Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νεκρός ο κυβερνήτης του αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας

 


Νεκρός ο κυβερνήτης του αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv
To όνομα του άτυχου κυβερνήτη του εκπαιδευτικού αεροσκάφους Τ-2 Buckeye που συνετρίβη το πρωί σε δασική περιοχή νότια της Τρίπολης ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας. Πρόκειται για τον επισμηναγό, ιπτάμενο, Νίκο Βασιλείου.
Σημειώνεται ότι ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους κατάφερε να διασωθεί χρησιμοποιώντας το αλεξίπτωτό του, και εντοπίστηκε από την πυροσβεστική. Το ΓΕΑ επισημαίνει ότι και οι δύο χειριστές είχαν μεγάλη πτητική εμπειρία.
Η ανακοίνωση του ΓΕΑ
"Την Τρίτη 28 Αυγούστου 2018 και ώρα 08:50 , στο πλαίσιο εκπαίδευσης εκπαιδευτή πτήσεων με αεροσκάφος Τ-2 Buckeye, σε ειδική άσκηση (περιδίνηση), πραγματοποιήθηκε εγκατάλειψη 7 ναυτικά μίλια βόρεια της Σπάρτης, με αποτέλεσμα ο μεν συγκυβερνήτης του αεροσκάφους να διασωθεί κάνοντας χρήση αλεξιπτώτου, ενώ ο κυβερνήτης, Επισμηναγός (Ι) Νικόλαος Βασιλείου, εντοπίσθηκε νεκρός στην περιοχή πτώσης του αεροσκάφους.
Οι δύο (2) Ιπτάμενοι ήταν μεγάλης πτητικής εμπειρίας με γενικό σύνολο περίπου 2.500  ωρών. Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας έχει ορίσει επιτροπή εμπειρογνωμόνων με σκοπό τη διερεύνηση του ατυχήματος".
 
Νωρίτερα:
Θρήνος στην Πολεμική Αεροπορία καθώς νεκρός εντοπίστηκε ο ένας εκ των δύο πιλότων του Εκπαιδευτικού αεροπλάνου.
Υπενθυμίζεται ότι εκπαιδευτικό αεροπλάνο της Πολεμικής Αεροπορίας κατέπεσε λίγο μετά τις 8.30 έξω από την Τρίπολη προς την κατεύθυνση της Σπάρτης.
Ο άλλος πιλότος ευτυχώς εντοπίστηκε σώος.
Νωρίτερα:
Εκπαιδευτικό αεροπλάνο τύπου Τ2 κατέπεσε λίγο μετά τις 8.30 περίπου επτά ναυτικά μίλια νότια της Τρίπολης προς την κατεύθυνση της Σπάρτης.
Ήδη έχει εντοπιστεί ο ένας από τους δύο πιλότους ζωντανός και αναζητείται ο δεύτερος.
Ο συγκυβερνήτης βρίσκεται ήδη στο νοσοκομείο της Καλαμάτας σε καλή κατάσταση. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι οι πιλότοι το εγκατέλειψαν λόγω μηχανικής βλάβης.
Στην περιοχή έχουν σπεύσει και πυροσβεστικά αεροπλάνα “Δήμητρα” προκειμένου να βοηθήσουν στην έρευνα. Μεγάλες επίγειες επίσης δυνάμεις πυροσβεστών και από την Αεροπορική δύναμη Τρίπολης βρίσκονται στην περιοχή.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι έπεσε κοντά στην Αρκαδική Οικολογική Φάρμα στην περιοχή Μπουκοβίνα .

πηγhttps://marketnews.gr 

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Η πρόεδρος του κόμματος «Αδέλφια της Ιταλίας»Τζόρτζια Μελόνι και πιθανή πρωθυπουργός ετοιμάζει «μεγάλα πράγματα»

Ε.Ε : ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ....!!!! < ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ "ΕΜΕΙΣ" >

Ξεκίνησαν Συγκρούσεις μεταξύ Σερβίας και Κοσσόβου .Παίρνουν φωτιά τά Βαλκάνια....!!!

ΒΑΡΕΙΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΗΠΑ

Δανία: καταργήθηκε ο νόμος για τον αναγκαστικό εμβολιασμό μετά από δημόσιες διαμαρτυρίες

Επιστροφή