Ο Κ.Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι το ρωσικό φ.α. θα πληρωθεί σε ρούβλια


 

Μέ ρούβλια (μέσω Κοπελούζου, Μυτιληναίου & ΔΕΠΑ)! «Θα αγοράζουμε από την Ρωσία χωρίς να παραβιάζουμε τις κυρώσεις» λέει τώρα μετά τους λεονταρισμούς

Δηλ. όλο αυτό τό "σκηνικό" μέ τίς κυρώσεις εγινε μόνο καί μόνο,γιά νά "δείξουν " πόσο μάγκες είναι ,καί γιά νά πληρώνουμε σάν καταναλωτές "ακριβώτερα τό αέριο". 
Μαγκιές πολιτικών....καί ό λογαριασμός στόν Λαό....!!!
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε, σύμφωνα με πληροφορίες ότι θα δεχθεί η κυβέρνηση να πληρώσει σε ρούβλια την Ρωσία προκειμένου να συνεχιστεί η προμήθεια ρωσικού φυσικού αερίου, αλλά αυτό θα γίνει μέσω παρένθετων εταιρειών.
Ότι ως αγοραστές θα εμφανιστούν οι εταιρείες που κάνουν την μεταφορά, δηλαδή οι ΔΕΠΑ, Μυτιληναίος και της Προμηθέας Gas (Κοπελούζος)!

Και κατ’αυτό τον τρόπο δεν παραβιάζονται οι κυρώσεις της ΕΕ! Δηλαδή επειδή θα αγοράζουν οι εταιρείες και όχι τα κράτη… όλα καλά!

Η πραγματικότητα είναι ότι υπέκυψε ότι μόνο η ελληνική κυβέρνηση, αλλά όλοι στην ΕΕ για να πληρώνουν σε ρούβλια, έστω και με το κόλπο του διπλού λογαριασμού που αναλύεται εν συνεχεία.

Και μας τελείωσαν και τα ηρωικά περί «Δεν θα πληρώσουμε με ρούβλια, αλλά και δεν θα έχουμε πρόβλημα από την απαγόρευση ροής του ρωσικού φυσικού αερίου γιατί…έχουμε τις λύσεις»! Η λύση ήταν να μην πληρώσει η Ελλάδα ως κράτος, αλλά να πληρώσουν οι εταιρείες!

Κάτι που αφήνει παγερά αδιάφορη την Μόσχα, αφού πέτυχε αυτό που ήθελε: Να γίνει το ρούβλι στην ουσία αποθετικό νόμισμα, καθώς αν δεν υπάρχουν αρκετά ρούβλια για να αγοραστούν δεν θα υπάρχει πώληση.

Κατ’αυτό τον τρόπο το ρούβλι έχει κάνει ράλι στην τιμή του και έχει κερδίσει 50% μέσα σε ένα μήνα και συνεχίζει να τραβάει την ανηφόρα, ενώ ευρώ και δολάριο έχουν σημαντική υποχώρηση.

  

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Η πρόεδρος του κόμματος «Αδέλφια της Ιταλίας»Τζόρτζια Μελόνι και πιθανή πρωθυπουργός ετοιμάζει «μεγάλα πράγματα»

Ε.Ε : ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ....!!!! < ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ "ΕΜΕΙΣ" >

Ξεκίνησαν Συγκρούσεις μεταξύ Σερβίας και Κοσσόβου .Παίρνουν φωτιά τά Βαλκάνια....!!!

ΑΙΜΑ ΤΥΡΑΝΝΩΝ

ΒΑΡΕΙΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΗΠΑ

Επιστροφή