ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Donald J. Trump


 Οι επίσημες διαδικασίες αρίθμησης ξεκινούν σήμερα στο Ουισκόνσιν, μετά από αναφορά της εκστρατείας του Προέδρου Donald J. Trump. Η καμπάνια κυκλοφόρησε την ακόλουθη δήλωση από τον Jim Troupis, σύμβουλο του Ουισκόνσιν στην εκστρατεία:

«Η δημοκρατία μας εξαρτάται από δίκαιες και αμερόληπτες εκλογές που συμμορφώνονται πλήρως με το Σύνταγμα και το κρατικό καταστατικό. Με την προσπάθεια της τελευταίας στιγμής να αλλάξει τους κανόνες και παρέχοντας παράνομες συμβουλές πριν από αυτό, η Επιτροπή Εκλογών του Ουισκόνσιν επανειλημμένα δεν συμμορφώθηκε με το νόμο. Απενεργοποίησαν τους ψηφοφόρους και υπονόμευσαν την ακεραιότητα αυτών των εκλογών. Εξακολουθούμε να είμαστε σίγουροι ότι όταν μετρηθούν όλα τα νόμιμα ψηφοδέλτια και δεν μετρηθούν τα παράνομα, ο Πρόεδρος Τραμπ θα αποδειχθεί νικητής. "

"Οι τίτλοι αναφέρουν ήδη ψευδώς ότι ο Τζο Μπάιντεν ανακηρύχθηκε νικητής στη Γεωργία. Δυστυχώς, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, έτσι δεν λειτουργεί. Η πολιτεία της Γεωργίας δεν έχει πιστοποιήσει τα αποτελέσματά της και δεν θα έπρεπε. Αυτή η λεγόμενη αναπαράσταση χεριών πήγε ακριβώς όπως περιμέναμε γιατί η Γεωργία απλώς καταμέτρησε όλα τα παράνομα ψηφοδέλτια που είχαν συμπεριληφθεί στο σύνολο. Συνεχίζουμε να απαιτούμε από τη Γεωργία να διεξάγει μια ειλικρινή αναμέτρηση, η οποία περιλαμβάνει αντιστοίχιση υπογραφών. Σκοπεύουμε να επιδιώξουμε όλες τις νομικές επιλογές για να διασφαλίσουμε ότι μετράται μόνο τα νόμιμα ψηφοδέλτια "

- Jenna Ellis, ανώτερος νομικός σύμβουλος του Trump Campaign

«Σήμερα το πρωί αποσύρουμε την αγωγή μας στο Μίσιγκαν ως άμεσο αποτέλεσμα της ανακούφισης που ζητήσαμε: να σταματήσουμε την πρόωρη πιστοποίηση των εκλογών στην κομητεία Wayne, προτού οι κάτοικοι μπορούν να βεβαιωθούν ότι κάθε νόμιμη ψήφος έχει μετρηθεί και κάθε παράνομη ψήφος δεν έχει μετρήθηκαν. "

- Rudy Giuliani, πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης

Οι υποψήφιοι των εκλογικών κολεγίων της Νεβάδας που υποσχέθηκαν στον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ κατέθεσαν σήμεραέναν εκλογικό διαγωνισμό σύμφωνα με τον εκλογικό κώδικα της Νεβάδας, αναφέροντας σημαντικές παρατυπίες, ανωμαλίες και απάτες που σημειώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2020 στη Νεβάδα. Το κοστούμι περιγράφει την αξιοπιστία της επεξεργασίας ψηφοφορίας Agilis και της μηχανής σάρωσης υπογραφών που χρησιμοποιείται στο Clark County και των ηλεκτρονικών μηχανών ψηφοφορίας που χρησιμοποιούνται σε ολόκληρη την πολιτεία. Υποστηρίζει επίσης ότι η άρνηση πρόσβασης του παρατηρητή στη διαδικασία επανάληψης και η ακατάλληλη εφαρμογή ορισμένων προγραμμάτων Εγγενών Αμερικανών που οδήγησαν σε προφανή αγορά ψήφων, έθεσαν ουσιαστική αμφιβολία στα αποτελέσματα των εκλογών. Τουλάχιστον 40.000 ψήφοι, και πιθανώς περισσότερες, επηρεάστηκαν από αυτά τα διάφορα ελαττώματα. Αυτό το περιθώριο είναι μεγαλύτερο από το περιθώριο μεταξύ του Προέδρου Trump και του Joe Biden στη Νεβάδα.

"Πιστεύουμε ότι οι αποκλίσεις που ανακαλύφθηκαν τις ημέρες μετά τις εκλογές της Νεβάδας και προσκλήθηκαν από τις αλλαγές της νομοθεσίας της τελευταίας στιγμής στο νόμο επηρέασαν μνημικά αυτές τις προεδρικές εκλογές για να ωφελήσουν τον Τζο Μπάιντεν, και ως αποτέλεσμα, αυτές οι παρατυπίες έχουν στερήσει από τους Νεβαδάς το δικαίωμά τους σε δωρεάν και δίκαιες εκλογές ", δήλωσε η Τζένα Έλις, Ανώτερος Νομικός Σύμβουλος του Trump Campaign . "Αυτές οι κακόβουλες ενέργειες, που έχουν επηρεάσει περισσότερα από 40.000 ψηφοδέλτια, δεν μπορούν να παραβλεφθούν και ο Πρόεδρος Τραμπ θα συνεχίσει να αγωνίζεται για δικαιοσύνη και να επιδιώκει να αποκαταστήσει την πίστη των Αμερικανών στην εκλογική μας διαδικασία". 

