ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ "ΤΟΠΙΟ" ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ. Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ "ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ" ΣΕ ΝΕΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ...!!

 


 

Ο διευθύνων σύμβουλος της Parler, John Matze, ανακοίνωσε πώς το Σάββατο, η Amazon έβγαλε την Parler από την υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων, που σημαίνει ότι η πλατφόρμα θα είναι εκτός σύνδεσης έως ότου βρουν έναν νέο οικοδεσπότη ,λέγοντας πώς ή επίθεση είναι συντονισμένη.

Η απαγόρευση θα τεθεί σε ισχύ την Κυριακή, κλείνοντας αποτελεσματικά την πλατφόρμα στην οποία οι συντηρητικοί συνήλθαν από τότε που οι μεγάλοι τεχνολογικοί γίγαντες άρχισαν να απαγορεύουν τους συντηρητικούς.

Σε μια δημοσίευση στο Parler, ο Matze έγραψε ότι «την Κυριακή (αύριο) τα μεσάνυχτα η Amazon θα κλείσει όλους τους διακομιστές μας σε μια προσπάθεια να καταργήσει εντελώς την ελεύθερη ομιλία από το Διαδίκτυο. Υπάρχει η πιθανότητα το Parler να μην είναι διαθέσιμο στο Διαδίκτυο για έως και μία εβδομάδα καθώς ξαναχτίζουμε από το μηδέν. Ετοιμαζόμασταν για εκδηλώσεις όπως αυτό, χωρίς να στηριζόμαστε ποτέ στην ιδιόκτητη υποδομή της Amazon και στην κατασκευή γυμνών μεταλλικών προϊόντων. "

«Θα προσπαθήσουμε το καλύτερό μας για να προχωρήσουμε σε έναν νέο πάροχο αυτήν τη στιγμή καθώς έχουμε πολλούς ανταγωνιστές για την επιχείρησή μας, ωστόσο η Amazon, η Google και η Apple το έκαναν σκόπιμα ως συντονισμένη προσπάθεια γνωρίζοντας ότι οι επιλογές μας θα ήταν περιορισμένες και γνωρίζοντας ότι αυτό θα προκαλούσε τη μεγαλύτερη ζημιά ακριβώς καθώς ο Πρόεδρος Τραμπ απαγορεύτηκε από τις εταιρείες τεχνολογίας », συνέχισε η δήλωση.

Ο Matze κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «αυτή ήταν μια συντονισμένη επίθεση από τους τεχνολογικούς γίγαντες για να σκοτώσει τον ανταγωνισμό στην αγορά. Ήμασταν πολύ επιτυχημένοι πολύ γρήγορα. Μπορείτε να περιμένετε να συνεχιστεί ο πόλεμος ενάντια στον ανταγωνισμό και την ελευθερία του λόγου, αλλά μην μας υπολογίζετε.

Η Parler αντιμετώπισε αυτό που μπορεί να περιγραφεί μόνο ως μαζική συντονισμένη επίθεση στον κυβερνοχώρο από την Big Tech, για πρώτη φορά απαγορευμένη από την Apple και την Google εντός 24 ωρών.

Οι υπάλληλοι της Amazon πίεζαν για την εκκίνηση της πλατφόρμας, ώστε να μπορούσαν να σιγήσουν περαιτέρω τους πολιτικούς τους αντιπάλους.

Σε ένα email που ελήφθη από την BuzzFeed News, μια ομάδα εμπιστοσύνης και ασφάλειας της Amazon Web Services (AWS) δήλωσε στην επικεφαλής πολιτική της Parler, Amy Peikoff, ότι «οι εκκλήσεις για βία που διαδίδονται σε ολόκληρο το Parler παραβίασαν τους όρους υπηρεσίας της και ότι η Amazon δεν είναι πειστική ότι το σχέδιο της υπηρεσίας θα Χρησιμοποιήστε εθελοντές για να μετριάσετε τέτοια πράγματα θα είναι αποτελεσματικά. "

Φυσικά, δεν έκαναν τέτοιες απαγορεύσεις όταν το Black Lives Matter σχεδίαζε ταραχές σε Instagram, Twitter, Facebook και Tik Tok πέρυσι.

