ΟΜΟΛΟΓΙΑ PFIZER: «6-8 ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΑΝΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΑΣ ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ» !

  


Η αμερικανική εταιρεία Pfizer και η γερμανική τουρκικής ιδιοκτησίας ΒionNTech παραδέχθηκαν επίσημα αυτό που όλη η επιστημονική κοινότητα γνώριζε, αλλά κανείς με εξαίρεση τους Ρώσους δεν είχε βγει να το πει: Ότι τα εμβόλια mRNA της συγκεκριμένης εταιρείας όπως και της Moderna έχουν «διάρκεια ζωής» ελάχιστων μηνών!
Οι Pfizer/BioNTech ανακοίνωσαν για διατήρηση των αντισωμάτων σε χρόνο 6-8 μηνών, αλλά ακόμα και αυτό είναι υπεραισιόδοξο: Οι Ρώσοι του Ινστιτούτου «Γκαμαλέγια» διαβεβαιώνουν ότι «Στους τέσσερρις μήνες ή πέντε το πολύ τελειώνει η ανοσοποιητική δράση ττου εμβολίου Pfizer BioNTech» !
Σίγουρα λοιπόν ο πληθυσμός που εμβολιάζεται με αυτό το εμβόλιο θα χρειαστεί από το καλοκαίρι νέα δόση για να διατηρηθούν σε υψηλό επίπεδο τα αντισώματά του.
Οι Ρώσοι επισήμονες λένε ότι όσοι εμβολιάστηκαν μέχρι τον Μάρτιο (όπως π.χ. πρωθυππουργός Κ.Μητσοτάκης) με το εμβόλιο mRNA, θα πρέπει να εμβολιαστούν πριν το τέλος της άνοιξης και μετά πάλι πριν το τέλος του χρόνου!
Όλα αυτά σημαίνουν ότι είναι αδύνατον να φτάσει το 70% του πληθυσμού του πρόγραμμα εμβολιασμού της χώρας μέχρι το Νοέμβριο.
Μέχρι στιγμής στη χώρα μας έχουν εμβολιαστεί με τη δεύτερη δόση του εμβολίου μόλις 663.680 πολίτες.Από αυτούς οι περισσότεροι έχουν εμβολιαστεί με το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech και θα χρειαστεί να επαναεμβολιαστούν μέσα στο καλοκαίρι.
Και όλο αυτό... αν θεωρήσουμε πως όλοι οι πολίτες θέλουν να εμβολιαστούν, κάτι που μέχρι στιγμής απέχει αρκετά από την πραγματικότητα, καθώς αρκετοί είναι αυτοί που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν (περίπου 30%).

 

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μ.Ζαχάροβα: «Εξαφανίστηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Χάρκοβο επειδή αποκάλυπτε τις ωμότητες των Ουκρανών νεοναζί»

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Αποφασισμένοι πλέον οί Ρώσοι νά ισοπεδώσουν όλες τίς Στρατιωτικές Υποδομές τών Ουκρανών

Στέλνουν ¨οπλα( βίντεο) στό Ουκρανικό καθεστώς μέσω"πολιτικών πτήσεων".....!!!!!

Επιστροφή