Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑ "`Ερευνα τής Αστυνομίας γιά Υψηλο αριθμό θανάτων μετά τόν εμβολιασμό"

 


Ιδιαίτερα αναστατωμένη εμφανίζεται πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας 

Oι καταθέσεις της οποίας από 700.000 ευρώ άγγιξαν τα 15 εκατ. στη διάρκεια του τελευταίου έτους

Η Πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Jacinda Ardern, οι καταθέσεις της οποίας από 700.000 ευρώ άγγιξαν τα 15 εκατ. στη διάρκεια του τελευταίου έτους, είναι ιδιαίτερα αναστατωμένη καθώς η αστυνομία της Νέας Ζηλανδίας είναι έτοιμη να διερευνήσει τον ασυνήθιστα υψηλό αριθμό θανάτων που έχουν σημειωθεί σε ολόκληρη τη χώρα από τότε που κυκλοφόρησαν τα εμβόλια COVID-19.

Επαγγελματίες της υγείας σε όλη τη Νέα Ζηλανδία έχουν συντάξει επίσημη επιστολή στην αστυνομία ζητώντας να ξεκινήσει επίσημη έρευνα για τους θανάτους που σχετίζονται με το τρύπημα των εμβολίων.

«Υπάρχει ένα συγκλονιστικά μεγάλο βάρος θανάτων και τραυματισμών μετά τα εμβόλια Covid-19, από μόνο του και σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία ή εμβόλιο στη σύγχρονη εποχή», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η NZDSOS.

«Αναφέρουμε πολλές περιπτώσεις που ΑΠΑΙΤΟΥΝ σωστή διερεύνηση, όπως αρμόζει σε οποιοδήποτε φάρμακο χωρίς μελέτες ασφάλειας».

«Τα συστήματα επιτήρησής μας έχουν απενεργοποιηθεί για να κρύψουμε την έκταση της βλάβης. Η αναφορά ανεπιθύμητων ενεργειών ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ, και αυτό από μόνο του υπονομεύει κάθε προσπάθεια απεικόνισης των ενέσεων ως ασφαλών. Το CARM δεν σχεδιάστηκε ποτέ για να προειδοποιεί έγκαιρα για πειραματικά φάρμακα που κυκλοφορούν σε τεράστιους αριθμούς», δήλωσε η NZDSOS.

«Τα παιδιά και οι νέοι πεθαίνουν και υφίστανται ιδιαίτερα καρδιακά τραύματα (αν και πολλοί υγιείς ηλικιωμένοι έχουν πεθάνει επίσης), ενώ ο κίνδυνος από τον Covid-19 είναι ιδιαίτερα χαμηλός. Πιστεύουμε ότι μας λένε ψέματα. Παρουσιάζουμε πολλές περιπτώσεις στα μισά αυτής της ανάρτησης», προστίθεται στην επιστολή.

«Καλούμε ξανά την Αστυνομία, με επικεφαλής τον Andrew Coster, και τους βουλευτές μας, να παρέμβουν για να προστατέψουν τον λαό», ζητείται στην επιστολή.

«Υπάρχει μια εξελισσόμενη ανθρωπιστική κρίση και η κυβέρνηση, η αστυνομία, η βιομηχανία εμβολίων και οι περισσότεροι γιατροί χάνονται στη θάλασσα. Για όνομα του Θεού, άνθρωποι, ας κάνουμε την Αστυνομία και τους βουλευτές μας να το σταματήσουν τώρα!».

Το Thegatewaypundit.com αναφέρει: Η επιστολή υπογράμμιζε ορισμένους θανάτους που ανασύρθηκαν από τη Βάση Δεδομένων του Πολίτη. Οι νεκροί ήταν ως επί το πλείστον νεαροί ενήλικες, μερικοί από τους οποίους ήταν ακόμη και παιδιά, και άφησαν την τελευταία τους πνοή απροσδόκητα και ξαφνικά, σύμφωνα με τους Rio Times.

Σε πολλές περιπτώσεις, ο θάνατός τους προκλήθηκε από θρόμβους αίματος στον εγκέφαλο ή στην καρδιά. Παρακάτω είναι μερικά από τα ονόματα που αναφέρονται:

Έντι, 13 ετών, Ουέλινγκτον. Πέθανε στον ύπνο του, αρκετές νύχτες μετά από τρύπημα σε εκδήλωση με μερικούς από τους φίλους του στο σχολείο. Προφανώς είναι ο έφηβος που αναφέρεται εδώ από το MOH

