Τήν ώρα τής συνέντευξης Ζελένσκι, Γκουτέρες χτύπησε ό ( Αλέξανδρος) Iskander


 

Ακόμα 6 αποθήκες όπλων και καυσίμων κατέστρεψε ο ρωσικός στρατός

Δύο εκρήξεις ακούστηκαν στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, το Κίεβο, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, χωρίς να είναι διαθέσιμες περισσότερες λεπτομέρειες για το τι τις προκάλεσε, όπως αναφέρει ο Guardian, όμως υπάρχει πυκνός καπνός που αναδύεται από την πόλη αλλά και αναφορές για επίθεση της Ρωσίας με πυραύλους.

Τις εκρήξεις στο Κίεβο επιβεβαιώνει και ο δήμαρχος της πρωτεύουσας, Βιτάλι Κλίτσκο και μεταδίδει ο λογαριασμός του ουκρανικού μέσου, Kyiv Independent ενώ υπάρχουν και βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με πλάνα πυραύλων Ισκαντέρ( Αλέξανδρος) που εκτοξεύονται κατά της ουκρανικής πρωτεύουσας, χωρίς να διαπιστώνεται – για την ώρα – η γνησιότητά τους.

«Ο εχθρός χτύπησε στο Κίεβο. Υπήρξαν δύο χτυπήματα στην περιοχή Σεφτσενκιβσκί. Όλες οι υπηρεσίες εργάζονται στο σημείο. Οι πληροφορίες για θύματα επεξεργάζονται διαρκώς», δήλωσε ο δήμαρχος Κιέβου, Βιτάλι Κλίτσκο, και μεταδίδουν τα διεθνή μέσα.

 

Δημοσιογράφοι του AFP βρέθηκαν σε μια πληγείσα περιοχή του Κιέβου και ανέφεραν εκτεταμένες ζημιές σε κτίριο που είχε τυλιχθεί στις φλόγες, ενώ στο σημείο είχαν αναπτυχθεί σωστικά συνεργεία και αστυνομικοί.

Οι εκρήξεις σημειώθηκαν την ώρα της κοινής συνέντευξης Τύπου που έδωσε μαζί με τον Ουκρανό πρόεδρο, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στο Κίεβο, ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. 

Η Ρωσία υποστηρίζει ότι κατέστρεψε 6 αποθήκες όπλων και καυσίμων στην Ουκρανία

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε σήμερα ότι οι ένοπλες δυνάμεις εκτόξευσαν πυραύλους και κατέστρεψαν έξι αποθήκες όπλων και καυσίμων στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με τη Μόσχα, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις έπληξαν επίσης άλλες 76 ουκρανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια αντίδραση του Κιέβου στις ρωσικές ανακοινώσεις, οι οποίες δεν είναι δυνατόν να επαληθευτούν από ανεξάρτητες πηγές. 

πηγη

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Οι Ουκρανοί προσπάθησαν να πλημμυρήσουν την Χερσώνα για να ανακόψουν την επέλαση των Ρώσων

Η πρόεδρος του κόμματος «Αδέλφια της Ιταλίας»Τζόρτζια Μελόνι και πιθανή πρωθυπουργός ετοιμάζει «μεγάλα πράγματα»

ΗΠΑ : ΦΟΒΕΡΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ . ΤΟ ΤΕΞΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΩΓΗ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΕΣ 8 ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ. (η Λουιζιάνα, το Αρκάνσας, η Αλαμπάμα, η Φλόριντα, το Κεντάκι, το Μισισιπή, η Νότια Καρολίνα και η Νότια Ντακότα )

Ε.Ε : ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ....!!!! < ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ "ΕΜΕΙΣ" >

Επιστροφή