Ξεκίνησε η επίθεση στο Σλαβιάνσκ - Έπεσαν Krasny,Liman, το Svetlodarsk, Shchurove και Brusivka Fedorovka και Shestakovo


 

Τό Ρωσικό Πυροβολικό στο Ντονμπάς: Εξαϋλώνει τον Στρατό του Ζελένσκι

Η μεγάλη μάχη που θα τελειώσει την ουκρανική παρουσία στο Ντονμπάς και θα συντρίψει οριστικά τον στρατό του Ζελένσκι ξεκίνησε στην βαριά οχυρωμένη και κέντρο ανεφοδιασμό των Ουκρανών, την Avdiika:  Ο ρωσικός βομβαρδισμός των μονάδων της πρώτης γραμμής είναι ανηλεής οι ουκρανικές απώλειες μεγάλες ενώ μία αντεπίθεση των Ουκρανών απλά βοήθησε στην πιο γρήγορη συντριβή του με την καταστροφή μιας όλης αρμάτων μάχης Τ-64 και τον θάνατο περίπου 70 Ουκρανών.
Μεταφράστηκε από τη γλώσσα: Αγγλικά από
Τελευταίο Το βίντεο που δείχνει το #Russians / #Russia / #Russian καταγράφηκε επίσης #Azotplant μοιάζει με το όνομα bro to #Azovstal 😂 Εννοούσα ότι μοιάζει πολύ μεταξύ τους Σε #Severodonetsk Σύνδεσμοι ολόκληρου του επεισοδίου της κάμερας της Ουκρανίας 🎥 > > t.me/c/1735922177/1 συγκλονισμένο πλάνα
Μέρος 1 από #Luhansk από #Donbas Είναι σαν αυτή η βροχή να φύγει και να επιστρέψει οποιαδήποτε άλλη μέρα  

#LPR #Russian #Donetsk & #Chechens οι σύμμαχοι είχαν βομβαρδισμούς σαν πολύ καταιγιστικά είδη βροχής ☔️ σε #Ukraine / #Ukrainian &t τρομοκράτες ξένους εθελοντές μισθοφόρους στο #Severodonetsk / #Lysychansk 

Οι Ρώσοι κατέλαβαν και τον αυτοκινητόδρομο Ντονέτσκ-Avdeevka-Konstantinovka, αποκόπτοντας σημαντική οδική αρτηρία ανεφοδιασμού των Ουκρανών οι οποίοι διαλύονται με μεγάλη ταχύτητα: Δεν είναι ντόπιοι (το 82% των κατοίκων της περιοχής είναι ρωσόφωνοι) και δεν δείχνουν ιδιαίτερο πάθος στην μάχη. Ουκρανίας. 

Ένα Τάγμα που μεταφέρθηκε από το Κίεβο με φανατικούς του Ζελένσκι, προσπάθησε τρεις φορές να διαρρήξει την ρωσική περικύκλωση σε Avdiivka και Novomikhailovka, το Krasnogorovka και την Kamenka και συνετρίβη από το ρωσικό πυροβολικό που ζει ημέρες Β’ΠΠ: Χιλιάδες κάννες πυροβόλων και σωλήνες ρουκετοβόλων επικεντρώνονται σε μικρό μήκος μετώπου, αφού πρώτα τα UAV ανιχνεύουν τους στόχους και διαλύουν ότι υπάρχει.

 

Οι Ρώσοι έχουν καταλάβει και την πόλη Kamishevakha. Ελέγχουν σχεδόν το 90% της πόλης και εκκαθαρίζουν τις ουκρανικές δυνάμεις που έχουν απομείνει.

Η Avdiika και το Lisichansk είναι οι περιοχές που θα σφραγίσουν την κατάληψη του Severodonetsk.

Krasny,Liman, το Svetlodarsk, Shchurove και Brusivka έχουν ήδη πέσει, όπως και οι περιοχές Fedorovka και Shestakovo ενώ το μαρτυρικό Σλαβιάνσκ του πολέμου του 2014 περιμένει καρτερικά την απελευθέρωσή του (90% ρωσόφωνοι οι κάτοικοι) και οι κάτοικοι έχουν προειδοποιθεί από τους Ρώσους να πάνε στα καταφύγια και να τους περιμένουν.

Πάντως το ρωσικό πυροβολικό σφυροκοπά τις ουκρανικές θέσεις στο Σλαβιάνσκ. Στην περιοχή επιχειρεί η νέα Ομάδα “Ο” των ρωσικών δυνάμεων, η οποία λέγεται ότι θα αποτελέσει την αιχμή σε περίπτωση επίθεσης στο Χάρκοβο.

-rosiko-pyrovoliko
 

Live 3D Globes Visitor

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μ.Ζαχάροβα: «Εξαφανίστηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Χάρκοβο επειδή αποκάλυπτε τις ωμότητες των Ουκρανών νεοναζί»

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Στέλνουν ¨οπλα( βίντεο) στό Ουκρανικό καθεστώς μέσω"πολιτικών πτήσεων".....!!!!!

Η πίστη του στα εμβόλια δεν τον δικαίωσε. Πέθανε από Covit ό 3πλά εμβολιασμένος Γ.Κυριόπουλος

Επιστροφή