Ιωάννα. 15 ετών, Ώκλαντ. Η μητέρα ενός φίλου ανέφερε τον θάνατο. Η Τζοάνα σωριάστηκε στο μπάνιο της, η καρδιά της είχε σταματήσει. Πέθανε καθοδόν προς το νοσοκομείο ή ενώ βρισκόταν εκεί.
Timothy, 33, Paraparaumu. Πέθανε από καρδιακή προσβολή στο σπίτι 2 ημέρες μετά το έμφραγμα.
Janice, 35, Taupare, υγιής, βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο περίπου 12 ημέρες μετά τον πυροβολισμό.
Η Aneela, στα 30, πέθανε ξαφνικά κατά τη διάρκεια του τοκετού στο Ώκλαντ, μια εβδομάδα πριν από το τρύπημα της. Διαπιστώθηκε ότι είχε θρόμβους αίματος. Το μωρό της γεννήθηκε με καισαρική και πέθανε σε 4 ημέρες.
Rory Nairn, 26 ετών, από Dunedin. Πέθανε από μυοκαρδίτιδα στις 17/11. Το MOH έχει αναγνωρίσει αυτό ως έναν από τους 3 θανάτους που σχετίζονται με εμβόλια μέχρι αυτό το σημείο. Υπονοούσαν ότι καθυστέρησε να ζητήσει ιατρική βοήθεια.
Piotr, 53, Auckland. Βρέθηκε νεκρός από τη μητέρα του λίγο μετά την πρώτη δόση. Ανεξήγητο
Ζευγάρι Τόνγκα, Νότιο Ώκλαντ, και οι δύο πέθανε στα μέσα Μαρτίου 2021, μέσα σε 12 ώρες ο ένας από τον άλλο. Έμειναν 5 παιδιά που τους επιδικάστηκε αποζημίωση κατά την εφηβεία. Ονόματα αποκρύπτονται. Οι δικηγόροι επιβεβαιώνουν την υπόθεση.
Λούης 29 ετών, δεινός ποδοσφαιριστής. Ο ξαφνικός πόνος στο στήθος κατέρρευσε και πέθανε μετά την προπόνηση. Υγιής και ενεργητικός. Αφήνει μια νεαρή οικογένεια. Συμμετέχει σε πολλούς νεκρούς αθλητές σε όλο τον κόσμο .
Ο Χάρι, 76 ετών, πέθανε από καρδιακή προσβολή την ημέρα του 1ου εμβολίου. Αφήνει σύζυγο και 4 παιδιά.
Moana ηλικίας 39 ετών. Πέθανε 4 ημέρες μετά το εμβόλιο στο Whangarei τον Σεπτέμβριο του 2021. Αιτία θανάτου θρόμβος αίματος/εγκεφαλικό ανεύρυσμα.
Μάρτιν, 62, Όκλαντ. Ενημερώθηκε ότι ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε προφορικά ότι ήταν θάνατος μετά τον εμβολιασμό, αλλά αρνήθηκε να υποβάλει γραπτώς ή να αναφέρει στην CARM. Αφήνει μια κατεστραμμένη οικογένεια.
Ruth, 57, Dunedin, έφηβοι βρήκαν τη μαμά νεκρή στο κρεβάτι 12 ώρες μετά την πρώτη δόση. Τεράστια εγκεφαλική αιμορραγία.
Simon, 59, καρδιακή προσβολή τον Αύγουστο του '21, ξαφνική μετά την πρώτη βολή, χωρίς προηγούμενα προβλήματα. Τρελός ράγκμπι.
Φίλιππος, δεκαετία του '50. Ο Χάμιλτον, πέθανε στις 25/8/21, 2 ημέρες μετά το 1ο τρύπημα. Η σορός απομακρύνθηκε για αποτέφρωση, «σώμασε» σύμφωνα με την οικογένεια.
Ray, 52, Auckland. Πέθανε 26/5/21, ανάρτηση πρώτος vax. Καλά ελεγχόμενος διαβητικός. Βρέθηκε πεσμένος στον υπολογιστή, άπωτος φλιτζάνι τσάι δίπλα του.
Joe, 41, από το Ώκλαντ. Βρέθηκε νεκρός από την αστυνομία μια εβδομάδα μετά την πρώτη του δόση. Πολύ απροσδόκητο.
Frith, 79, ογκώδες εγκεφαλικό επεισόδιο 2 ημέρες μετά τη 2η δόση. Μερικές χρόνιες παθήσεις αλλά σταθερές.
Ο Willy, 66, Auckland, πέθανε στις 21 Ιουνίου. Άνδρας υγιής, αιφνίδιος θάνατος, καρδιακή προσβολή 3 ημέρες μετά τον 2ο πυροβολισμό . Βρέθηκε στο πάτωμα, πέθανε μόνος.
Ashley, 70s, Auckland. Αιμορραγία εγκεφάλου 2 ημέρες μετά τη 2η δόση 14/8/21. Οικογένεια αποθαρρύνθηκε από τον πρωθυπουργό.
Η Violet, 72, Napier, πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία στις 14/6/21. 2 μέρες μετά το 2ο jab . Εμβολιαστής στην οικογένεια, επομένως η αναφορά CARM δεν υποβλήθηκε.
Ο Martin, 65, Papakura, 5 ημέρες μετά τον 1ο πυροβολισμό, πέθανε από πολλαπλούς θρόμβους αίματος στον εγκέφαλο. Κατάλληλος υπαίθριος άνθρωπος
Ο Τζέικ, 51 ετών, πέθανε στις 30/12/21 στο σπίτι μετά το τρύπημα στο Ντούνεντιν, ο γείτονας είχε παρατηρήσει μπερδεμένη ομιλία; Εγκεφαλικό.
Κέρτις, 71, Γουέλσφορντ, απροσδόκητος αιφνίδιος θάνατος στο σπίτι 3 ημέρες μετά το τρύπημα.
Mike, 47, Wanaka. Ξαφνικά πέθανε στη δουλειά, άγνωστη αιτία, 3 ημέρες μετά το 1ο τρύπημα. Η οικογένεια είπε ότι έχει φιμωθεί, αλλά πιστεύει ότι τον σκότωσε το εμβόλιο.
Ο Matt, 59, Masterton, πέθανε κατά την υλοτόμηση, μία εβδομάδα μετά το 1ο ή το 2ο τρύπημα . Εμφραγμα.
Ο Μπάζιλ, 57, οδηγός φορτηγού στο Κουίνσταουν, έπαθε καρδιακή προσβολή 5 μέρες μετά την πρώτη του παραβολή. Οι γιατροί αρνήθηκαν το αίτημα αυτοψίας. Εξέφρασε την ανησυχία ότι ο θάνατός του συγκαλύφθηκε.
