϊκή ενδύματα, παρουσιάζοντας την πλήρη επίδραση της πολύπλευρη φύσης των έργων.
Η εκδήλωση του διαδρόμου θα συνοδεύεται από μια εγκατάσταση προβολής τοιχογραφίες, και μια εξήγηση για τα ρούχα, την ιστορία τους, το σχεδιασμό και την κατασκευή τους.
Η εκδήλωση θα ακολουθήσει ένα αρχαίο-εμπνευσμένο κοκτέιλ πάρτι, και προεπισκόπηση της έκθεσης, μαζί με σαμπάνια, κρασί και μπύρα από την Ελλάδα.
Η έκθεση προσφέρει επίσης επεξηγηματικά σχέδια για την κατασκευή των ενδυμάτων και των χέρι λινό δειγμάτων των υφασμάτων των ενδυμάτων, των συγκροτημάτων και των στόλισμα.
Τα ενδύματα και τα υφάσματα του Αιγαίου ήταν μεταξύ των λιγότερο κατάλαβα μεταξύ των μεγάλων καλλιτεχνικών επιτευγμάτων του μινωική πολιτισμού και η έκθεση φωτίζει κάθε πτυχή των κοστουμιών του Αιγαίου.






 

==================================================================================


ΤηΛεΓρΑφΟς= Στίς αναρτήσεις μας ορισμένες φορές συμπεριλαμβάνονται στοιχεία, φωτογραφίες, εικόνες....πού είναι σέ Δημόσια Προβολή. Ως έκ τούτου θεωρούμε πώς δέν παραβιάζουμε τόν Νόμο περί Πνευματικών Δικαιωμάτων. `Εάν πάρ ` αυτά κάποιος νιώθει Θιγόμενος, Παρακαλούμε ειδοποιήστε μας μέ μήνυμα στην Συγκεκριμένη Ανάρτηση, γιά νά τό αφαιρέσουμε...!!!!
=================================================================================

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Sadhguru στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: «Θέλω λιγότερες ψυχές στον πλανήτη» (βίντεο)

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

ΗΑΕ: «Έρχεται το τέλος του δολαρίου και ένα νέο διεθνές οικονομικό σύστημα»

ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΓΡΙΒΑΣ = ΤΑ «ΕΜΒΟΛΙΑ»-FRANKENSTEIN ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ......

Η πρόεδρος του κόμματος «Αδέλφια της Ιταλίας»Τζόρτζια Μελόνι και πιθανή πρωθυπουργός ετοιμάζει «μεγάλα πράγματα»

Κραυγή αγωνίας από τους αμάχους που η Δύση κάνει πως δεν «βλέπει»

Αποκάλυψη: Δικαιολογίες «Η κυβέρνηση γνώριζε ότι θα μιλήσουν οι νεοναζί του Αζόφ »

Επιστροφή