ΓΙΑΤΙ ΟΡΚΙΣΑΝ 2.000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΠΟΙΕΣ "ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ" ;;;


 Την Κυριακή το βράδυ, η Υπηρεσία των Αμερικανικών Στρατιωτικών εκπροσώπησε 2.000 Εθνικούς Φρουρούς που αναπτύχθηκαν στην Ουάσιγκτον, ενσωματώνοντάς τους προσωρινά στην ομοσπονδιακή υπηρεσία επιβολής του νόμου πριν από τα εγκαίνια του εκλεγμένου Προέδρου Joe Biden την Τετάρτη.

Τη Δευτέρα, η υπηρεσία έγραψε στο Twitter, «Ο αρχηγός Lamont Ruffin από το περιφερειακό δικαστήριο DC ορκίζει    2000 από τό στράτευμα της Εθνικής Φρουράς ως Ειδικός Αναπληρωτής Στρατού των ΗΠΑ πριν από τα επερχόμενα προεδρικά εγκαίνια»


  Η υπηρεσία ανέφερε ότι «Η αποστολή δίνει στους φρουρούς προσωρινή, περιορισμένη, αρχή επιβολής του νόμου που αφορά συγκεκριμένα την ασφάλεια και την προστασία των εγκαινίων και συναφών εκδηλώσεων».

Οι 2.000 εκπρόσωποι φύλακες συγκαταλέγονται μεταξύ 21.500 στρατευμάτων Εθνικής Φρουράς που έχουν αναπτυχθεί στην Περιφέρεια της Εθνικής Πρωτεύουσας (NCR) πριν από τα εγκαίνια του Μπάιντεν.

Τα στρατεύματα της φρουράς βρίσκονται επί του παρόντος στο DC για να υποστηρίξουν μέτρα ασφαλείας για τα εγκαίνια. Τα στρατεύματα βοηθούν στο εθνικό εμπορικό κέντρο, καθώς και προστατεύουν ακίνητα και επιχειρήσεις στην πόλη και επανδρώνουν σημεία ελέγχου για περιορισμένους δρόμους σε όλη την πόλη, ελέγχοντας την κυκλοφορία.


Το DOJ δηλώνει ότι τα αιτήματα της υπηρεσίας Marshals Service για ειδικό ρόλο και η χρήση πυροβόλου όπλου απαιτεί να υποβάλουν γραπτή αίτηση στον αμερικανικό εισαγγελέα, παρέχοντας τον συγκεκριμένο λόγο για την αντικατάσταση, τις προδιαγραφές των όπλων που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο ειδικός αναπληρωτής, τεκμηρίωση των τρεχόντων πυροβόλων όπλων του ειδικού αναπληρωτή προσόντα επάρκειας εντός έξι μηνών και μια βεβαίωση ότι το άτομο έχει διαβάσει και συμφωνεί να συμμορφώνεται με όλες τις ισχύουσες πολιτικές, κανόνες και κανονισμούς του Τμήματος για τη μεταφορά πυροβόλων όπλων. 

 <<Σύμφωνα με το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, οι αμερικανοί στρατιώτες και οι αναπληρωτές τους μπορούν «να φέρουν όπλα και να κάνουν συλλήψεις χωρίς ένταλμα για οποιοδήποτε αδίκημα εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών που διαπράττονται παρουσία τους ή για κακούργημα που μπορεί να γίνει γνωστό σύμφωνα με τους νόμους των Ηνωμένων Πολιτειών, εάν έχουν εύλογους λόγους να πιστεύουμε ότι το πρόσωπο που θα συλληφθεί έχει διαπράξει ή διαπράττει τέτοια κακουργήματα .>>    

 Στήν ακριβώς παραπάνω "παράγραφο" διαβάσαμε τίς εξουσίες πού απέκτησαν,προσωρινά οί στρατιώτες: 

Ποιές εξουσίες έχουν πλέον αυτοί οί 2.000 στρατιώτες ;;

  "Μπορούν νά συλλάβουν,χωρίς ένταλμα όποιον "κρίνουν" πώς έχει κάνει παράνομη πράξη,όχι μόνον μπροστά τους,αλλά καί εάν τούς γίνει "γνωστό" πώς τό άτομο αυτό έχει κάνει"προηγούμενες" παράνομες πράξεις . !!! Δήλαδή,εάν τούς πούνε πώς ο οποιοσδήποτε πού θά βρίσκεται ανάμεσα στό πλήθος τών καλεσμένων,έχει παρανομήσει,δέν θά χρειάζεται κάτι άλλο γιά νά τόν "συλλάβουν"   !!!! 


 

  

πηγη


Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Sadhguru στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: «Θέλω λιγότερες ψυχές στον πλανήτη» (βίντεο)

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

ΗΑΕ: «Έρχεται το τέλος του δολαρίου και ένα νέο διεθνές οικονομικό σύστημα»

ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΓΡΙΒΑΣ = ΤΑ «ΕΜΒΟΛΙΑ»-FRANKENSTEIN ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ......

Η πρόεδρος του κόμματος «Αδέλφια της Ιταλίας»Τζόρτζια Μελόνι και πιθανή πρωθυπουργός ετοιμάζει «μεγάλα πράγματα»

Κραυγή αγωνίας από τους αμάχους που η Δύση κάνει πως δεν «βλέπει»

Αποκάλυψη: Δικαιολογίες «Η κυβέρνηση γνώριζε ότι θα μιλήσουν οι νεοναζί του Αζόφ »

Επιστροφή