Ο Royce, 42, που ζει στη Μελβούρνη, έφυγε από το τρέξιμο 26 ημέρες μετά το 2ο jab τον Αύγουστο του '21.
Η Michaela, 22, που ζει στη Γαλλία, αιφνίδιος θάνατος 9 ώρες μετά το 2ο τρύπημα . Αβέβαιο αν γεννήθηκε στη Νέα Ζηλανδία.
Ngaire, 64, Dannevirke. Πέθανε στο νοσοκομείο αρκετές εβδομάδες μετά τον 2ο πυροβολισμό , με νευρολογικά συμπτώματα. Παλαιότερα καλά.
Μαξ, 49, Κράιστσερτς, αιφνίδιος θάνατος στη δουλειά Μάιος '22 μετά από 2ο τρύπημα .
Ο Keith, 68, από το Canterbury, έπεσε από μια σκάλα κάποια στιγμή μετά την αναμνηστική, αλλά η νεκροψία έδειξε ότι δεν υπάρχουν τραυματισμοί που να εξηγούν τον θάνατό του. Ίσως καρδιακή ανακοπή ή εγκεφαλικό που οδηγεί στην πτώση;
Maureen, 61, Timaru τον Φεβρουάριο του '22. Προοδευτικά αδιαθεσία μετά από κάθε τρύπημα, είχε αναμνηστικό ή υπερβολικά φοβισμένο, πέθανε 2 εβδομάδες μετά από αυτό. Κάποιες προϋποθέσεις αλλά εμφανής πτώση μετά το 1ο σουτ.
Gregory 57, μακροχρόνια νοσηλεία, 7 ημέρες μετά την 1η , αιφνίδιος θάνατος. Ασθενής IHC, δεν είχε ικανότητα συναίνεσης.
Οράτιος, 91. Ηλικιωμένος αλλά σταθερός. Σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο μέσα σε 24 ώρες μετά το vax, πέθανε 4 ημέρες αργότερα στο νοσοκομείο της Rotorua.
Ο Ιβάν, 75 από το Τουράνγκι, τον Ιανουάριο του '22. Υγιής άνδρας, κατέρρευσε και πέθανε στον θάμνο μετά από αναμνηστικό. Η οικογένεια ζητά επίπονη έρευνα.
Merv, 50s, του Taranaki. Υγιής αλλά πέθανε στον ύπνο κάποια στιγμή μετά τον 2ο πυροβολισμό . Λοιπόν, οι άνθρωποι που πεθαίνουν απροσδόκητα στον ύπνο είναι ασυνήθιστο, αλλά όχι ο αριθμός σε αυτήν τη λίστα.
Η Elizabeth, 65, μια νοσοκόμα, κατέρρευσε από θρόμβους αίματος μόνο λίγες ώρες μετά το πρώτο εμβόλιο τον Απρίλιο του '21. Φέρεται ότι ένας ανώτερος ιατρικός δημόσιος υπάλληλος τηλεφώνησε στους συνεργάτες της για να πει ότι ήταν το εμβόλιο της γρίπης. Το ήξεραν αλλιώς. Αυτό μπορεί να είναι απάτη αν ναι.
Η Robynne, 57, από το Foxton, πέθανε ξαφνικά την επόμενη μέρα της αναμνηστικής, απροσδόκητα.
Ο Karl, 63, Fielding, πέθανε 2 εβδομάδες μετά από τον 2ο πυροβολισμό καρδιακής προσβολής.
Η Μάγκι σε ηλικία 69 ετών, πέθανε τον Ιούλιο του '21, 6 εβδομάδες μετά το 2ο τρύπημα . Είχε μια κοινή διαταραχή πήξης που ονομάζεται παράγοντας V Leiden. Συνήθως καλά. Υπέστη καρδιακή προσβολή και πολλαπλά μερικά εγκεφαλικά. Οι κλινικές δοκιμές δεν περιελάμβαναν κληρονομικές διαταραχές του αίματος.
Ο Hohepa, 67 ετών, Northland, πρώην NZDF, κατέρρευσε και πέθανε στη δουλειά την ημέρα μετά το 1ο τρύπημα. Απαγορεύεται στους συναδέλφους να μιλάνε. Το DHB του έκανε τον εμβολιασμό λίγο μετά το θάνατό του.
Colleen, 61, σύμβουλος. Εγκρίθηκε αμέσως μετά το 2ο τρύπημα , αίσθημα τρόμου. Υγιής γυναίκα. Πέθανε από τεράστιο εγκεφαλικό (αιμορραγία εγκεφάλου ή θρόμβο)
Riki, 60s, Dargaville, πέθανε μετά το τρύπημα του, την ίδια μέρα . Στο αναπηρικό του καροτσάκι με ένα φλιτζάνι τσάι. Το ιατρικό κέντρο φέρεται να είπε στην οικογένεια να σιωπήσει.
Roger, 63, από Northland. Πέθανε 2 ημέρες μετά το 2ο εμβόλιο αυτόν τον Ιανουάριο.
Η Helena, επίσης 63 ετών, από τη Remuera, πέθανε το βράδυ μετά το 2ο τρύπημα της . Η εφημερίδα το τύπωσε και μετά το αφαίρεσε. Εξέταση σκηνής 9 ημερών από την αστυνομία αλλά δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Διαχειρίστηκε την κυκλοφορία για ένα DHB.
Η Κέιτι, ηλικίας 13 ετών. Πέθανε τον Οκτώβριο του 2021 στην αγκαλιά μιας βοηθού κατασκήνωσης περίπου μια εβδομάδα μετά το πρώτο της τρύπημα. Αιτία θανάτου μυοκαρδίτιδα, που αρχικά διαγνώστηκε και αντιμετωπίστηκε ως άσθμα από τον γιατρό.
Allen Tardrew ηλικίας 52 ετών. Bay of Islands. Ιδιαίτερα συγκινητικό. Πέθανε στις 13 Δεκεμβρίου 2021 Το πρώτο τρύπημα σε αναδυόμενη σκηνή 1/11/21, παρατήρησα αμέσως καρδιακή ανωμαλία, υπέστη σοβαρή καρδιακή προσβολή περίπου 4,5 εβδομάδες αργότερα. 2 ημέρες στο νοσοκομείο όπου είπε στον γιατρό τις υποψίες του, αλλά ο Δρ διαφώνησε, αποφυλακίστηκε και πέθανε 3 ημέρες αργότερα. Ζήτησε από τον φίλο του να ακούσει την υπόθεσή του όταν πέθανε!
