Γιατί "συνδέουν" τόν Φουρθιώτη μέ τόν Βρυώνη..;;; «Δεν έχω καμία σχέση με τον Μένιο Φουρθιώτη» ξεκαθαρίζει ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού καναλιού Epsilon Φίλιππος Βρυώνης

 


Αποστάσεις από τον Μένιο Φουρθιώτη παίρνει ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού καναλιού «α.Epsilon», Φίλιππος Βρυώνης στο οποίο διατηρεί εκπομπή ο γνωστός παρουσιαστής. 

 Ο ίδιος μέσω του συνηγόρου του Δημήτρη Ράπτη τονίζει ότι «δεν συμμετέχει με καμία ιδιότητα σε καμία εταιρεία του κ. Φουρθιώτη.
 Ο κ. Φουρθιώτης πράττει και δραστηριοποιείται ανεξάρτητα και ότι το μόνο που τους συνδέει επαγγελματικά είναι η συνεργασία ανάμεσα στην εταιρεία φορέα του σταθμού “α.Epsilon”, στην οποία συμμετέχει μετοχικά, με ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής στην οποία είναι εργαζόμενος ο κ. Φουρθιώτης.
 «Η συνεργασία των δυο εταιρειών αφορά αποκλειστικά την παραγωγή συγκεκριμένης εκπομπής.

 Εξάλλου ο σταθμός φιλοξενεί και αναμεταδίδει πλήθος εκπομπών στις οποίες συμμετέχουν πολιτικοί από όλους τους χώρους, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες και δημόσια πρόσωπα, όπως ο κ. Βελόπουλος, ο κ. Λεβέντης κλπ», τονίζει ο ιδιοκτήτης του «α.Epsilon» με αφορμή σχόλιο που είχε κάνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Παύλος Πολάκης.

Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis πριν από περίπου μία εβδομάδα
 ΜΕΝΙΟ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ: Τελικά δεν είσαι μόνο ένα τηλεοπτικό σκουπίδι αλλά και ένα απερίγραπτο ΛΑΜΟΓΙΟ όπως με πληροφορούν από το Υπουργειο Εργασιας . 
ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ μπήκες στο πρόγραμμα «Συνεργασία» που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα SURE της Ε.Ε. που χρηματοδοτεί τους μισθούς εργαζομενων στα πλαίσια της αντιμετώπισης της πανδημιας;; 
 ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ πως ΠΛΗΡΩΘΗΚΕΣ για 4 ΜΗΝΕΣ,από 60.000 ευρώ το μηνα(!!!!) ως προσωπικό μισθο(!!!!!) που δήλωσες πως έπαιρνες,μέχρι να το πάρουν χαμπάρι οι υπηρεσίες του Υπουργείου το Νοέμβριο του 2020 και να έρθει διάταξη από την τότε πολιτική ηγεσία που στα έκοψε;;;;;;
 ΕΞΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ,έπαιρνες βρε διεφθαρμένε ατζέντη;;; Ησουν εργαζόμενος;;; Ποιος είσαι; Ο ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ;
 Εμαθα πως είχες δηλώσει και άλλες 5-6 εικονικές εταιρείες με φιλους και κολλητούς σου που ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ (60 και 70 έως και 80 χιλιαδες το μήνα)!!!!!! Όταν η κοινωνία στενάζει από τη φτώχεια του λοκ νταουν ,εσυ βρε ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕ πήρες 240.000 ευρώ ,ΑΕΡΑ ;;;;;;ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΚΗΡΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ;;; ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ,σου έβαλε ο Χρυσοχοιδης ,14 αστυνομικούς να σε προστατεύουν και μια Θωρακισμένη BMW για να κυκλοφορείς;;;;
 ΟΥΣΤ ΣΙΧΑΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ,ΕΛΕΕΙΝΕ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΩΣ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΑΜΕ!!!!

Ανακοίνωση απάντηση έγινε καί από τόν Φουρθιώτη ( δείτε αναλυτικά τίς ανακοινώσεις Βρυώνη-Φουρθιώτη ΕΔΩ,,..!!!

Γιά ν'α βγάλετε  συμπεράσματα δείτε παρακάτω ,γιά ποιόν λόγο συνδέουν τόν Βρυώνη μέ τόν Φουρθιώτη  ::

"Ο Μένιος Φουρθιώτης είναι ο μπροστινός του Βρυώνη. Ο Βρυώνης είναι ο χρηματοδότης της Ελληνικής βιομηχανίας πορνό, ιδιοκτήτης της τηλεμάρκετινγκ σόμπες Kumtel, κουνουπάκι κουμτελάκι, έξυπνη σίτα, κρέμες σαλιγκαριών, κρέμες βερσατσε, ο μοναδικός Έλληνας κρυφός χρηματοδότης της Νέας Δημοκρατίας με 8 συναπτές άδειες καναλιών, για τις οποίες δεν πλήρωσε ποτέ ένα ευρώ.
Το Κανάλι Έψιλον το πούλησε 4 εκατομμύρια στον Σαββίδη και έγινε Open. Όλες οι εκπομπές που παίζουν προϊόντα τηλεμαρκετινγκ, από την Αννίτα κοίτα μέχρι τις αλοες της Βατίδου, και οι τηλεοπτικοί χρόνοι τηλεμαρκετινγκ στην Σκορδά, χρηματοδοτούνται από τον Βρυώνη.
Τώρα έχει κρατήσει το νέο κανάλι Έψιλον. Οι εταιρείες του Βρυώνη σε Ελλάδα και Κύπρο είναι αυτοκρατορία. Του ανήκουν από ινστιτούτα αισθητικής medi chic, μέχρι στούντιο, άδειες καναλιών, δικαιώματα καλλιστείων, μέχρι μετοχές στην Ντελαγουερ. Και είναι όλα βιτρίνα. Η βασική ασχολία του Βρυώνη είναι η βιομηχανία πορνό και το Trafficking.
Ο Μένιος είναι ο άνθρωπος που υπογράφει. Είναι διαχειριστής στις ΙΚΕ του Βρυώνη, ταμίας, και προσωπικός του σύμβουλος στο κανάλι Ε.
Τα κεντρικά τους βρίσκονται Τσαλαβούτα 8 στο Περιστέρι. Το μαύρο BMW του Μένιου συνοδεύουν από Εκάλη και πάλι πίσω κάθε μέρα, 14 αστυνομικοί και 3 αυτοκίνητα.
Καί είναι μεγάλο ερώτημα,γιατί υπάρχει αυτή ή κάλυψη μέ τόσους Αστυνομικούς....!!!!! "

 

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Η πρόεδρος του κόμματος «Αδέλφια της Ιταλίας»Τζόρτζια Μελόνι και πιθανή πρωθυπουργός ετοιμάζει «μεγάλα πράγματα»

Ε.Ε : ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ....!!!! < ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ "ΕΜΕΙΣ" >

Ξεκίνησαν Συγκρούσεις μεταξύ Σερβίας και Κοσσόβου .Παίρνουν φωτιά τά Βαλκάνια....!!!

ΒΑΡΕΙΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΗΠΑ

Δανία: καταργήθηκε ο νόμος για τον αναγκαστικό εμβολιασμό μετά από δημόσιες διαμαρτυρίες

Επιστροφή