NTONAΛΤ TRAΜΠ : "ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ "



 



Το χρυσό άγαλμα του Τραμπ βρισκόταν εκεί, κρατώντας προφανώς στο χέρι το Σύνταγμα του 1776, πάνω στο οποίο το σύνθημα "We The People/ Εμείς οι Άνθρωποι" ήταν ξεκάθαρα ορατό.

Γεμάτη νοήματα η ομιλία του Προέδρου Donald Trump στο Συνέδριο των Συντηρητικών χθες - Η οποία από μόνη της αποτέλεσε μια ακόμα επιβεβαίωση πως, ο ιδιος παραμένει σταθερά και αναμφισβήτητα ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ και ΝΟΜΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ των ΗΠΑ.
Μέσα από αυτήν διαφάνηκε πως, ο Πρόεδρος Trump έχει τώρα πολύ περισσότερη δύναμη, ίσως από ποτέ προηγουμένως, και φυσικά πως διατηρεί τον απόλυτο έλεγχο της όλης κατάστασης!
Όπως ανέφερε ανάμεσα σε πολλά άλλα:

Έχοντας το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, δεν χρειάζεται να δημιουργήσει άλλο καινούργιο, ο Biden έχει χάσει τον Λευκό Οίκο, ο ίδιος θα συνεχίσει να αγωνίζεται και δεν αποκλείεται να κερδίσει για 3η φορά











Σύμφωνα δε με την παρατήρηση του GhostEzra, οι σημαίες που υπήρχαν χθες στο CPAC, έφεραν "Αετούς" στην κορυφή τους, εξηγώντας πως:
«Τα Στολίδια (adornments/finial) στο πάνω μέρος της σημαίας προορίζονται μόνο για Στρατιωτική Χρήση. Ο Χρυσός Αετός προορίζεται για χρήση ΜΟΝΟ από τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών και ΜΟΝΟ σε Περίοδο Πολέμου. Η χρυσή μπάλα είναι μόνο για Στρατιωτικά Κέντρα Στρατολόγησης. Το χρυσό βελανίδι προορίζεται μόνο για στρατιωτικές παρελάσεις. (Στρατός Κανονισμός 840-10, κεφάλαιο 8)."



ΕΝΑ ΑΟΡΑΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΕΡΙ "ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ "

Είχαμε επιστήσει την προσοχή των αναγνωστών μας σε διάφορα γεγονότα που συμβαίνουν στις ΗΠΑ, τα οποία συνδέονται έμμεσα και με τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Είχαμε γράψει, ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η φυγή του Τζεφ Μπέζος από τη διοίκηση της Amazon, όπως επίσης, τυχαία δεν ήταν και η αποπομπή από τον σταθμό του διευθύνοντος συμβούλου του CNN. Τώρα, βρισκόμαστε ενώπιον ενός πολιτικού αποκεφαλισμού μεγάλης σημειολογικής αξίας. Του Κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο για σεξουαλικά σκάνδαλα.

Ο Κουόμο, ήταν από τους πρωταγωνιστές, όπως ο Μητσοτάκης, στην επιβολή σκληρών lockdown στη Νέα Υόρκη, υπεύθυνος για τους δρακόντειους και φασιστικούς νόμους εγκλεισμού των πολιτών και συνεργός στη δολοφονία εκατοντάδων χιλιάδων ηλικιωμένων Αμερικανών, στους Οίκους ευγηρίας, εξαιτίας της ελλιπούς και δόλιας στέρησης πραγματικής θεραπείας του Covid-19.

Ο Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, είναι ένα ακροαριστερό κάθαρμα πρώτης γραμμής, σε μία πόλη, επίκεντρο διεθνών πολιτικών διεργασιών, προπύργιο της διεθνούς Αριστεράς και της παγκοσμιοποίησης. Τίποτα, όμως, από αυτά, δεν τον βοήθησε να γλιτώσει από τον πολιτικό αποκεφαλισμό. Παρ’ όλο που έπαιξε, όπως ο Μητσοτάκης, κατά γράμμα τις οδηγίες εργαλειοποίησης του Covid, για πολιτικούς σκοπούς, του έβγαλαν – επί Προεδρίας Μπάιντεν παρακαλώ – τα σεξουαλικά του σκάνδαλα.
Μητσοτάκης -  Λιγνάδης 


