ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟN ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ TWITTER...!!!! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ "ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ "ΑΛΛΙΩΣ ........


  Η Ρωσία θα απαγορεύσει το Twitter από τη χώρα σε 30 ημέρες εάν η πλατφόρμα δεν καταργήσει παράνομο περιεχόμενο, όπως παιδική πορνογραφία, πληροφορίες για αυτοκτονία και περιεχόμενο που σχετίζεται με ναρκωτικά.


 Ο Vadim Subbotin, αναπληρωτής επικεφαλής της Roskomnadzor, αντίστοιχος της FCC της Ρωσίας, δήλωσε ότι το Twitter δεν αντιδρά στα αιτήματα της ρυθμιστικής αρχής για κατάργηση παράνομου περιεχομένου «όπως θα έπρεπε», και ότι το κοινωνικό δίκτυο θα μπλοκαριστεί στη χώρα σε ένα μήνα εάν αποτύχει η συμμόρφωση συνεχίζεται.

«Το Twitter δεν αντιδρά στα αιτήματά μας όπως θα έπρεπε. Εάν συνεχιστεί η κατάσταση, θα μπλοκαριστεί σε ένα μήνα χωρίς δικαστική απόφαση », δήλωσε ο Subbotin.

Έρχεται μια εβδομάδα αφότου η Subbotin ανακοίνωσε ότι η ταχύτητα στο Διαδίκτυο του Twitter θα επιβραδυνθεί, εκτός εάν αφαιρέσει το προσβλητικό περιεχόμενο.

Εν τω μεταξύ, το Twitter μήνυσε επίσης μήνυση στη Ρωσία για φερόμενη παράλειψη διαγραφής υλικού που ενθαρρύνει τα παιδιά να συμμετάσχουν σε διαμαρτυρίες κατά του Πούτιν.

Το Twitter είπε τότε ότι ανησυχεί για τον αντίκτυπο στην ελεύθερη ομιλία παρά τους ρωσικούς νόμους που απαγορεύουν συγκεκριμένα τα παιδιά που συμμετέχουν σε διαδηλώσεις.

Τόσο η ρωσική κυβέρνηση όσο και ο φυλακισμένος αρχηγός της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλι, που θεωρείται ευρέως ως ο πιο εξέχων αντιφρονούντος αντι-Πούτιν στη χώρα, έχουν εκφράσει ανησυχία για την παρέμβαση της Silicon Valley στην πολιτική.

Η ρωσική κυβέρνηση είπε ότι η απόφαση των εταιρειών κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης να απαγορεύσουν τον Πρόεδρο Τραμπ τον Ιανουάριο ήταν «πυρηνική έκρηξη στον κυβερνοχώρο» και «χτύπημα ενάντια στις δημοκρατικές αξίες που διακηρύχθηκε από τη Δύση», ενώ ο Ναβάλι το χαρακτήρισε «απαράδεκτη πράξη λογοκρισίας. "


breitbart.

 

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Μ.Ζαχάροβα: «Εξαφανίστηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Χάρκοβο επειδή αποκάλυπτε τις ωμότητες των Ουκρανών νεοναζί»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Επιστροφή