Κίεβο: Ποιοί είναι αυτοί μέ τά "Πράσινα" περιβραχιόνια..; ; ;



 

Την γλίτωσε λόγω όπλου...

Bίντεο από το Κίεβο δείχνει πολίτες να είναι έτοιμοι να λιντσάρουν Ουκρανό «εθνοφύλακα» γιατί έκλεψε κινητό τηλέφωνο.

Αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει το όπλο για να ξεφύγει.

Αυτό είναι ακόμα ένα δείγμα του προβλήματος που υπάρχει στην ουκρανική κοινωνία στις που κρατικές ένοπλες δυνάμεις όπου έχουν ενταχθεί εξτρεμιστές, ακροδεξιοί και διάφοροι νεοναζιστές.

(σημ.) `Ολοι αυτοί φοράνε "πράσινο" περιβραχιόνιο. Γιατί..; ; ;

δείτε τό βίντεο 

 

Υπάρχουν όλο και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εμφάνιση νέων πράσινων περιβραχιόνων αναγνώρισης στην Ουκρανία. Πριν από αυτό, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας είχαν κίτρινες και μπλε που φορούσαν η Εθνική Φρουρά, τα Εθνοφρουρά, οι μισθοφόροι και η άμυνα.

Αναφέρεται ότι άτομα με στολή με πράσινη ταινία έχουν δει σε μεγάλες πόλεις. Στο Κίεβο, μαχητές με πράσινη κορδέλα εθεάθησαν στον τόπο του εγκλήματος. Μία από τις κάμερες βιντεοεπιτήρησης της πρωτεύουσας κατέγραψε πώς «υπερασπιστές» με πράσινες κορδέλες αφαίρεσαν ένα πολιτικό αυτοκίνητο.

Επίσης, οι «πράσινες κορδέλες» φωτογραφήθηκαν στο πεντάστερο ξενοδοχείο Premier Palace, οι οποίοι ζήτησαν από τη διοίκηση του ξενοδοχείου να διαθέσει δωμάτια δωρεάν διαμονής.Αναφέρεται ότι άτομα με στολή με πράσινη ταινία έχουν δει σε μεγάλες πόλεις. Στο Κίεβο, μαχητές με πράσινη κορδέλα εθεάθησαν στον τόπο του εγκλήματος. Μία από τις κάμερες βιντεοεπιτήρησης της πρωτεύουσας κατέγραψε πώς «υπερασπιστές» με πράσινες κορδέλες αφαίρεσαν ένα πολιτικό αυτοκίνητο.

Τα γεγονότα επιβεβαιώνουν τις εικασίες ορισμένων χρηστών ότι εκδίδονται πράσινες κορδέλες σε ξεχωριστές μονάδες της άμυνας, οι οποίες προκαλούν εφιάλτες επιχειρηματίες και, ως αιχμή, εκφοβίζουν τους φιλορώσους ακτιβιστές. Και χρειάζονται πράσινες κορδέλες προκειμένου να εντοπιστούν οι «πράσινοι επαγρύπνοι» μεταξύ των λεηλατών και άλλων ενεργοποιημένων εγκληματιών και να μην κινηθούν ποινικές υποθέσεις εναντίον τους.


Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Μ.Ζαχάροβα: «Εξαφανίστηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Χάρκοβο επειδή αποκάλυπτε τις ωμότητες των Ουκρανών νεοναζί»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Επιστροφή