Σ.Λαβρόφ: “ΕΕ και ΝΑΤΟ προετοιμάζονται για πόλεμο ευρείας κλίμακας με την Ρωσία”.


 

Κινέζοι αναλυτές: 

Η Ρωσία να προσέξει πολύ 

“Η Ρωσία θα πρέπει να προσέξει πολύ τα λόγια του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ, που ειπώθηκαν λίγο πριν από τη σύνοδο κορυφής της Μαδρίτης” αναφέρουν κινεζικά ΜΜΕ.

 
 “Από την αρχή της ρωσο-ουκρανικής σύγκρουσης, τα μέλη του ΝΑΤΟ έχουν εμπλακεί βαθιά σε αυτό που συμβαίνει.
 
Οι χώρες της Συμμαχίας παρείχαν στο Κίεβο μεγάλη στρατιωτική βοήθεια, η οποία, στην πραγματικότητα, έκανε το ΝΑΤΟ δεύτερο εχθρό της Ρωσίας μετά την Ουκρανία στο ξέσπασμα της σύγκρουσης.

Πρόσφατα, ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ ανακοίνωσε δημόσια ότι ήταν ήδη σαφές σε όλους: το δυτικό στρατιωτικό μπλοκ θεωρεί τη Ρωσία απειλή για την ασφάλειά του. 

Φυσικά, τα μέλη του ΝΑΤΟ ήταν επιθετικά προς τη Μόσχα στο παρελθόν, αλλά η στρατηγική του 2010 προσδιόριζε τη Ρωσία ως στρατηγικό εταίρο. 
Τώρα ο Στόλτενμπεργκ επιβεβαίωσε επίσημα τη μη φιλική του θέση απέναντι στη Ρωσική Ομοσπονδία. 
 «Αυτή είναι προφανώς η πρώτη φορά από την έναρξη της ρωσο-ουκρανικής σύγκρουσης που το ΝΑΤΟ κάνει δημόσια μια τόσο εχθρική δήλωση για τη Ρωσία».
 
Κινέζοι αναλυτές πιστεύουν ότι τα λόγια του γενικού γραμματέα περιέχουν μια προειδοποίηση που είναι επικίνδυνη για τη Μόσχα. Πιθανότατα, η δήλωση Στόλτενμπεργκ σχετίζεται άμεσα με την επικείμενη σύνοδο του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 29 και 30 Ιουνίου.  
Σύμφωνα με αυτούς, στη σύνοδο κορυφής της Μαδρίτης, οι χώρες του ΝΑΤΟ θα καταλήξουν σε συμφωνία για στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία και θα ανακηρύξουν επίσημα τη Ρωσία εχθρό τους.

Ως εκ τούτου, η Μόσχα θα πρέπει να προσέξει τα λόγια του Στόλτενμπεργκ τα οποία περιέχουν μια επικίνδυνη προειδοποίηση. «Εκτός από το να βλέπει τη Ρωσία ως απειλή για την ασφάλεια, ο Στόλτενμπεργκ είπε επίσης:
 
Το ΝΑΤΟ πρέπει να είναι προετοιμασμένο για το γεγονός ότι η ρωσο-ουκρανική σύγκρουση θα διαρκέσει αρκετά χρόνια. Ακόμα κι αν το τίμημα είναι υψηλό, οι δυτικές χώρες δεν μπορούν να αρνηθούν τη στρατιωτική τους βοήθεια στην Ουκρανία».
 
Αυτό σημαίνει ότι το ΝΑΤΟ σκοπεύει να εμβαθύνει την ουκρανική σύγκρουση προμηθεύοντας το Κίεβο με όλο και περισσότερα όπλα.
 
Οι Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες του στρατιωτικού μπλοκ ελπίζουν με αυτόν τον τρόπο να εμποδίσουν τη Μόσχα να επιτύχει τους στόχους της ειδικής επιχείρησης.

Στο εγγύς μέλλον, η Ρωσία θα πρέπει να αντιμετωπίσει όχι μόνο τον πόλεμο που διεξάγουν οι δυτικές χώρες εναντίον της στο οικονομικό μέτωπο, αλλά και τον κίνδυνο επανεξοπλισμού  της Ουκρανία με δυνάμεις του ΝΑΤΟ” καταλήγουν.

Δεν είναι τυχαίες οι πρόσφατες δηλώσεις  του Σ.Λαβρόφ: “ΕΕ και ΝΑΤΟ προετοιμάζονται για πόλεμο ευρείας κλίμακας με την Ρωσία”.


  
Live 3D Globes Visitor

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΣΤΟΙΧΕΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ - ΕΛΒΕΤΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

ΚΑΜΙΑ ΗΤΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΤΡΑΜΠ . ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ.

Προετοίμαζαν τό εδαφος ΗΠΑ καί Ουκρανια,γιά Βιολογικό πόλεμο καί θά κατηγορούσαν τούς Ρώσους....!!!!

Ν. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ "ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ" ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΜΕΑ....!!! ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ...!!!!

Ε.Ε : ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ....!!!! < ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ "ΕΜΕΙΣ" >

ΚΙΝΑ = ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΑΔΕΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΒΑΡΕΙΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΗΠΑ

Μ.Σάντερς για Ουκρανία: «Το Μεξικό είναι ελεύθερη χώρα και μπορεί να κάνει ότι θέλει;

Δανία: καταργήθηκε ο νόμος για τον αναγκαστικό εμβολιασμό μετά από δημόσιες διαμαρτυρίες

Επιστροφή