"ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ" ΚΑΙ "ΕΥΓΟΝΙΚΗ" ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ "ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ"....!!!!!

 


Πριν από περίπου είκοσι τέσσερεις εκατοντάδες χρόνια, ο Έλληνας φιλόσοφος ΠΛΑΤΩΝ, είχε την ιδέα της οικοδόμησης του Κράτους και της Κοινωνίας σύμφωνα με ένα λεπτομερές, περίπλοκο σχέδιο. Ο Πλάτων ήθελε «Σοφούς» (φιλόσοφους) στο τιμόνι της κυβέρνησης, αλλά κατέστησε επίσης σαφές ότι, το είδος της κυβέρνησης του θα χρειαζόταν μια μεταμόρφωση των ανθρώπων.
Στη σύγχρονη εποχή, οι υποστηρικτές της παντοδύναμης πολιτείας θέλουν να αντικαταστήσουν τον Φιλόσοφο Πλάτωνα με τον εμπειρογνώμονα, και να δημιουργήσουν τον νέο άνθρωπο μέσω της ευγονικής, που τώρα ονομάζεται υπερανθρωπισμός. Τα Ηνωμένα Έθνη και οι διάφορες υποοργανώσεις τους διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο σε αυτό το έργο που έχει/ ΕΙΧΕ φτάσει στο σημερινό του στάδιο - Στο έργο της Ατζέντας 2030 και της Μεγάλης Επαναφοράς / Great Reset.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Η Μεγάλη Επαναφορά δεν προήλθε από το πουθενά. Οι πρώτες σύγχρονες προσπάθειες για τη δημιουργία ενός παγκόσμιου θεσμού με κυβερνητική λειτουργία ξεκίνησαν από την κυβέρνηση του Woodrow Wilson, ο οποίος υπήρξε πρόεδρος των ΗΠΑ από το 1913 έως το 1921. Υπό την έμπνευση του συνταγματάρχη Mandell House, του πρώτου συμβούλου και καλύτερου φίλου του προέδρου, ο Wilson ήθελε να καθιερώσει ένα παγκόσμιο φόρουμ για την περίοδο μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Ωστόσο, το σχέδιο της αμερικανικής συμμετοχής στο Σύνδεσμο των Εθνών απέτυχε και η προσπάθεια προς τον διεθνισμό και την καθιέρωση μιας νέας παγκόσμιας τάξης υποχώρησε κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '20.
Μια νέα κίνηση προς τη διαχείριση μιας κοινωνίας όπως μια οργάνωση, ωστόσο, ήρθε κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης. Ο Φράνκλιν Ντελάνο Ρούσβελτ δεν άφησε την κρίση να περάσει χωρίς να προωθήσει την ημερήσια διάταξη με το «New Deal».
O FDR (Ρούσβελτ) ενδιαφερόταν ιδιαίτερα για τα ειδικά εκτελεστικά προνόμια που συνόδευαν τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Η αντίσταση ήταν σχεδόν μηδενική όταν προχώρησε για να θέσει τα θεμέλια για μια νέα ένωση εθνών, η οποία επρόκειτο τώρα να ονομαστεί Ηνωμένα Έθνη.
Υπό την ηγεσία του Στάλιν, του Τσώρτσιλ και του Ρούσβελτ, είκοσι έξι έθνη συμφώνησαν τον Ιανουάριο του 1942, με την πρωτοβουλία ίδρυσης ενός Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (UNO), ο οποίος τέθηκε σε ισχύ στις 24 Οκτωβρίου 1945. Από την ίδρυσή τους, τα Ηνωμένα Έθνη και Τα υποκαταστήματα τους, όπως η Παγκόσμια Τράπεζα και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), έχουν προετοιμάσει τις χώρες του κόσμου να συμμορφωθούν, με τους στόχους που ανακοινώθηκαν κατά την ίδρυση του.
