Extra Large ο Μητσοτάκης....μοιράζει "αβέρτα" Αέριο σέ όλη τήν "γειτονιά"


 

Μετά από τήν"υπόσχεση" Μητσοτάκη πρός τούς Βούλγαρους πώς θά τούς χορηγήσει  "αέριο", οί Σκοπιανοί είναι βέβαιοι πώς θά τύχουν τής ίδιας βοήθειας. 

Οι Σκοπιανοί έχουν βέβαιο ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα πληρώσει τελικά τη Ρωσία σε ρούβλια και πως μάλιστα θα προμηθεύει με φυσικό αέριο και στα Σκόπια. 

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα αγοράσει φυσικό αέριο σε ρούβλια και θα δώσει και σε μας»

«Αν υπάρξει πρόβλημα, τότε οι Έλληνες θα αγοράσουν το πιο ακριβό από Αζερμπαϊτζάν ή Κύπρο»

Μέχρι να βελτιωθούν οι σχέσεις των Σκοπίων με τη Ρωσία θα πρέπει να ελπίζουμε στο έλεος των γειτόνων μας, ιδιαίτερα της Ελλάδας που διατηρεί σχέσεις με τη Ρωσία και μπορεί να μας προμηθεύει με φυσικό αέριο μέσω της Βουλγαρίας, σημειώνει η ιστοσελίδα vecer.press.

Η Ελλάδα θα πληρώσει το φυσικό αέριο σε ρούβλια και θα βοηθήσει τη Βουλγαρία και τα Σκόπια εφ’ όσον δεν το απαγορεύσει η Ρωσία, προστίθεται, μεταξύ άλλων, στο δημοσίευμα.

Και τονίζεται ότι οι αρχές καθησυχάζουν και διαβεβαιώνουν ότι προς το παρόν υπάρχει φυσικό αέριο και εναλλακτικές λύσεις εάν η Ρωσία αποφασίσει να απαγορεύσει την εξαγωγή του στη χώρα.

Η ρωσική Gazprom αποφάσισε να διακόψει το φυσικό αέριο στη Βουλγαρία πριν δύο ημέρες επειδή το κράτος αρνήθηκε να πληρώσει σε ρούβλια.

Οι ειδικοί σχολιάζουν ότι προς το παρόν υπάρχει αέριο, αλλά σε περίπτωση διακοπής θα πρέπει να ελπίζουμε σε βοήθεια από τους γείτονες, επισημαίνει η vecer.press.

Προκαλεί, ωστόσο, ανησυχία το γεγονός ότι η Βουλγαρία δεν εγγυάται την αξιόπιστη προμήθεια φυσικού αερίου στα Σκόπια. (άλλωστε καί αυτοί από τήν Ελλάδα περιμένουν)


«Δεν θα έχουμε πρόβλημα με το φυσικό αέριο, γιατί η Ελλάδα διατηρεί σχέσεις με τη Ρωσία. Εάν η Ρωσία δεν το απαγορεύσει, η Ελλάδα μπορεί να προμηθευτεί και να παραδώσει φυσικό αέριο στη Βουλγαρία και σέ εμάς   » δηλώνει ο ειδικός στον τομέα της ενέργειας Γκιόργκι Μανάσκοφ, στην vecer.press.

«Η Ελλάδα μπορεί»

Προσθέτει, ωστόσο, ότι «η συμφωνία μπορεί να ορίζει πως δεν πρέπει να προμηθεύει αέριο σε “εχθρικές χώρες”, οπότε δεν θα μπορούμε να λάβουμε ρωσικό αέριο. Αλλά η Ελλάδα μπορεί, αν θέλει, να αγοράσει φυσικό αέριο από την Κύπρο ή το Αζερμπαϊτζάν, το οποίο είναι πιο ακριβό και θα κοστίσει περισσότερο στους Βούλγαρους, και έμμεσα σε πολίτες και εταιρείες των Σκοπίων». 

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει εναλλακτική λύση και πρέπει να αναζητήσουμε τρόπους βελτίωσης των σχέσεων με τη Ρωσία για να εξασφαλίσουμε μακροπρόθεσμη παροχή φυσικού αερίου.

«Η χώρα, αυτή τη στιγμή εξαρτάται πλήρως από το ρωσικό αέριο, επειδή υπάρχει μόνο μία διασύνδεση, αφού το σύστημα αγωγών μας συνδέεται με τον βουλγαρικό μέσω του οποίου μεταφέρεται επί του παρόντος αέριο μόνο από τη Ρωσία» επισημαίνει.

https://w

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μ.Ζαχάροβα: «Εξαφανίστηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Χάρκοβο επειδή αποκάλυπτε τις ωμότητες των Ουκρανών νεοναζί»

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

ΡΟΜΠΕΡΤ ΚΕΝΝΕΝΤΥ : ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ " mRNA " ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ - Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΤΡΕΨΙΜΗ

Οι Ουκρανοί προσπάθησαν να πλημμυρήσουν την Χερσώνα για να ανακόψουν την επέλαση των Ρώσων

Επιστροφή