ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ...... ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ.....!!!!!!!!


Η Φιλελεύθερη Συμμαχία …των παιδιών του Soros ..εδώ και πολλά χρόνια στο λογότυπό της αναφέρεται στην ατζέντα που θα ήθελε να εφαρμόσει …σαν εκλεγεί Πρωθυπουργός ο Βαλλιανάτος.
Η ατζέντα που φανερά προωθούσε το ανύπαρκτο κόμμα της Φιλ. Συμμαχίας …ουδέποτε διαφημίστηκε ανοιχτά από τα κόμματα εξουσία που θα τη νομοθετούσαν …γιατί φυσικά θα υπήρχαν αντιδράσεις.
Οι εγκληματίες της πολιτικής φρόντιζαν να παίζουν με το μυαλό των ψηφοφόρων διαδίδοντας σκόπιμα χιλιάδες αδιανόητα ψέμματα, δίνοντας υποσχέσεις και κάνοντας τους αδύναμους να ελπίζουν σε μια καλύτερη μέρα… Απάτες για τις οποίες η Δικαιοσύνη δεν είχε να πει το παραμικρό… Ο Μπουτάρης είπε… «Μαυρίστε μας στις κάλπες»… γιατί κι εκεί αν θέλουν γίνεται καλό μαγείρεμα χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Η εξαπάτηση των ψηφοφόρων όμως θα έπρεπε να είναι ποινικό αδίκημα κι όχι κάτι αόριστο χωρίς καμία ουσιαστική συνέπεια για τους απατεώνες.
Διαπιστώνουμε λοιπόν ότι όποιον και να ψηφίσουμε η ατζέντα προωθείται συστηματικά. Κάποια κομμάτια τα προωθούν οι κόκκινοι πράκτορες των Rothschild …και κάποια άλλα οι Γαλάζιοι πράκτορες των Rothschild. Κι όσο εμείς προσπαθούμε να βρούμε τρόπο να επιβιώσουμε από την επίθεση φόρων που δεχόμαστε …οι πράκτορες της Βουλής δουλεύουν ασταμάτητα για την εκτέλεση των εντολών που έχουν δώσει τα ξένα αφεντικά.
Ταχύρρυθμος «διαφωτισμός» κι αποπροσανατολισμός την ώρα που Δημόσια και Ιδιωτική περιουσία ανυπολόγιστης αξίας αλλάζει χέρια… και μάλιστα με διαδικασίες απόλυτα νομιμοποιημένες μέσω φωτογραφικών νόμων που έρχονται έτοιμοι από τις γνωστές συμβουλευτικές εταιρίες των Rothschild και φίλων.
πηγή=https://www.facebook.com/groups/antizitro/about/
======================================================== 
  Στίς αναρτήσεις μας ορισμένες φορές συμπεριλαμβάνονται στοιχεία, φωτογραφίες, εικόνες....πού είναι σέ Δημόσια Προβολή. Ως έκ τούτου θεωρούμε πώς δέν παραβιάζουμε τόν Νόμο περί Πνευματικών Δικαιωμάτων. `Εάν πάρ ` αυτά κάποιος νιώθει Θιγόμενος, Παρακαλούμε ειδοποιήστε μας μέ μήνυμα στην Συγκεκριμένη Ανάρτηση, γιά νά τό αφαιρέσουμε...!!!!
==============================================================================

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μ.Ζαχάροβα: «Εξαφανίστηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Χάρκοβο επειδή αποκάλυπτε τις ωμότητες των Ουκρανών νεοναζί»

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Στέλνουν ¨οπλα( βίντεο) στό Ουκρανικό καθεστώς μέσω"πολιτικών πτήσεων".....!!!!!

Οι Ουκρανοί προσπάθησαν να πλημμυρήσουν την Χερσώνα για να ανακόψουν την επέλαση των Ρώσων

Επιστροφή