Δεν παραδίνονται στό Azovstal - Με βομβαρδιστικά Tu-22M θα ισοπεδωθεί

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που θέλουν τους Ουκρανούς υπερασπιστές του εργοστασίου Azovstal να μην παραδίδονται, με τις δύο πλευρές να ετοιμάζονται για την τελική μάχη, καθώς έληξε το ρωσικό τελεσίγραφο.

Πάμε για την τελική μάχη

Ρώσοι αλεξιπτωτιστές ετοιμάζονται για την Μαριούπολη

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το ουκρανικό επιτελείο, ρωσικές ταξιαρχίες πεζοναυτών «ετοιμάζονται για μια επιχείρηση αλεξιπτωτιστών» στη Μαριούπολη, ενώ επιθέσεις σημειώθηκαν στην περιοχή του λιμανιού.

Η ίδια πηγή πρόσθεσε πως συνεχίζονται επίσης σήμερα οι βομβαρδισμοί περιοχών και ο μερικός αποκλεισμός του Χαρκόβου, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Ουκρανίας.

Οι ρωσικές δυνάμεις όπως όλα δείχνουν ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν την επιχείρηση τους στην Μαριούπολη και να επιτεθούν με σφοδρότητα στους περίπου 3.000 νεοναζί που βρίσκονται «ταμπουρωμένοι» στο Azovstal.

Ήδη υπήρξε βομβαρδισμός του Azovstal με βομβαρδιστικά Tu-22M και συστοιχίες ρουκετοβόλων Grad και όπως αναφέρουν Αμερικανοί αναλυτές το πιο πιθανό είναι ότι μέσα στις επόμενες ώρες (ή λίγες μέρες) θα ισοπεδωθεί το εργοστάσιο. 

Οι αναλυτές του Αμερικανικού Ινστιτούτου για τη Μελέτη του Πολέμου συνοψίζουν τις μάχες στη Μαριούπολη στις 16 Απριλίου.

Σύμφωνα με αυτούς, τα ρωσικά στρατεύματα συνέχισαν την αργή προέλασή τους στην πόλη. Τμήματα των δυνάμεων του Ντονιέτσκ προσέγγισαν την κεντρική ακτή της Μαριούπολης από τα βόρεια. Ρωσικά στρατεύματα εισήλθαν στη βάση της 12ης Επιχειρησιακής Ταξιαρχίας της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας και οι μονάδες του Ντονιέτσκ κατέλαβαν ένα αστυνομικό τμήμα στο κέντρο της πόλης.

Οι ουκρανικές δυνάμεις συνέχισαν να αμύνονται στην περικύκλωση, ειδικά στο εργοστάσιο Αζοφστάλ. Η χρήση βομβαρδιστικών Tu-22M από τους Ρώσους σε αυτό το μέρος μπορεί να υποδηλώνει ότι σκοπεύουν να τερματίσουν σύντομα τη μάχη, καταστρέφοντας τους εναπομείναντες Αζοφίτες και μισθοφόρους.


 

ww.pron  

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Μ.Ζαχάροβα: «Εξαφανίστηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Χάρκοβο επειδή αποκάλυπτε τις ωμότητες των Ουκρανών νεοναζί»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Επιστροφή