Ωστόσο, οι ανεπιτήδευτες δηλώσεις για την προώθηση της «Διεθνούς Ειρήνης και Ασφάλειας», «Ανάπτυξη Φιλικών Σχέσεων μεταξύ των Εθνών» και εργασίας για «Κοινωνική Πρόοδο, Καλύτερο Βιοτικό Επίπεδο και Ανθρώπινα Δικαιώματα» κρύβει/ΕΚΡΥΒΕ την ατζέντα της ίδρυσης μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης, με Εκτελεστικές Δυνάμεις των οποίων το έργο θα ήταν ΝΑ ΜΗΝ προωθούν την ελευθερία και τις ελεύθερες αγορές, ΑΛΛΑ μεγαλύτερο Παρεμβατισμό και Έλεγχο μέσω Πολιτιστικών και Επιστημονικών Οργανισμών.
Αυτό έγινε σαφές με τη δημιουργία του Οργανισμού Εκπαίδευσης, Επιστημονικής και Πολιτιστικής Οργάνωσης των Ηνωμένων Εθνών (UNESCO) το 1945.
ΕΥΓΟΝΙΚΗ
ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΕΥΓΟΝΙΚΗ!
Μετά την ίδρυση της UNESCO το 1945, ο Άγγλος εξελικτικός βιολόγος, ευγονικος/eugenicist, και δηλωμένος τον Παγκοσμιοποιητής Julian Huxley (αδελφός του Aldous Huxley - Συγγραφέα του Brave New World) έγινε ο Πρώτος Σκηνοθέτης της.
Κατά την έναρξη της οργάνωσης, ο Huxley ζήτησε έναν «Επιστημονικό Παγκόσμιο Ανθρωπισμό, σε Παγκόσμια Έκταση» (σελ. 8) και ζήτησε να χειριστεί την Ανθρώπινη Εξέλιξη σε ένα «Επιθυμητό» Βαθμό.
Αναφερόμενος στον διαλεκτικό υλισμό ως «Την πρώτη Ριζοσπαστική Απόπειρα μιας Εξελικτικής Φιλοσοφίας» (σελ. 11), ο διευθυντής της UNESCO θρηνεί ότι η μαρξιστική προσέγγιση στην αλλαγή της κοινωνίας, αναγκάστηκε να αποτύχει λόγω της έλλειψης ενός απαραίτητου «Βιολογικού Συστατικού».
Με αυτές τις ιδέες, ο Julian Huxley ήταν σεβαστή παρέα. Από τα τέλη του 19ου αιώνα, η έκκληση για τη Γενετική Βελτίωση της Ανθρώπινης Φυλής μέσω της Ευγονικής, κερδίζει πολλούς εξέχοντες οπαδούς. Ο John Maynard Keynes, για παράδειγμα, υποστήριξε την προώθηση της ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ και του ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ως ένα από τα πιο σημαντικά κοινωνικά ζητήματα και έναν κρίσιμο τομέα έρευνας. Ο Keynes ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ.
Ο κατάλογος των υποστηρικτών αναπαραγωγής της ανθρώπινης φυλής για δική της βελτίωση είναι αρκετά μεγάλος και εντυπωσιακός.
Αυτοί οι «Φιλελεύθεροι Μεταρρυθμιστές» περιλαμβάνουν, μεταξύ πολλών άλλων γνωστών ονομάτων, τους συγγραφείς H.G. Wells και G.B. Ο Shaw, τον πρόεδρο των ΗΠΑ Theodore Roosevelt, και τον Βρετανό πρωθυπουργό Winston Churchill, καθώς και τον οικονομολόγο Irving Fisher και τους πρωτοπόρους του Οικογενειακού Προγραμματισμού Margaret Sanger και Bill Gates Sr., - Ο πατέρας του Bill Gates, συνιδρυτής της Microsoft και επικεφαλής του Bill και Melinda Gates Foundation.
 

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Οι Ουκρανοί προσπάθησαν να πλημμυρήσουν την Χερσώνα για να ανακόψουν την επέλαση των Ρώσων

Η πρόεδρος του κόμματος «Αδέλφια της Ιταλίας»Τζόρτζια Μελόνι και πιθανή πρωθυπουργός ετοιμάζει «μεγάλα πράγματα»

Νέο σόου από τον Β.Ζελένσκι

Επιστροφή