Σούζαν ηλικία 41. Hokianga. Έκανε το πρώτο τρύπημα τον Μάιο του 2021 και βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι 4 ημέρες αργότερα. Αιτία θανάτου 3 θρόμβοι αίματος στον L πνεύμονα, θρόμβος αίματος στην αορτή. Ο ιατροδικαστής μόλις έκρινε «συμπτωματικά» .
Robert ηλικία 21. Northland. Πέθανε τον Οκτώβριο του 2021 1-2 ημέρες μετά το έμφραγμα. Αιτία θανάτου εγκεφαλική αιμορραγία και καρδιακή ανακοπή. Φόρμα και υγιής δραστήριος άνδρας.
Ο Paul σε ηλικία 52 ετών. Πέθανε Οκτώβριος 2021 2 εβδομάδες μετά το έμφραγμα. Βρέθηκε νεκρός στην καμπίνα του φορτηγού.
Ο Σάιμον ηλικία στα 50 του. Συνήθως υγιές. Πέθανε ξαφνικά στη δουλειά τον Οκτώβριο του 2021, από καρδιακή ανεπάρκεια λίγο μετά τον εμβολιασμό. Λεπτομέρειες ημερομηνιών δεν είναι διαθέσιμες.
Aio ηλικία 16. Σχολή Whangarei. Πέθανε τον Δεκέμβριο του 2021 2 εβδομάδες μετά από εμβόλιο από εγκεφαλική αιμορραγία και θρόμβους αίματος. Κάποιο προσωπικό του νοσοκομείου συμφώνησε ιδιωτικά ότι το εμβόλιο την είχε σκοτώσει σύμφωνα με μέλη της οικογένειας.
Isabella Alexander ηλικίας 17. Πέθανε Σεπτέμβριος 2021. Αιτία θανάτου πολλαπλοί θρόμβοι αίματος. Κατέρρευσε στην αγκαλιά του πατέρα τρέχοντας. Ένιωθα αδιαθεσία από μια εβδομάδα μετά το 1ο τρύπημα. 3 ημέρες αργότερα, ο πρωθυπουργός είπε στο έθνος στην τηλεόραση ότι δεν ήταν το τρύπημα. Ο ιατροδικαστής δεν έχει ακόμη αναφερθεί ως το γράψιμο, 9 μήνες αργότερα.
Grace age 23/24. Πέθανε Σεπτ 2021. Αιτία θανάτου θρόμβοι αίματος. Έκανε δεύτερο τρύπημα 10 μέρες πριν, αδιαθεσία μετά, μικρές επιληπτικές κρίσεις, έσπασε ο λαιμός της τελευταίας κρίσης και ένας φίλος τη βρήκε μωβ στο πάτωμα του μπάνιου, νεκρή. Το νοσοκομείο αρνείται, λέγοντας ότι «δεν θα μπορούσε να ήταν το εμβόλιο». Γιατί όχι;
Ο Karl σε ηλικία 33 ετών. Πέθανε στις 17 Μαΐου 2021. Διανοητική αναπηρία, πέθανε στον ύπνο του λίγο μετά το πρώτο τρύπημα.
Η Annabelle σε ηλικία 38 ετών. Πέθανε δύο ώρες μετά το 2ο εμβόλιο, τον Σεπτέμβριο του 2021, ήταν φροντιστής και δεν υπήρχε άλλη επιλογή – οι γιατροί δήλωσαν άσχημη αντίδραση στο εμβόλιο Covid που προκάλεσε πήξη αίματος . Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, το νοσοκομείο συμφώνησε ότι το τρύπημα τη σκότωσε, αλλά ζήτησε από την οικογένεια να υπογράψει μια εντολή φίμωσης.
Vaj ηλικία 37. εργαζόμενος στον τομέα της υγείας, αιτία θανάτου μαζική εγκεφαλική αιμορραγία. Το σώμα στάλθηκε στην Ινδία λίγο μετά το θάνατο. Είχε εμβολιαστεί για να ταξιδέψει για να δει το κορίτσι στην Αυστραλία.
Ο Μπράιαν σε ηλικία 57 ετών. Πέθανε ξαφνικά τον Αύγουστο του 2021 λίγες εβδομάδες μετά το εμβόλιο, θρόμβος στον εγκέφαλο. Γνωστός στον κλάδο της φιλοξενίας.
Η Val είναι 44 ετών, λίγο μετά τη 2η ή ενισχυτική βολή. Πήγε για οδήγηση με τους γονείς, ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και πέθανε στο αυτοκίνητο.
Η Μάγκι, ηλικίας 47 ετών, ο ιατροδικαστής μετά το θάνατο είπε ότι δεν έπρεπε να λάβει το αναμνηστικό λόγω ανοσοποιητικού συμβιβασμού. Αμέσως μετά ήταν άρρωστος και μειώθηκε σε διάστημα 2 εβδομάδων.
Rawiri ηλικίας 51, 2 ημέρες μετά το 1ο τρύπημα. Truckie, ξαφνικά χλωμό αμέσως μετά την ένεση. και αργότερα πέθανε. Ξαφνική εγκεφαλική αιμορραγία, που οφείλεται σε πρόσφατο μικρό χτύπημα στο κεφάλι.
Joy 67, 5 ημέρες μετά το 2ο jab , Pahiatua, όπου σημειώθηκαν αρκετοί άλλοι θάνατοι μετά τον παροξυσμό.
Gladys ηλικίας 66 ετών, Taupo. 1 μήνα μετά το 2ο τρύπημα , βρέθηκε νεκρός 30 λεπτά αφότου πήγε να φέρει καυσόξυλα. Η αστυνομία και ένας γιατρός παρευρέθηκαν, ο οποίος είπε όχι σε νεκροτομή.
Valerie 31, Hamilton. Νοσοκόμα ανάπαυσης στο σπίτι, αιφνίδια καρδιακή ανακοπή 2 εβδομάδες μετά την αναμνηστική.
Seamus, ηλικίας 54. Ξαφνικό αναπάντεχο έμφραγμα μετά το τρύπημα, βάζοντας το 6ο πράσινο . Έγγαμος 27 ετών.
Η Bev στα 60 της, ανέπτυξε σοβαρή αυτοάνοση κατάσταση μετά τη 2η δόση, εισήχθη στο νοσοκομείο και πέθανε μετά από ένα μήνα.
Mark, 52 ετών, αιφνίδιος θάνατος στον ύπνο μετά το 2ο τρύπημα . Αφήνει 2 παιδιά και πολλούς λυπημένους συναδέλφους στη δουλειά.
Jane 56, ξαφνικός θάνατος μετά το 2ο εμβόλιο, τον Ιανουάριο του '22. Θαυμαστής υπάλληλος φροντίδας ηλικιωμένων.