Το ίδιο συνέβη και στον Μητσοτάκη. Μόλις βγήκε ο Μπάιντεν, ξεκίνησαν οι αποκαλύψεις για ομοφυλοφιλία και παιδεραστία στο περιβάλλον του Πρωθυπουργού. Είναι πλέον τώρα φανερό, στους μη γνωρίζοντες σε βάθος τα Αμερικανικά δρώμενα, ότι υπάρχει μηχανισμός μέσα στην Κυβέρνηση και στο σύστημα, που δρα περισσότερο ως φορέας εκδίκησης και τιμωρίας των Δημοκρατικών και των πρακτορίσκων της παγκοσμιοποίησης. Μηχανισμός που δεν λειτουργούσε επί Προεδρίας Τραμπ. Η σειρά των γεγονότων που εξελίχθηκαν τον τελευταίο μήνα, από τον Μπέζος μέχρι τον Κουόμο, δείχνει, ότι υπάρχει μία αόρατη «χειρ» που δρα μέσα στο σύστημα, καθαρτικά γι’ αυτό. Εμείς, είχαμε προειδοποιήσει γι’ αυτό που συμβαίνει σήμερα, όπως έχουμε προβλέψει πάρα πολλές φορές με μεγάλη επιτυχία, τα γεγονότα που μέλλεται να συμβούν, στον σχεδόν ένα χρόνο ύπαρξης του The Flag Report.

Τα Ναζίδια του υγειονομικού ολοκληρωτισμού και του Μαοϊκού αντισυνταγματισμού, τα ανώμαλα φασιστοειδή με τα ταγιέρ, της συμμορίας Μπιλ και Χίλαρι Κίντον, δεν περνάνε και τις καλύτερες στιγμές τους. Τους βγάζουν στη σέντρα για σεξουαλικά σκάνδαλα. Τους πετάνε έξω, όπως την τρίχα από το ζυμάρι. Νομίζουν οι χαζούληδες στην Αμερική και στην Ελλάδα, ότι επειδή ξεφορτώθηκαν, προσωρινά, τον Τραμπ, ως φυσικό πρόσωπο από την εξουσία, ο μηχανισμός που τον ανέδειξε στην κορυφή, θα καθόταν ήσυχος στη γωνιά του, αφήνοντάς τους ατιμώρητους για την εργαλειοποίηση του Covid από τη διεθνή συμμορία των παιδεραστών και της Κίνας.

Όπως καταλαβαίνετε, όχι μόνο έπεσαν τραγικά έξω στους υπολογισμούς τους οι λάτρεις του Μπάιντεν, αλλά τρώνε και άφθονο πολιτικό ξύλο, ειδικά αυτοί, που βούτηξαν βαθιά μέσα στην ιστορία πολιτικοποιήσεως του Covid 19.

Είμαστε ακόμα στην αρχή μίας πορείας πολλών ξεκαθαρισμάτων. Σε πολιτικό, πολιτισμικό και γεωπολιτικό επίπεδο. Το ελληνικό σύστημα, έφαγε μία τεράστια σφαλιάρα με το metoo, που ακούμπησε πολλά πολιτικά, καλλιτεχνικά και δημοσιογραφικά τοτέμ. Ως σφαλιάρα, την νιώθουν στο μάγουλο τους οι πρωταγωνιστές της διαφθοράς και της ανωμαλίας στην Ελλάδα, ενώ στην πραγματικότητα, η ισχύς του χτυπήματος ήταν απλά ένα χαδάκι, πριν αρχίσουν να πέφτουν τα κροσέ και τα άπερκατ.
Θα ζήσουμε πολλές συγκινήσεις στο μέλλον. Θα δείτε…

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ο ΦΟΒΟΣ " ΓΕΝΙΚΑ " ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ (CABAL) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ" ΣΤΟΧΟΣ ΤΑ ΠΑΤΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ...!!!

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΣΟΥΝ

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΣΤΟΙΧΕΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ - ΕΛΒΕΤΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

ΚΑΜΙΑ ΗΤΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΤΡΑΜΠ . ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ.

Προετοίμαζαν τό εδαφος ΗΠΑ καί Ουκρανια,γιά Βιολογικό πόλεμο καί θά κατηγορούσαν τούς Ρώσους....!!!!

Ν. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ "ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ" ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΜΕΑ....!!! ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ...!!!!

Ε.Ε : ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ....!!!! < ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ "ΕΜΕΙΣ" >

ΚΙΝΑ = ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΑΔΕΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Μ.Σάντερς για Ουκρανία: «Το Μεξικό είναι ελεύθερη χώρα και μπορεί να κάνει ότι θέλει;

Επιστροφή