Κατά τά άλλα έχει οικονομικά προβλήματα ή Ρωσία...!!! Αυξάνει στο 1 εκατ. δολάρια το μηνιαίο όριο μεταφοράς συναλλάγματος στο εξωτερικό


Η Κεντρική Τράπεζα αύξησε το όριο της μεταφοράς χρημάτων, που μπορούν να πραγματοποιήσουν μηνιαίως φυσικά πρόσωπα που είναι κάτοικοι Ρωσίας, σε λογαριασμό σε ξένη τράπεζα, από τις 150.000 δολάρια που ήταν μέχρι τώρα στο 1 εκατομμύριο, αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Κεντρικής Τράπεζας. 

Θα ισχύσει και για μη Ρώσους πολίτες

Είναι που έχουν βάλει περιορισμούς λόγω κυρώσεων. Πάντως ακόμα στην Ρωσία δεν βλέπουμε ανακοινώσεις να μένουν ελαφρώς… χωρίς μπάνιο όπως γίνεται στην Δύση.

Το μέτρο θα αρχίσει να ισχύει από αύριο 1η Ιουλίου. Το ίδιο ποσό μπορεί πλέον να μεταφερθεί σε λογαριασμούς του εξωτερικού από μη κατοίκους Ρωσίας που είναι φυσικά πρόσωπα από φιλικές χώρες, προστίθεται στην ανακοίνωση.

«Τα όρια στις μεταφορές έχουν αυξηθεί λόγω της σταθερής κατάστασης που υπάρχει στην εγχώρια αγορά συναλλάγματος», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Μετά την έναρξη του πολέμου της Ρωσίας κατά της Ουκρανία, οι αρχές επέβαλαν ελέγχους στις μεταφορές συναλλάγματος στο εξωτερικό, επιτρέποντας στην αρχή την μεταφορά έως 10.000 δολαρίων. Εν συνεχεία το όριο αυξήθηκε στα 50.000 και στα 150.000 δολάρια.

Σημ. "`Οσες προσπάθειες καί νά κάνουν τά "οικονομικά" επιτελεία τής δύσης νά παρουσιάσουντήν Ρωσία .....σάν πτωχευμένη χώρα ,πέφτουν στό κενό. `Αλλωστε τό Χρήμα δέν κρύβεται....!!!

Δείτε εδώ τά ψέματα πού σερβίρουν οί ΗΠΑ.. https://tgportalblog.blogspot.com/2022/06/27.html

https:

Live 3D Globes Visitor

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΣΤΟΙΧΕΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ - ΕΛΒΕΤΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

ΚΑΜΙΑ ΗΤΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΤΡΑΜΠ . ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ.

Προετοίμαζαν τό εδαφος ΗΠΑ καί Ουκρανια,γιά Βιολογικό πόλεμο καί θά κατηγορούσαν τούς Ρώσους....!!!!

Ν. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ "ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ" ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΜΕΑ....!!! ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ...!!!!

Ε.Ε : ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ....!!!! < ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ "ΕΜΕΙΣ" >

ΚΙΝΑ = ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΑΔΕΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΒΑΡΕΙΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΗΠΑ

Μ.Σάντερς για Ουκρανία: «Το Μεξικό είναι ελεύθερη χώρα και μπορεί να κάνει ότι θέλει;

Δανία: καταργήθηκε ο νόμος για τον αναγκαστικό εμβολιασμό μετά από δημόσιες διαμαρτυρίες

Επιστροφή