Gavin, 30 ετών, από Napier. 3 εβδομάδες μετά το 1ο τρύπημα, ξαφνικός θάνατος στο σπίτι, η αστυνομία ρώτησε το ατύχημα αλλά δεν είχε αποδεικτικά στοιχεία. Η αυτοψία ήταν ασαφής. Η μυοκαρδίτιδα μπορεί να παρουσιαστεί ως αιφνίδια καρδιακή ανακοπή.
Robbie , άνδρας 17 ετών, Hawkes Bay. 2 ημέρες μετά την 1η βολή . Λίγες λεπτομέρειες αλλά ισχυρή επιβεβαίωση στην τοπική ομάδα FB.
Bonnie, 42 από Napier. Ξαφνικός απροσδόκητος θάνατος 2 μήνες μετά το 2ο εμβόλιο . Φροντιστής κατ' οίκον, εξουσιοδοτημένος vax. Αποτεφρώθηκε πριν γίνει η νεκροψία. 4 παιδιά.
Ρότζερ, 44 ετών. Πόνοι στο σώμα μετά από τη 2η τρύπημα. Ένα μήνα μετά το αναμνηστικό του ανέπτυξε ένα θορυβώδες στήθος. Ο GP είπε ότι ήταν καλά, πέθανε 2 ώρες αργότερα. Η οικογένεια ζήτησε αυτοψία.
Ο Βύρων από το όρος Manganui, στα 40 του, ξαφνική καρδιακή προσβολή λίγες μέρες μετά την αναμνηστική του.
Η Connie, 46, πέθανε 1 ημέρα μετά τον 1ο πυροβολισμό, ξαφνικά και απροσδόκητα.
Bruce, 65 ετών, δημοφιλής γιατρός. Πέθανε ξαφνικά μετά από πιθανό αναμνηστικό τον Δεκέμβριο του 2021.
Η Alyss, ηλικίας 31. Υποτίθεται ότι εξαναγκάστηκε από τον GP , πονοκέφαλος την 1η ημέρα, είχε εγκεφαλική αιμορραγία την ημέρα 10 και πέθανε την επόμενη μέρα.
Άλεν, 70 ετών, συνταξιούχος ιατρός. Θανατηφόρα μυοκαρδίτιδα μετά από 2η βολή. Ένας ειδικός του νοσοκομείου συμφώνησε ότι ήταν το εμβόλιο.
Sean, 26 ετών. Παίκτης ράγκμπι. Αδιαθεσία από το 1ο τρύπημα αλλά υποχρεωτικό 2ο . Πέθανε λίγο μετά από πρόσκρουση χαμηλής ταχύτητας οχήματος εργασίας σε δέντρο, πιθανό εγκεφαλικό ή καρδιακό συμβάν. Βρέθηκε μακριά από το αυτοκίνητο. Οι αερόσακοι δεν έχουν ανοίξει. Τα μέσα ενημέρωσης είπαν ότι η αυτοκτονία έγινε από τον MVA, αλλά όχι ιστορικό ή επιβεβαίωση από την οικογένεια, καμία αυτοψία ή έρευνα για την ΕΑΥ, και τα δύο εξαιρετικά παράτυπα.
Paula, 62 ετών, από Rotorua. Πολύ αδιαθεσία μετά το 1ο τρύπημα, πέθανε την επόμενη μέρα μετά το 2ο τρύπημα . Θρόμβοι αίματος στα πόδια.
Wallace, 50, ξαφνική καρδιακή ανακοπή μια εβδομάδα μετά το 1ο εμβόλιο. Οι συνάδελφοι φέρεται να είπαν «ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να είναι το τρύπημα» από το αφεντικό, το οποίο δεν είναι γνωστό ότι είναι γιατρός.
Anau, 53 ετών, ξαφνική καρδιακή προσβολή ημέρα μετά το 1ο εμβόλιο. Ευγενικός άνδρας από την Τονγκα, αφήνει 2 παιδιά και εγγόνια.
Ο Ρούχα, στη δεκαετία του '50, από την Ταουράνγκα, πέθανε ξαφνικά μια μέρα μετά το 2ο τρύπημα τον Αύγουστο του '21.
Ο Ντάνιελ, μεσήλικας, λιμενικός, αναφέρθηκε από συνάδελφό του ως φερόμενο ως «κύμα θανάτων εκεί». Οι πόνοι στο στήθος μετά τη 2η τρύπημα, που στάλθηκαν στο σπίτι από τη δουλειά, πέθανε ώρες αργότερα.
Don, 73 ετών, επίσης από το λιμάνι Tauranga. Εντεταλμένος Vax για να κρατήσει τη δουλειά, πέθανε ξαφνικά 2 ημέρες μετά το 1ο τρύπημα, 16 Μαρτίου 2021.
Άλεξ, ηλικίας 25. Με εντολή του σούπερ μάρκετ Countdown, ισχυρός, ένας body builder, πέθανε στον ύπνο λίγο μετά το 1ο τρύπημα.
John, 70s, ραδιοφωνικός παρουσιαστής. Πέθανε πριν βγει στον αέρα. Ο συνάδελφος είπε ότι αισθάνθηκε αδιαθεσία, ήθελε ξεκούραση, έβαλε το κεφάλι στο γραφείο και μόλις πέθανε. Μερικές εβδομάδες μετά το 2ο ή αναμνηστικό εμβόλιο, στις 22 Απριλίου. Όπως όλοι αυτοί οι θάνατοι, ο Μπρους ήταν μέρος μιας κλινικής δοκιμής και ο θάνατός του απαιτεί λεπτομερή διερεύνηση «σε περίπτωση» – των κινδύνων για τους άλλους και για πιθανή αποζημίωση.
Η Satya, στα 40, πέθανε στον ύπνο της στη Manurewa. Εντεταλμένος μασέρ. Μητέρα 3 παιδιών.
Η Ana, 43, επίσης από τη Manurewa, και πέθανε 2 μέρες αργότερα, στα τέλη Μαρτίου του '22, λίγο μετά την αναμνηστική της. Καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια του ύπνου .
Lefty, 23 ετών, από Mt Wellington. Μεγάλες επιληπτικές κρίσεις μετά το 2ο τρύπημα , συμπεριλαμβανομένου ενός θανατηφόρου στον ύπνο του τον Φεβρουάριο του '22. Γνωστές περιστασιακές κρίσεις αλλά ο έλεγχος επιδεινώθηκε σημαντικά μετά την έναρξη των τρυπημάτων. Αποτέλεσμα αυτοψίας αιτία θανάτου απλώς «επιπλοκές επιληψίας». Δεν συμπεριλήφθηκαν επιληπτικοί στις δοκιμές της Pfizer.
