Πανεπιστήμιο Yale: «Τζάμπα κάνατε την τρίτη δόση εμβολίου – Δεν προστατεύει καθόλου»


 

Υποχρέωσαν εκατομμύρια Έλληνες να κάνουν τρίτη δόση... χωρίς λόγο!

Πλέον δεν μπορούν να κρυφτούν πουθενά, καθώς μέχρι και μελέτες από κορυφαία πανεπιστήμια, οι οποίες δημοσιεύονται μέχρι και τα πιο συστημικά ΜΜΕ αποδεικνύουν ότι η «τρέλα» του μαζικού εμβολιασμού δεν είχε κανένα όφελος για τους πολίτες -παρά μόνο προκάλεσε εκατομμύρια παρενέργειες! 

Όπως αναφέρει νέα μελέτη η χορήγηση ενισχυτικής τρίτης δόσης εμβολίου mRNA (Pfizer/BioNTech ή Moderna) στους ανθρώπους που προηγουμένως είχαν μολυνθεί από τον κορωνοϊό ελάχιστα θα αυξήσει περαιτέρω την προστασία τους έναντι της παραλλαγής Όμικρον, σε σχέση με τις δύο δόσεις, σύμφωνα δύο νέες επιστημονικές μελέτες, μία αμερικανική και μία καναδική.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τη δρα Μάργκαρετ Λιντ του Πανεπιστημίου Yale, που έκαναν τη σχετική προδημοσίευση στο medRxiv, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, μελέτησαν στοιχεία για σχεδόν 130.000 ανθρώπους, από τους οποίους οι 10.676 είχαν μολυνθεί από κορωνοϊό (η μεγάλη πλειονότητα από την Όμικρον, ενώ ένα μικρότερο ποσοστό από προηγούμενες παραλλαγές).

Διαπιστώθηκε ότι οι δύο δόσεις του εμβολίου mRNA βελτίωναν την προστασία κατά της Όμικρον όσων στο παρελθόν είχαν μολυνθεί από τον κορωνοϊό, αλλά μία τρίτη αναμνηστική δόση δεν φάνηκε να παρέχει κάποιο άξιο λόγου έξτρα όφελος.

Η αποτελεσματικότητα του εμβολίου mRNA κατά της Όμικρον ήταν σημαντικά μεγαλύτερη αν κάποιος είχε επίσης περάσει προηγουμένως λοίμωξη Covid-19. Όμως πέραν των δύο δόσεων, φάνηκε ότι η τρίτη δόση αύξανε οριακά μόνο την προστασία.

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Sadhguru στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: «Θέλω λιγότερες ψυχές στον πλανήτη» (βίντεο)

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

ΗΑΕ: «Έρχεται το τέλος του δολαρίου και ένα νέο διεθνές οικονομικό σύστημα»

ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΓΡΙΒΑΣ = ΤΑ «ΕΜΒΟΛΙΑ»-FRANKENSTEIN ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ......

Κραυγή αγωνίας από τους αμάχους που η Δύση κάνει πως δεν «βλέπει»

Μαριούπολη: Παραδόθηκαν `Αλλοι 100 Ουκρανοί Πεζοναύτες της 36ης Ταξιαρχίας

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΗΡΕΜΟΙ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ" ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ"

Επιστροφή