ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ - ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ "ΠΟΛΕΜΟ"

 



Σε 24 ώρες αφότου έγινε πρόεδρος ό Μπάιντεν,βάζει φωτιά στήν Συρία.

Γυρίσαμε πλέον στήν"παλιά"κανονικότητα,καί από ότι φαίνεται δέν θά μάς λείψουν οί "πόλεμοι".

Τό BizPac αναφέρει :

 Μια μεγάλη συνοδεία στρατιωτικού προσωπικού των ΗΠΑ κατευθύνθηκε στη Συρία την Πέμπτη μαζί με εκατοντάδες στρατεύματα περίπου 24 ώρες αφότου ανέλαβε τα καθήκοντά του ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και ανέλαβε το ρόλο του αρχηγού του, ανέφεραν ξένα ΜΜΕ.

Επικαλούμενο το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Συρίας SANA, το i24 News ανέφερε ότι μια συνοδεία περίπου 40 φορτηγών και τεθωρακισμένων οχημάτων «μπήκε στη βορειοανατολική Συρία» την Πέμπτη, υποστηριζόμενη από ελικόπτερα.

Και ενώ «άλλα τοπικά μέσα ενημέρωσης» σημείωσαν ότι τέτοιες συνοδεία εφοδιασμού δεν είναι ασυνήθιστες, η έκθεση της SANA πρόσθεσε ότι επιπλέον 200 αμερικανικά στρατεύματα είχαν διασπασθεί και στην επαρχία Hasakeh.    

Η έκθεση ισχυρίστηκε ότι τα πρόσθετα στρατεύματα θα αναπτυχθούν για να προστατεύσουν τα κοντινά πετρελαϊκά πεδία σε γη που υποστηρίζει τα κουρδικά ελεγχόμενα εδάφη στην ανατολική Συρία, που λέγεται επίσης ότι είναι πλούσια σε ενεργειακούς πόρους.

Η συριακή κυβέρνηση ζήτησε την άμεση απόσυρση των αμερικανικών δυνάμεων στη χώρα τους.

Το MSN ανέφερε:

Η νέα αμερικανική κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει τις πράξεις επιθετικότητας και κατοχής, να λεηλατήσει τον πλούτο της χώρας μου, να αποσύρει τις δυνάμεις κατοχής από αυτήν και να σταματήσει να υποστηρίζει τις αυτονομιστικές πολιτοφυλακές, παράνομες οντότητες και απόπειρες απειλής της κυριαρχίας, της ενότητας και της εδαφικής ακεραιότητας της Συρίας», δήλωσε ο Jaafari .

Η αναταραχή της Συρίας ξεκίνησε εν μέσω μαζικών διαμαρτυριών σε ολόκληρο τον αραβικό κόσμο που ξέσπασαν πριν από μια δεκαετία, καταλήγοντας σε σύγκρουση μεταξύ δυνάμεων ασφαλείας και ανταρτών. Ο Μπάιντεν, ο οποίος τότε υπηρέτησε ως αντιπρόεδρος υπό τον Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, υποστήριξε τις εκκλήσεις για τον Πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ να παραιτηθεί εκείνη τη στιγμή, καθώς οι Αμερικανοί και οι περιφερειακοί εταίροι προσέφεραν υποστήριξη στην αντιπολίτευση, κατηγορώντας τον Σύριο ηγέτη για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

 


πηγη

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΓΙΑ ΤΉΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΝΔΩΝΗ : Στρατηγός Μακρυγιάννης: «Γι' αυτά πολεμήσαμε!»

ΠΟΥΤΙΝ "ΕΝΑΝΤΙΟΝ" BIG TECH..!!!!

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ" ΣΤΟΧΟΣ ΤΑ ΠΑΤΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ...!!!

<< ΕΦΥΓΕ >>ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Ο ΝΤΙΕΓΚΟ ΑΡΜΑΝΤΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 60 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ..

ΣΚΑΚΙ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΚΑΙ "ΡΟΥΑ ΜΑΤ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΤ ΤΡΑΜΠ ...!!!!

AYTOΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ ΣΕ “ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ” ΤΗΣ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ “ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ” ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ Η ΕΞΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ

Δρ. ΦΟΥΛΕΡ : ΠΡΟΩΡΗ Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΡΕΥΝΕΣ

ΤΟ "ΠΛΑΣΤΙΚΟ ' ΚΡΕΑΣ....ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΩΛΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ....!!!!

Επιστροφή