ΝΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ "ΕΛΕΓΧΟ" ΣΤΙΣ ΗΠΑ


 Οι καταστάσεις οι οποίες ζούμε προκαλούν εξαιρετικό άγχος για πολλούς ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο. Το άγχος προκαλείται ουσιαστικά από την έλλειψη ζωτικής σημασίας πληροφοριών αλλά και γνώσεις που αφορούν το νόμο και το σύνταγμα της Αμερικής για να γίνονται κατανοητά τα καθημερινά γεγονότα. Ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει ότι η στρατιωτική ανώτατη διοίκηση των ΗΠΑ ερευνά μια εγκληματική εξέγερση με στόχο την ανατροπή των ομοσπονδιακών εκλογών της 3ης Νοεμβρίου.

Οι περισσότεροι Αμερικανοί και πολλοί άλλοι παγκοσμίως παραμένουν πληγωμένοι, απογοητευμένοι και μετέωροι .Πέρα από την νοθεία των εκλογών στις 3 Νοεμβρίου, πιο πρόσφατα, μας έδειξαν την ορκωμοσία του Τζ Μ ως προέδρου, τα μεγάλα μέσα ΜΜΕ να δείχνουν ότι έτσι είναι και οι υποστηρικτές του κινήματος του Τραμπ να φοβούνται πως η προεδρία του Τζ Μ είναι μόνιμη και δεν μπορεί να αλλάξει.
Τα πράγματα δεν είναι έτσι…
Νόμος εξέγερσης /Insurrection Act του1807
Ο καλύτερος τρόπος για να αρχίσει κάποιος να κατανοεί πού βρίσκεται το έθνος και η προεδρία είναι ο Νόμος περί εξέγερσης του 1807. Αυτό το πρώιμο καταστατικό εξουσιοδότησε τον πρόεδρο να καλέσει τις χερσαίες και ναυτικές δυνάμεις να υπερασπιστούν και να νικήσουν οποιαδήποτε απόπειρα ανάκτησης του ομοσπονδιακού, πολιτειακού ή την τοπική αυτοδιοίκηση με παράνομα μέσα. Στα μέσα του 2018, ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε εκτελεστική διαταγή για τον εντοπισμό, την προστασία και την αποτροπή κάθε απόπειρας ανατροπής ελεύθερων και δίκαιων εκλογών στις 3 Νοεμβρίου 2020.
Οι διατάξεις της εντολής περιελάμβαναν εκ των προτέρων ανάθεση καθηκόντων από υπηρεσίες πληροφοριών για τη διερεύνηση και την προστασία από τυχόν ξένες παρεμβάσεις στις εκλογές. Η παραγγελία περιλάμβανε καθορισμένο χρονοδιάγραμμα για την εφαρμογή προφυλάξεων και επιτήρησης, για έρευνες και αναφορά από ομοσπονδιακές υπηρεσίες πληροφοριών για τυχόν περιπτώσεις παράνομης συμπεριφοράς στον Διευθυντή της Εθνικής Πληροφορίας. Το DNI κλήθηκε να συντάξει τη συνοπτική του έκθεση για τα ευρήματα και να το παραδώσει στον πρόεδρο.
Αν και καθυστέρησε από το αρχικό πρόγραμμα που έθεσε ο Πρόεδρος Τραμπ, η έκθεση DNI προς τον πρόεδρο διαπίστωσε ότι συνέβησαν πολλές παράνομες ενέργειες - συμπεριλαμβανομένης της παρέμβασης και της συμπαιγνίας από ξένες κυβερνήσεις σε συνεννόηση με Αμερικανούς πολίτες - στην πραγματικότητα. Εν ολίγοις, ο πρόεδρος ειδοποιήθηκε επίσημα ότι εντοπίστηκαν ξένες κυβερνήσεις σε συμμαχία με Αμερικανούς πολίτες για να ανατρέψουν και να θέσουν σε κίνδυνο τις ομοσπονδιακές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.
Με βάση την έκθεση DNI και τις πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών, ο Πρόεδρος Τραμπ επικαλέστηκε τον Νόμο περί εξέγερσης αναθέτοντας εξουσία και ευθύνη στη στρατιωτική διοίκηση των ΗΠΑ για να προχωρήσουν με τα νόμιμα καθήκοντά τους για να νικήσουν την εξέγερση και να διατηρήσουν τη συνταγματική κυβέρνηση. Οι ξένες κυβερνήσεις που εμπλέκονται με Αμερικανούς υπηκόους είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Καναδάς, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, το Βατικανό και η Κίνα.
Αυτό είναι το πλαίσιο μέσα στο οποίο αναφέρθηκαν 25.000 στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς κλήθηκαν να υπηρετήσουν και αναπτύχθηκαν σε σταθμούς εντός της Ουάσιγκτον, κατά τη διάρκεια των ημερών που οδήγησαν και περιλάμβαναν την ευρεία μετάδοση ορκωμοσίας του Τζ Μ ως προέδρου στις 20 Ιανουαρίου και η οποία διαταγή δόθηκε απο το Πεντάγωνο και όχι από το Κογκρέσο, την Γερουσία ή τον πρόεδρο.
Αυτό είναι το πραγματικό πλαίσιο μέσα στο οποίο οι ένοπλες στρατιωτικές δυνάμεις ανέλαβαν θέσεις γύρω από το Καπιτώλιο των ΗΠΑ και τον Λευκό Οίκο. Το Πεντάγωνο αναφέρεται ότι έχει ένα σώμα 800 υψηλόβαθμων αξιωματικών που επικεντρώνονται στην ήττα της εξέγερσης που συνεπάγεται συμπαιγνία με ξένες κυβερνήσεις που περιγράφονται παραπάνω. Αυτοί οι αξιωματικοί λαμβάνουν τις απαραίτητες προφυλάξεις για να προστατεύσουν το έθνος, να διατηρήσουν και να υπερασπιστούν το σύνταγμα και να νικήσουν την εξέγερση.
Αγαπημένα 6 ώρ. 

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΣΤΟΙΧΕΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ - ΕΛΒΕΤΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

ΚΑΜΙΑ ΗΤΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΤΡΑΜΠ . ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ.

Η πρόεδρος του κόμματος «Αδέλφια της Ιταλίας»Τζόρτζια Μελόνι και πιθανή πρωθυπουργός ετοιμάζει «μεγάλα πράγματα»

Ν. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ "ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ" ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΜΕΑ....!!! ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ...!!!!

Ε.Ε : ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ....!!!! < ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ "ΕΜΕΙΣ" >

ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΣΤΟΥΣ...ΡΩΣΟΥΣ....!!

ΒΑΡΕΙΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΗΠΑ

Δανία: καταργήθηκε ο νόμος για τον αναγκαστικό εμβολιασμό μετά από δημόσιες διαμαρτυρίες

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ "ΦΙΛΟ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΟΥ ΘΕΣΕΙΣ"

Επιστροφή