"Πρόσφατα, έχουμε δει μια σταθερή αύξηση αυτού του βίαιου περιεχομένου στον ιστότοπό σας, το οποίο παραβιάζει τους όρους μας. Είναι σαφές ότι η Parler δεν έχει μια αποτελεσματική διαδικασία για να συμμορφωθεί με τους όρους υπηρεσίας AWS », διαβάζει το email. "[Δεν] δεν μπορούμε να παρέχουμε υπηρεσίες σε έναν πελάτη που δεν είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αφαιρέσει αποτελεσματικά περιεχόμενο που ενθαρρύνει ή υποκινεί βία εναντίον άλλων", αναφέρει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. "Επειδή το Parler δεν μπορεί να συμμορφωθεί με τους όρους υπηρεσίας μας και ενέχει πολύ πραγματικό κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια, σκοπεύουμε να αναστείλουμε τον λογαριασμό της Parler από την Κυριακή 10 Ιανουαρίου, στις 11:59 μ.μ. PST."

Ο  Διευθύνων Σύμβουλος τής Parler John Matze έγραψε: «Η Apple θα απαγορεύσει την Parler έως ότου εγκαταλείψουμε την ελεύθερη ομιλία, θεσπίζουμε ευρείες και επεμβατικές πολιτικές όπως το Twitter και το Facebook και γινόμαστε μια πλατφόρμα παρακολούθησης επιδιώκοντας την ενοχή όσων χρησιμοποιούν το Parler πριν από την αθωότητα. "

Ισχυρίζονται ότι οφείλεται στη βία στην πλατφόρμα. Η κοινότητα διαφωνεί καθώς χτυπάμε το νούμερο 1 στο κατάστημά τους σήμερα. Την ίδια μέρα, το "Hang Mike Pence", μια αηδιαστική βίαιη πρόταση, έφτασε σε εθνικό επίπεδο στο Twitter. Η εμφάνιση του φρικτού διπλού προτύπου Apple και του μεγάλου τεχνολογικού πακέτου τους ισχύει για την κοινότητα », συνεχίζει η δήλωση. «Η Apple, ένα μονοπώλιο λογισμικού, δεν παρέχει εναλλακτικές λύσεις για την εγκατάσταση εφαρμογών στο τηλέφωνό σας εκτός από το κατάστημά τους. Δεν διαθέτουμε τα τηλέφωνά μας, η Apple τα ενοικιάζει απλώς σε εμάς. Η Apple, η Google και το υπόλοιπο αντιανταγωνιστικό πακέτο μεγάλων τυράννων τεχνολογίας συντονίζουν τις κινήσεις τους και συνεργάζονται για να καταπνίξουν τον ανταγωνισμό στην αγορά. "

«Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα επόμενα σχέδιά μας έρχονται σύντομα, καθώς έχουμε πολλές επιλογές», κατέληξε ο Matze.

Η απαγόρευση τίθεται σε ισχύ την Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, στις 11:59 μ.μ. PST. 

Η μεγάλη τεχνολογία απαγόρευσε επίσης τους υποστηρικτές και τους συμμάχους του Τραμπ με ρυθμό ρεκόρ. Θέλουν να σε "σιγήσουν."

πηγη thegateway

  

  

  

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Sadhguru στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: «Θέλω λιγότερες ψυχές στον πλανήτη» (βίντεο)

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

ΗΑΕ: «Έρχεται το τέλος του δολαρίου και ένα νέο διεθνές οικονομικό σύστημα»

ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΓΡΙΒΑΣ = ΤΑ «ΕΜΒΟΛΙΑ»-FRANKENSTEIN ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ......

Η πρόεδρος του κόμματος «Αδέλφια της Ιταλίας»Τζόρτζια Μελόνι και πιθανή πρωθυπουργός ετοιμάζει «μεγάλα πράγματα»

Κραυγή αγωνίας από τους αμάχους που η Δύση κάνει πως δεν «βλέπει»

Αποκάλυψη: Δικαιολογίες «Η κυβέρνηση γνώριζε ότι θα μιλήσουν οι νεοναζί του Αζόφ »

Επιστροφή