ΗΠΑ καί ΚΙΕΒΟ Κάνουν τά Πάντα γιά νά σώσουν τούς Αζοφίτεςτού Azovstal..Γιατί ; ; ;


 

Ζητούν διαπραγματεύσεις με την Ρωσία

Οι ΗΠΑ για πρώτη φορά μιλούν για πιθανή εμπλοκή του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία ενώ το Κίεβο προσπαθεί να σώσει τους νεοναζί του Αζόφ

Οι συμμαχικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ θα πρέπει να εμπλακούν στη διασφάλιση ενός ειρηνευτικού διαδρόμου για τους αμάχους και τους τραυματισμένους στρατιώτες από τη Μαριούπολη, διεμήνυσε από την πλευρά της η υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Βικτόρια Νούλαντ σε μια πρόταση που θέτει για πρώτη φορά την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο πεδίο της Ουκρανίας με ότι αυτό σημαίνει για την ρωσική αντίδραση.

Την ίδια στιγμή το Κίεβο θέλει να διασώσει τους νεοναζί του Αζόφ και ζητά διαπραγματεύσεις άνευ όρων με την Ρωσία γιαα την Μαριούπολη.

Όπως έγραψε σε tweet, ο ίδιος με χαρά θα διεξήγε έναν «ειδικό γύρο συνομιλιών» με τη Ρωσία στην ίδια τη Μαριούπολη, η οποία πλέον έχει μετατραπεί σε σωρό ερειπίων έπειτα από τη μακρά πολιορκία της.

Η πρόταση αυτή, όπως πρόσθεσε, είναι «για να σώσουμε τους δικούς μας, το [τάγμα] Αζόφ, τον στρατό, τους πολίτες, τα παιδιά, τους ζωντανούς και τους τραυματίες».

Ο Ποντόλιακ γράφει στο tweet: «Ναι, χωρίς όρους. Είμαστε έτοιμοι για έναν ειδικό γύρο διαπραγματεύσεων μέσα στη Μαριούπολη. Ενας προς έναν. Δύο προς δύο. Για να σώσουμε τους άνδρες μας, το Αζόφ, τον στρατό, τους πολίτες, τους ζωντανούς και τους τραυματίες. Γιατί είναι δικοί μας, Γιατί είναι στην καρδιά μου για πάντα».

"σημ. Μήπως τελικά είναι αληθινά όσα λέγονται,πώς στά υπόγεια τού εργοστασίου κρύβονται καί αρκετοί"επιστήμονες" καί άλλοι απεσταλμένοι από τήν Δύση πού είχαν τά "επιστημονικά" τους εργαστήρια....κάνοντας έρευνες γιά "διάφορα" πράγματα πού δέν πρέπει νά γίνουν γνωστά καί νά πέσουν σέ Ρωσικά χέρια;;"

Εφόσον θέλουν νά σωθούν γιατί δέν παραδίδονται,αλλά ζητάνε τήν επέμβαση "δυτικών" νά τούς σώσουν..; ; 

πηγη 

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Μ.Ζαχάροβα: «Εξαφανίστηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Χάρκοβο επειδή αποκάλυπτε τις ωμότητες των Ουκρανών νεοναζί»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Αποφασισμένοι πλέον οί Ρώσοι νά ισοπεδώσουν όλες τίς Στρατιωτικές Υποδομές τών Ουκρανών

Στέλνουν ¨οπλα( βίντεο) στό Ουκρανικό καθεστώς μέσω"πολιτικών πτήσεων".....!!!!!

Η πίστη του στα εμβόλια δεν τον δικαίωσε. Πέθανε από Covit ό 3πλά εμβολιασμένος Γ.Κυριόπουλος

Πορεία διαμαρτυρίας για την πολεμική κατά της Ρωσίας από Έλληνες σήμερα

Επιστροφή