Μήνυμα 80η Ομάδα Στρατιών Κίνας "Εάν ή Πελόζι έρθει στήν Ταϊβάν, ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ"


 

Μήνυμα από τον κινεζικό Στρατό για επίσκεψη Πελόζι σε Ταϊβάν: «Ετοιμαστείτε για πόλεμο»!

«Ετοιμαστείτε για πόλεμο!». Αυτό είναι το μήνυμα που δημοσιεύτηκε σήμερα από την Διοίκηση της 80η Ομάδα Στρατιών του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού της Κίνας (PLA) σχετικά με την  επικείμενη  επίσκεψη της Νάνσι Πελόζι  στην Ταϊβάν.
Το πολεμικό μήνυμα του κινεζικού Στρατού σχετικά με την πιθανή επίσκεψη στην Ταϊβάν φέρεται να προκάλεσε πάνω από 300.000 likes σε μόλις 12 ώρες, δημιουργώντας «υψηλό ηθικό στους Κινέζους στρατιώτες», σύμφωνα με τους Global Times.

Το μήνυμα δημοσιεύτηκε στο κοινωνικό δίκτυο της Κίνας Weibo, με φωτογραφίες της ανάρτησης από τότε που κυκλοφόρησαν στο Twitter:

Η ανάρτηση σχετικά με την ετοιμότητα της Κίνας για πόλεμο, έρχεται αφού η Νάνσι Πελόζι, πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών, εξόργισε την Κίνα μετά τις εξαγγελίες της για πιθανή επίσκεψη στην Ταϊβάν, μια κίνηση που θα αναγνώριζε ενδεχομένως την Ταϊβάν ως ανεξάρτητο κυρίαρχο κράτος και όχι  ως μέρος της Δημοκρατία της Κίνας.

Ωστόσο, πολλοί πολιτικοί στις ΗΠΑ ανησυχούν ότι τώρα ότι εάν οι ΗΠΑ δεν στείλουν την Πελόζι στην Ταιβάν, αυτό θα φάνει σαν αμερικανική υποχώρηση.

Από την άλλη πλευρά, η Ταϊβάν βρίσκεται εν μέσω στρατιωτικής άσκησης- προετοιμασίας για την κινεζική εισβολή, γνωστή ως «Άσκηση Han Kuang», η οποία ξεκίνησε τη Δευτέρα 25 Ιουλίου.

Κινεζικά οχήματα μετακινούνται στην επαρχία Φουτζιάν. Ο εξοπλισμός που μεταφέρεται έχει τη δυνατότητα να κινείται πάνω στο νερό. Βίντεο από τοπικά μέσα.

Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι σχεδιάζει να αναχωρήσει για μια περιοδεία στην Ασία σήμερα, αν και παραμένει αβέβαιο εάν θα κάνει μια στάση υψηλού κινδύνου στην Ταϊβάν 

Ένα τέτοιο μήνυμα εμφανίστηκε στον επίσημο λογαριασμό της 80ης Στρατιάς του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού της Κίνας στο κοινωνικό δίκτυο Weibo. 

Εβδομαδιαίες ειδήσεις ευρώ ( euroweeklynews.com/2022/07/29/chi ) Ο στρατός της Κίνας δημοσιεύει "Ετοιμαστείτε για πόλεμο!" μήνυμα για την επίσκεψη των ΗΠΑ στην Ταϊβάν 

«Ετοιμαστείτε για πόλεμο!» διαβάστε ένα μήνυμα που δημοσιεύτηκε από την 80η Ομάδα του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού της Κίνας (PLA) σχετικά με την επίσκεψη των ΗΠΑ στην Ταϊβάν, όπως αναφέρεται 

Η ομάδα αεροπλανοφόρου των ΗΠΑ κατευθύνεται προς το #Taiwan πριν από το πιθανό ταξίδι της Πελόζι. 

#Editorial : Εάν το αεροπλάνο της Πελόζι βρεθεί να πετά προς τον εναέριο χώρο μας, τα μαχητικά αεροσκάφη PLA θα μπορούσαν να προειδοποιήσουν, να ακολουθήσουν, να αναχαιτίσουν, να παρέμβουν ηλεκτρονικά, να αναγκάσουν να προσγειωθεί ή να το οδηγήσουν πίσω. globaltimes.cn/page/202207/12 

kinezikos-stratos  
Live 3D Globes Visitor

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Οι Ουκρανοί προσπάθησαν να πλημμυρήσουν την Χερσώνα για να ανακόψουν την επέλαση των Ρώσων

Η πρόεδρος του κόμματος «Αδέλφια της Ιταλίας»Τζόρτζια Μελόνι και πιθανή πρωθυπουργός ετοιμάζει «μεγάλα πράγματα»

ΗΠΑ : ΦΟΒΕΡΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ . ΤΟ ΤΕΞΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΩΓΗ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΕΣ 8 ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ. (η Λουιζιάνα, το Αρκάνσας, η Αλαμπάμα, η Φλόριντα, το Κεντάκι, το Μισισιπή, η Νότια Καρολίνα και η Νότια Ντακότα )

Ε.Ε : ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ....!!!! < ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ "ΕΜΕΙΣ" >

Επιστροφή