Ο Τζακ, στα 30 του, από το Όκλαντ, πέθανε ξαφνικά στις αρχές του '22 μετά το 2ο τρύπημα .
Ο Corey, 26, ξαφνικός θάνατος μετά το 2ο τρύπημα , την ίδια εβδομάδα με τον Jack, και οι δύο εξουσιοδοτήθηκαν από την εταιρεία διαχείρισης κυκλοφορίας.
Η Τόνια, στα 50 της, θανατηφόρα καρδιακή φλεγμονή. Εισήχθη στο νοσοκομείο του Ώκλαντ με αναπνευστικά προβλήματα 2 εβδομάδες μετά την αναμνηστική, υγρή στρογγυλή καρδιά (?περικαρδίτιδα ή καρδιακή ανεπάρκεια), πέθανε μετά από 2 ημέρες.
Kath, 40, λίγο μετά το booster. Εγγεγραμμενη νοσοκομα. Πέθανε ξαφνικά στις 22 Ιανουαρίου.
Amanda, 46, τηλεφωνικό κέντρο στο Ώκλαντ. Πήγε στο νοσοκομείο μετά από εμβόλιο, καρδιακή ανακοπή x2, μετά πήρε εξιτήριο με αντιπηκτικά για να πεθάνει στο σπίτι στις αρχές της 22ης Ιανουαρίου.
Σητεία, 30 ετών, πατέρας δύο παιδιών, εβδομάδα μετά το 2ο τρύπημα ξαφνικός θάνατος. Οικογένεια συντετριμμένη.
Adam, 19 ετών, S. Auckland. 18 ημέρες μετά την 1η αποστολή , τον Νοέμβριο του 2021.
Ο Τζον, στη δεκαετία του '50, έκανε διπλό βαξ και μετά κόβωσε τον κορωνοϊό, πέθανε ενώ απομονωνόταν στο Όκλαντ. Η οικογένεια γνωρίζει αλλά φοβάται τις αντεγκλήσεις αν παραπονεθεί. Η μεταθανάτια έρευνα σε θύματα covd-19 δείχνει υψηλότερα επίπεδα πρωτεΐνης ακίδας στους ιστούς των εμβολιασμένων, υποδηλώνοντας φτωχότερη ανοσία. Αυτό μπορεί να είναι ενίσχυση που εξαρτάται από το αντίσωμα (ADE).
Γκράχαμ, 65, λεπτός και σε φόρμα, απροσδόκητη θανατηφόρα καρδιακή προσβολή, 2 εβδομάδες μετά το 2ο έμφραγμα . Ο φίλος ανέφερε το θάνατο καθώς όλη η οικογένεια ήταν πολύ επαγγελματίας.
Stephen, 62, από Red Beach. Είχε νικήσει τον καρκίνο. Απροσδόκητη ξαφνική καρδιακή προσβολή 3 εβδομάδες μετά τη 2η δόση. 2 κόρες.
Έλενα, 64, υπάλληλος υγείας. Κατάλληλη υγιής γυναίκα. Ξαφνική καρδιακή προσβολή 12 ημέρες μετά τη δεύτερη βολή.
Ο Σόνι 41 ετών, βρέθηκε νεκρός μια εβδομάδα μετά την πρώτη δόση στο Ώκλαντ. «Ύποπτο καρδιακό επεισόδιο».
Κάθριν, 42, δασκάλα στο Πάλμερστον Νορθ. Ξαφνικός θάνατος στον ύπνο τον Μάρτιο του '22. Εμβολιάστηκε τουλάχιστον 2 δόσεις, μέρος της συνεχιζόμενης κλινικής δοκιμής φάσης 3 στην οποία βρίσκονται όλοι οι λήπτες, αν και οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν.
Η Cheryl, 40 ετών, του Masterton, ξαφνικός θάνατος τον Απρίλιο του '22. Υποχρεωτικά τρυπήματα στο χώρο εργασίας και πρόσφατη ενίσχυση.
Ο Τζέισον, στις αρχές της δεκαετίας του '20, με εντολή να σπουδάσει, ξαφνικός θάνατος στο Uni τον Μάρτιο του 2022. αφήνει μεγάλο αριθμό αδερφών.
Ο Liam, 17 ετών, στο Dunedin, πέθανε μετά από ταχεία εμφάνιση σπάνιας αυτοάνοσης νόσου μετά τον εμβολιασμό, ωστόσο ο θάνατος στο νοσοκομείο ήταν απροσδόκητος.
Mark, 47, Dunedin, απροσδόκητη αυτοκτονία στις αρχές του 2022. Τα οξεία συμπτώματα ψυχικής υγείας πρέπει να διερευνηθούν σωστά, ορισμένες θεραπείες μπορεί να προκαλέσουν κατάθλιψη και αυτοκτονία.
Ο Brian, Nelson, 46 ετών, και οι δύο τρύπημα μετά από ξαφνική εμφάνιση καρκίνου στο πάγκρεας και γρήγορο θάνατο. Γύρω στις 21 Ιανουαρίου 2022. Ο καρκίνος μπορεί να ήταν παρών αλλά αδρανής ή αργή ανάπτυξη. Χρειάζεται διερεύνηση καθώς το εμβόλιο απενεργοποιεί τα γονίδια προστασίας από τον καρκίνο και την άμυνα του ανοσοποιητικού συστήματος .
Καραμέλα ηλικίας 17, ξαφνική ασθένεια και θάνατος στη ΜΕΘ μετά το πρώτο εμβόλιο. Ήδη ανάπηρος αλλά εμφάνισε σοβαρές κρίσεις μετά το τρύπημα.
Esra, 55, Christchurch. Πέθανε τον Μάρτιο του 2022. Πόνος στην πλάτη αμέσως μετά την 1η τρύπημα Αυγούστου 2021. Επιδεινώθηκε αμείλικτα, αλλά δεν πίστευε. Πέθανε σε ανακουφιστική φροντίδα.
Ο Τζέισον, 44 ετών, από το Ουέλινγκτον πέθανε στις 24 Ιανουαρίου 2022 ενώ μετακινούσε έπιπλα για βάρδια. Εγκεφαλική αιμορραγία.
Ο Ρίτσαρντ, σε ηλικία 18 ετών, έπαθε έναν σπάνιο και γρήγορο όγκο στη σπονδυλική στήλη που εξαπλώθηκε θανάσιμα. Πέθανε τον Ιανουάριο του 2022. Γονιδιακή ένεση που είναι γνωστό ότι απενεργοποιεί τα γονίδια προστασίας από τον καρκίνο όπως παραπάνω.
