ΑΙΘΕΡΑΣ..... ΤΟ ΠΕΜΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ...!!!!!!!!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΑΙΘΕΡΑΣ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ..ΟΝΕΙΡΑ ΑΛΗΘΙΝΑ..
ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ
Τα τέσσερα πρώτα στοιχεία, η γη το νερό ο αέρας, η φωτιά, συμβολίζουν την ζωή στον υλικό κόσμο, τους πλανήτες, με σώμα την γη και το νερό, την φωτιά που «δένει» υλοποιεί το κάθε υλικό σώμα αλλά και την σάρκα.
Η λογική του σώματος είναι το πνεύμα της Γαίας, και συμβολίζεται από τον αέρα που μας περιβάλλει.
Τι είναι όμως ο αέρας; και τι η φωτιά;
Ο αέρας είναι η λογική που έχουν όλα τα υλικά σάρκινα όντα, πάνω στα υλικά σώματα τους πλανήτες.
Η φωτιά γίνεται Πυρ (ενεργειακή δομή
) έξω από τα στερεά σώματα πλανήτες, όπου το πυρ η ενέργεια περιβάλλει τα πάντα στο σύμπαν.
Αυτή η ενεργειακή δομή του σύμπαντος, το λεγόμενο πυρ, είναι διπολική, δυαδική, και όπως όλα τα στερεά σώματα πλανήτες αστέρια κτλ, έτσι και τα όντα είναι τα σώματα τους από ενέργεια και ύλη, (ενέργεια πυκνής συμπύκνωσης) έχουν πνεύμα σκέψεις αισθήματα και συναισθήματα μα και αισθήσεις δυαδικές διπολικές δράση και αντίδραση.
Σήμερα γνωρίζουμε, ότι στον άνθρωπο της Γης επικρατούν οι σκέψεις που είναι αντίθετες μεταξύ τους, ο νους η λογική του, εμπεριέχει όλες τις σκέψεις που μπορεί να κάνει, που αφορούν τον αισθητό κόσμο αλλά και τον συναισθηματικό, μαζί με το αντίθετο τους, έχει να κάνει ο άνθρωπος δηλαδή, με μια λογική δυαδική των αντιθέτων σκέψεων, συναισθημάτων, και αισθήσεων.
Αυτός ο δυαδικός νους, αυτή η λογική των σκέψεων, αισθήσεων, και συναισθημάτων, είναι το Πνεύμα της Γαίας.
Η φωτιά, είναι οι σκέψεις του πνεύματος της Γαίας, που διοχετεύονται στον άνθρωπο, ώστε να μπορεί να δει και κατανοήσει έξω από τον αέρα, το διάστημα το Διπολικό σύμπαν των αντιθέτων, την Ενεργειακή δομή του, το Πυρ.
Και το Πυρ συμβολίζει το δυαδικό πνεύμα του σύμπαντος.
Ο ΑΙΘΕΡΑΣ
Αυτό που μας κρύβουν, και γνώριζαν οι Έλληνες πρόγονοι μας, είναι ο Αιθέρας.
Πρόκειται για το πλέγμα που περιβάλλει το δυαδικό διπολικό Πυρ και διαφέρει από το πνεύμα της θνητής δυαδικής φύσης, διότι προέρχεται από ένα άλλο Μονοπολικό σύμπαν όπου επικρατούν μόνον οι τέλειες ενέργειες! και ποτέ τα αντίθετα παρά μόνον οι Τέλειες ενέργειες δηλαδή ούτε αρνητικές μα ούτε θετικές ενέργειες, μα μόνον οι προερχόμενες από το Άπλετο Φως, γι’αυτό και είναι τέλειες οι ενέργειες, δηλαδή από φως έγινε αιθέρας με ενέργεια μεν ως συστατικό του, αλλά μονοπολικός δε, και έτσι δεν επηρεάζεται καθόλου από το διπολικό πυρ, παρά μόνον αν οι «αιθερικές» ψυχές ενδυθούν την σάρκα.
Ο Φωτεινός αιθερικός Νους των ανθρώπων στην Γη, βρίσκεται μέσα στην Αιθερική ψυχή, η οποία ενσαρκώθηκε την σάρκα, για να ζήσει και κατανοήσει τον διπολικό κόσμο των αντιθέτων.
Η Αγάπη και όχι ο έρωτας, προέρχεται από τον Αιθερικό αληθινό κόσμο του Φωτός.
Ο έρωτας είναι η έλξη των αντιθέτων για να επιφέρουν την ζωή, διότι είναι η εικόνα του μονοπολικού κόσμου του φωτός, όπου τα πάντα εκεί, ζουν για πάντα, δεν χρειάζονται το αντίθετο τους, διότι είναι ενωμένα, ζουν ως Όλον αλλά και μόνα, δεν έχουν ανάγκες, οι επιθυμίες τους γίνονται αμέσως πράξη, μα πάντα με το φως ως σκέψη, και όχι την εικόνα αυτού του δυαδικού κόσμου καλό-κακό, δράση-αντίδραση κτλ διότι εκεί επικρατεί το αγαθό.
Αν λοιπόν ζητάμε την αλήθεια, θα την βρούμε στον Αιθέρα, δηλαδή στον Νου της Ψυχής.

=============================================================================== 

phgh oneirosky

 ανάρτηση  από = Οί Ελληνες καί στούς Θεούς τους, Όρθιοι Μιλάνε @ko20st                                                                                                                                                                                                           ΤηΛεΓρΑφΟς = Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.






Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Μ.Ζαχάροβα: «Εξαφανίστηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Χάρκοβο επειδή αποκάλυπτε τις ωμότητες των Ουκρανών νεοναζί»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Επιστροφή