«Δικαστήριο της Μαριούπολης»: Οι ξένοι μισθοφόροι ενδέχεται να τιμωρηθούν με θανατική ποινή

Στο δικαστήριο θα εμφανιστούν όχι μόνο πολίτες της Ουκρανίας, αλλά μισθοφόροι από ευρωπαϊκά κράτη, καθώς και εκπαιδευτές από χώρες του ΝΑΤΟ

Η Γενική Εισαγγελία της ΛΔΔ υπέβαλε στο δικαστήριο ποινική υπόθεση κατά των ξένων μισθοφόρων, δύο πολιτών της Βρετανίας και ενός πολίτη του Βασιλείου του Μαρόκου, ανακοίνωσε η υπηρεσία Τύπου του τμήματος. 
“Το Τμήμα Ερευνών της Γενικής Εισαγγελίας της ΛΔΔ ολοκλήρωσε την έρευνα της ποινικής υπόθεσης κατά ξένων μισθοφόρων – Σον Πίνερ και Άντριου Χιλ, καθώς και Σααντούν Μπραχίμ…“, αναφέρει το μήνυμα.

Κατηγορούνται για πολλά άρθρα και συγκεκριμένα «διάπραξη εγκλήματος από ομάδα προσώπων…», «βίαια κατάληψη εξουσίας ή βίαιη διατήρηση εξουσίας…», «μισθοφορία», «εκπαίδευση με σκοπό την άσκηση τρομοκρατικών ενεργειών».

Λαμβάνοντας υπόψη την εποχή του πολέμου, βάσει των διατάξεων του ποινικού νόμου, οι μισθοφόροι μπορούν να καταδικαστούν σε θανατική ποινή, πρόσθεσε η Γενική Εισαγγελία.

Η έρευνα διαπίστωσε ότι οι κατηγορούμενοι, για ανταμοιβή, συμμετείχαν στο πλευρό των ουκρανικών στρατευμάτων στην επιχείρηση για τη βίαιη κατάληψη της εξουσίας στη ΛΔΔ.

Η πρώτη ακρόαση θα γίνει σύντομα.

Νωρίτερα, η Συνήγορος του Πολίτη Ντάρια Μορόζοβα δήλωσε ότι το γραφείο του Επιτρόπου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στη δημοκρατία συλλέγει αποδεικτικά στοιχεία για τα εγκλήματα, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν σε στρατιωτικό δικαστήριο κατά των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. 

Σύμφωνα με αυτήν, η πρώτη «ενδιάμεση» συνεδρίαση του δικαστηρίου μπορεί να γίνει στα τέλη του καλοκαιριού, θα είναι το «Δικαστήριο της Μαριούπολης» – κατ’ αναλογία με τα δικαστήρια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Όπως σημείωσε η Έλενα Σίσκινα, πρόεδρος της επιτροπής ποινικής και διοικητικής νομοθεσίας του Λαϊκού Συμβουλίου της ΛΔΔ, εκεί θα βρίσκονται όχι μόνο πολίτες της Ουκρανίας, αλλά μισθοφόροι από ευρωπαϊκά κράτη, καθώς και εκπαιδευτές από χώρες του ΝΑΤΟ.

marioupoli

Live 3D Globes Visitor

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΣΤΟΙΧΕΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ - ΕΛΒΕΤΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

ΚΑΜΙΑ ΗΤΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΤΡΑΜΠ . ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ.

Προετοίμαζαν τό εδαφος ΗΠΑ καί Ουκρανια,γιά Βιολογικό πόλεμο καί θά κατηγορούσαν τούς Ρώσους....!!!!

Ν. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ "ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ" ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΜΕΑ....!!! ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ...!!!!

Ε.Ε : ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ....!!!! < ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ "ΕΜΕΙΣ" >

ΒΑΡΕΙΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΗΠΑ

Δανία: καταργήθηκε ο νόμος για τον αναγκαστικό εμβολιασμό μετά από δημόσιες διαμαρτυρίες

ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑ.... Η ΔΗΘΕΝ "ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΑ" ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 27 ΜΑΪΟΥ ( !)

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ "ΦΙΛΟ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΟΥ ΘΕΣΕΙΣ"

ΠΟΥΤΙΝ "ΕΝΑΝΤΙΟΝ" BIG TECH..!!!!

Επιστροφή