Ο Μέλβιν, 63 ετών από το Ώκλαντ, πέθανε μετά από πολύ γρήγορη ασθένεια καρκίνου, με διπλή εμβόλιο. Και πάλι, νέοι και ιδιαίτερα επιθετικοί γρήγοροι καρκίνοι πρέπει να διερευνηθούν για αιτιώδη συνάφεια.
Τζέιμς, 70 ετών, Κουίνσταουν. Πήρε το αναμνηστικό του και έπεσε νεκρός την επόμενη μέρα. Υγιής χορτοφάγος.
Peter ηλικία 55. Dunedin. Σε φόρμα και υγιή. Ξαφνικός μαζικός θρόμβος αίματος από την καρδιά στον εγκέφαλο την εβδομάδα που ακολουθεί τη 2η τρέμηση. Η υποστήριξη ζωής απενεργοποιήθηκε Οκτώβριος '21.
Douggie 58 ετών, εργαζόμενος στις μεταφορές από το Dunedin. Πέθανε 10 ημέρες μετά το 2ο εμβόλιο , από «ανεξήγητες» πολλαπλές αιμορραγίες τον Οκτώβριο του 2021.
Grant, 62 ετών από το Queenstown, Διευθύνων Σύμβουλος, τον Απρίλιο του 2022, κάποια στιγμή μετά το 2ο τρύπημα , ξαφνικός θάνατος έξω από το περπάτημα.
Angela, 30s, barista, ξαφνικός θάνατος ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ μετά το booster, Απρίλιος '22. άφησε 2 παιδιά.
Julio, 19 ετών, 22 Φεβρουαρίου. Γνωστή επιληψία αλλά είχε επιληπτική κρίση και ΠΕΘΑΝΕ 2 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ τη 2η τρέμηση. Αυτό δεν πρέπει να διερευνηθεί; Όλες οι ιατρικές καταστάσεις εξαιρέθηκαν από τις κλινικές δοκιμές.
Steffy, 20 ετών, Dunedin. Απενεργοποιώντας τις παρενέργειες, αισθάνθηκε εγκαταλειμμένος και αγνοημένος από το νοσοκομειακό σύστημα, αυτοκτόνησε. Προηγούμενο ιστορικό ψυχικής υγείας ή όχι, αυτή είναι μια άλλη τραγωδία, δυνητικά αποτρέψιμη.
Ο Girelle, 58 ετών, πέθανε από μυοκαρδίτιδα, 5 ημέρες μετά τον πυροβολισμό. Στις 15/9/21
Χάρι, 40, Ντούνεντιν. πέθανε ξαφνικά ώρες μετά το πρώτο χτύπημα. Ξαφνική κρίση/θάνατος κατά το περπάτημα.
Κάρλος, 50 ετών, Σεπτέμβριος '21 στην παραλία ενώ κάνει σερφ. Ύποπτο ιατρικό συμβάν, την επομένη του πρώτου εμβόλιμου. Χωρίς συννοσηρότητες.
Dave, 43 ετών, Timaru. Πέθανε ξαφνικά στο σπίτι μετά το 2ο τρύπημα . Επαγγελματίας υγείας και φυσικής κατάστασης.
Ο Stefan, ηλικίας 54 ετών, ο Lyttleton, παρέλυσε λίγες μέρες μετά την αναμνηστική θεραπεία. Επείγουσα επέμβαση για την αφαίρεση θρόμβου στον λαιμό μερικώς επιτυχής, αλλά επαναθρομβώθηκε και κηρύχθηκε εγκεφαλικά νεκρός τον Φεβρουάριο του 2022.
Τζέιμς, 63 ετών, Κράιστσερτς. Πόνος στο στήθος και δύσπνοια μέρα μετά το αναμνηστικό, την επόμενη μέρα που πέθανε. 23 Δεκεμβρίου 2021. Οικογένεια διχασμένη για τόσο απίθανο λόγο αναφέρθηκε στην CARM.
Claire, 33, Christchurch, ξαφνικός θάνατος μετά τον εμβολιασμό αμέσως μετά την ημέρα των Χριστουγέννων 2021. Συγκλονιστικό και ξαφνικό. Με εντολή της εταιρείας φροντίδας ηλικιωμένων.
Η Annabelle, 51 ετών, στο σπίτι στο Christchurch, βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι τον Οκτώβριο του 2021 από σύντροφο. Έκανα 2ο τρύπημα 2-3 μέρες πριν.
Η Clarice, 54, Rangiora , πέθανε 3 εβδομάδες μετά το 2ο εμβόλιο. Αιφνίδιος. Αφήνει 6 παιδιά.
William, 57, Timaru. Πέθανε από προφανή καρδιακή προσβολή 2 ημέρες μετά τον πρώτο πυροβολισμό.
Ο Ντέιβιντ, 46, δάσκαλος, πέθανε στο νοσοκομείο του Κράιστσερτς, 2 μέρες μετά το 1ο έμφραγμα, μαζική καρδιακή προσβολή.
Bryce, 58 ετών, Canterbury. 9 ημέρες μετά το 1ο έμφραγμα, από καρδιακή προσβολή. Τα συμπτώματα ξεκίνησαν τη 2η μέρα, προηγουμένως σε φόρμα και καλά άντρας.
Bryn, 65 ετών, Christchurch. Πιλότος, είχε εγκεφαλική αιμορραγία μια εβδομάδα μετά το πρώτο του τρύπημα. Τακτικές εξετάσεις, που δεν είναι γνωστό ότι είχαν ανεύρυσμα, αλλά είχαν έναν κακό πονοκέφαλο 2 ημερών 3 εβδομάδες πριν, οπότε αυτό κατηγορήθηκε. Αυτό μπορεί να μην είναι τραυματισμός από εμβόλιο ή μπορεί να σχετίζεται. Μόνο η επίπονη έρευνα μπορεί να απαντήσει σε αυτό.
Ο Clive, Christchurch, στα 70 του, αλλά είπε από τον ειδικό την προηγούμενη εβδομάδα ότι του είχαν απομείνει πολλά χρόνια. Πρώτο vax στις 21/7/21, άμεσος πονοκέφαλος, ένιωθε ότι θα πέθαινε, έκανε εκείνο το βράδυ στο νοσοκομείο.
Η Susanne, 67 ετών. Αναπνευστικά προβλήματα μετά το πρώτο τρύπημα, κατέρρευσε στο μπάνιο της, πέθανε μια εβδομάδα αργότερα τον Ιούλιο του '21.