Ο διαγωνισμός κατατέθηκε στο πρώτο δικαστικό περιφερειακό δικαστήριο στην πόλη Carson της Νεβάδας, εξ ονόματος έξι πολιτών και ψηφοφόρων της Νεβάδας που ήταν υποψήφιοι για προεδρικούς εκλογείς στη Νεβάδα. 

Οι καταχωρίσεις του διαγωνισμού είναι διαθέσιμες εδώ .

Πρόσφατες αποκαλύψεις από τη συνεχιζόμενη αρίθμηση της Γεωργίας έδειξαν ότι ο Πρόεδρος Τραμπ ήταν απολύτως σωστός για να εκφράσει ανησυχίες σχετικά με εκτεταμένες παρατυπίες ψήφου που ευνοούν το εισιτήριο Μπάιντεν-Χάρις.

Συγκεκριμένα, η πολιτεία της Γεωργίας αποκάλυψε τη Δευτέρα ότι  2.600 ψήφοι προσωπικού είχαν αφεθεί χωρίς καταμέτρηση  στην κομητεία Floyd, δημιουργώντας επιπλέον ερωτήματα. Χωρίς να υπολογίζει αυτά τα ψηφοδέλτια, η πολιτεία της Γεωργίας έστρεψε εσφαλμένα τα εκλογικά της αποτελέσματα προς τον Τζο Μπάιντεν και έπληξε τον Πρόεδρο Τραμπ. Οι αξιωματούχοι της Γεωργίας πρέπει να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους για να επαναλάβουν τις προσπάθειές τους για να διασφαλίσουν ότι ο αμερικανικός λαός γνωρίζει το πραγματικό αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών του 2020 και η αρίθμηση της Γεωργίας πρέπει να περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη αντιστοίχιση υπογραφών. Η πολιτεία της Γεωργίας δεν πρέπει να πιστοποιήσει τα αποτελέσματά της έως ότου η εκτίμηση γίνει σωστά και τα αποτελέσματα είναι σωστά.

Επιπλέον, οι δημοσιογράφοι επικύρωσαν τη Δευτέρα   τη δήλωση του Προέδρου Τραμπ ότι το διάταγμα συναίνεσης της Γεωργίας - το οποίο προωθήθηκε από τον ριζοσπαστικό αριστερό Στάισι Άμπραμς - "καθιστά αδύνατο τον έλεγχο και την αντιστοίχιση υπογραφών σε ψηφοδέλτια και φακέλους." Ο Πρόεδρος Τραμπ έχει απόλυτη ακρίβεια ότι σημειώνει ότι η Γεωργία αφαίρεσε τις προστασίες από την απάτη των ψηφοφόρων με την παρότρυνση των αριστερών ακτιβιστών που προσπάθησαν να αναδείξουν τα εκλογικά αποτελέσματα του κράτους προς τον Τζο Μπάιντεν. Η εκστρατεία Trump θα συνεχίσει να πολεμά στην πολιτεία της Γεωργίας έως ότου ξεριζωθεί κάθε περίπτωση απάτης ψηφοφόρων και όλα τα προηγούμενα μη μετρημένα ψηφοδέλτια μετρηθούν.

"Η εκστρατεία του Τραμπ έχει συγκεντρώσει σημαντικά αποδεικτικά στοιχεία για απάτη ψηφοφόρων από τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου και συνεχίζουμε να συλλέγουμε πληροφορίες", πρόσθεσε προσωπικός δικηγόρος στον Πρόεδρο, Ρούντι Τζουλιάνι. «Συνεχίζουμε να κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να αποκαλύψουμε και να καταπολεμήσουμε αυτήν την απάτη, έτσι κάθε νόμιμη ψήφος μετράται και κάθε παράνομη ψήφος δεν μετράται».

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Η πρόεδρος του κόμματος «Αδέλφια της Ιταλίας»Τζόρτζια Μελόνι και πιθανή πρωθυπουργός ετοιμάζει «μεγάλα πράγματα»

Ε.Ε : ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ....!!!! < ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ "ΕΜΕΙΣ" >

Ξεκίνησαν Συγκρούσεις μεταξύ Σερβίας και Κοσσόβου .Παίρνουν φωτιά τά Βαλκάνια....!!!

ΒΑΡΕΙΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΗΠΑ

Δανία: καταργήθηκε ο νόμος για τον αναγκαστικό εμβολιασμό μετά από δημόσιες διαμαρτυρίες

Επιστροφή