Η Τζέιν ηλικίας 50 ετών. Έσπασε τον αστράγαλο την εβδομάδα πριν από το τρύπημα της, γι' αυτό κατηγορήθηκε καθώς ήταν σε γύψο. Πέθανε από θρόμβο αίματος, πιθανώς από τη γάμπα της που ταξίδευε στην καρδιά ή στους πνεύμονες. Μάιος '21. Εργάστηκε σε Ιατρικό Κέντρο.
Τζιμ της Δυτικής Ακτής. Ηλικία 56. 3 ημέρες μετά το αναμνηστικό πέθανε ξαφνικά τα Χριστούγεννα του 2021.
Άλιστερ, 62 ετών, γαλακτοπαραγωγός Westland. Ένα μεγάλο εγκεφαλικό επεισόδιο (θρόμβος εγκεφάλου ή αιμορραγία) 7 ημέρες μετά την πρώτη τρέμηση. Η υποστήριξη ζωής απενεργοποιήθηκε μετά από 24 ώρες.
Ο Timothy, 60s, West Coast, πέθανε περπατώντας στις 28/6/21 μόλις 3 ΩΡΕΣ μετά το 1ο τρύπημα από καρδιακή προσβολή. ήταν σε φόρμα.
Κρις, 37 ετών, καγιάκ και τυχοδιώκτης. «Εμφράγμα» λίγες ώρες μετά το αναμνηστικό, Ιανουαρίου '22.
Kenneth, 64 της Motueka, στις 27/5/21. Ο γιατρός είχε δώσει καθαρό λογαριασμό για να κάνει το εμβόλιο. Πέθανε 2 εβδομάδες μετά το 2ο εμβόλιο Covid , ζαλίστηκε 3 ημέρες πριν από το θάνατο. Καρδιακός θρόμβος αίματος σε αυτοψία.
Harriet, 65 από Picton. Πέθανε ξαφνικά από εγκεφαλικό ενώ δίδασκε, μόλις 2 μέρες μετά το πρώτο της εμβόλιο.
Ο Μαλ, 60 ετών. Κατάλληλος διαιτητής ράγκμπι, έκανε και τα δύο εμβόλια για να παρακολουθήσει το γυμναστήριό του. Ξαφνικό ιατρικό συμβάν στις 22 Μαρτίου.
Ο Nigel, στα 40 του, εμβολιάστηκε πλήρως όταν κολύμπησε το Cook κατευθείαν. Κατέρρευσε και πέθανε αμέσως μετά.
Bryan, 45 ετών, Carterton. Παράξενο εργατικό ατύχημα, προϋπάρχον νευρολογικό πρόβλημα αλλά επιδεινώθηκε αισθητά σε υποτιθέμενη σοβαρή γνωστική έκπτωση και έπεσε από φορτωτή. Αρχές 2022. Και οι δύο τρυπούν όπως είχε επιβληθεί. Διερεύνησε το ΕΑΥ ενδελεχώς το RMP και την πιθανή εμπλοκή του τρύπημα;
Nikau, 40s, Kapiti Coast, μπαμπάς, διασκεδαστής. Ξαφνικός θάνατος Ιαν '21 περίπου 3 εβδομάδες μετά το 2ο τρύπημα . Είχε μόλις παρευρεθεί σε ένα tangi για ένα άλλο πιθανό θύμα vax.
Donna ηλικίας 61 ετών, κοιλάδα Hutt. Με εντολή του εργοδότη της, όπου πέθανε ξαφνικά εξυπηρετώντας έναν πελάτη. Είχε επισκεφθεί το νοσοκομείο με καρδιακά συμπτώματα μετά το 2ο έμφραγμα, αλλά αφέθηκε ελεύθερη.
Η Deborah, δούλεψε με ζώα, ξαφνικά τον Νοέμβριο του 2021. Παραπονέθηκε για ομίχλη εγκεφάλου μετά το 2ο τρύπημα . Αυτοκτονία 1 μήνα μετά. Εγκεφαλική βλάβη/φλεγμονή μπορεί να προκαλέσει κατάθλιψη. Δύσκολο να αποκλειστεί σε αυτοψία ρουτίνας.
Randy, 56, Paraparaumu. Κατέρρευσε στο εμπορικό κέντρο την ημέρα μετά το 2ο τρύπημα , εγκεφαλική αιμορραγία. Αφήνει 3 κορίτσια.
Κάθι, 53 ετών, Καπίτι. Ξαφνική μεγάλη εγκεφαλική αιμορραγία, πέθανε μετά από 2 ο τρύπημα. Λατρεμένη οικογενειακή γυναίκα.
Μόρτι, Καρόρη, ηλικίας 21 ετών. Ξαφνικό ιατρικό συμβάν στο σπίτι μετά το πρώτο τρύπημα, ωστόσο οι λεπτομέρειες είναι αραιές.
Florence, 42, Wellington. Απροσδόκητος θανατηφόρος θρόμβος αίματος στον εγκέφαλο κάποια στιγμή μετά από την 1η τρέμηση στις 16/7/21. Εργαζόμενος υγειονομικής περίθαλψης.
Hettie, 50 ετών, Pahiatua. Απροσδόκητος θάνατος Μάρτιος 2022. Μόλις είχα 2η ή αναμνηστική. Είχε μια κληρονομική νευρομυϊκή διαταραχή που δεν αξιολογήθηκε στη σύντομη δοκιμή Pfizer πριν από την κυκλοφορία. Ένας από τους συγγραφείς σας έχει την ίδια κατάσταση.
Lousia, 67, Manawatu. Γνωστά προβλήματα με την καρδιά στο παρελθόν, αλλά ο καρδιολόγος διαβεβαίωσε ότι θα ήταν ασφαλής και αποτελεσματική για εκείνη, καθώς φοβόταν ότι θα την χτυπήσουν. Κατέρρευσε το ίδιο πρωί και πέθανε στο ED αργότερα την ίδια μέρα.
Anne, 42. Invercargill. Σε φόρμα και υγιή. Κάθισε στο κρεβάτι με ορμή και μόλις πέθανε. 10 ημέρες μετά το 2ο έμβολο τον Φεβρουάριο του 2022. Η αυτοψία δεν έδειξε γνωστή αιτία. .
κλπ, κλπ, κλπ….

 

Live 3D Globes Visitor

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Η πρόεδρος του κόμματος «Αδέλφια της Ιταλίας»Τζόρτζια Μελόνι και πιθανή πρωθυπουργός ετοιμάζει «μεγάλα πράγματα»

Ε.Ε : ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ....!!!! < ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ "ΕΜΕΙΣ" >

Ξεκίνησαν Συγκρούσεις μεταξύ Σερβίας και Κοσσόβου .Παίρνουν φωτιά τά Βαλκάνια....!!!

ΑΙΜΑ ΤΥΡΑΝΝΩΝ

ΒΑΡΕΙΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΗΠΑ

Επιστροφή