Το εμβόλιο Moderna αυξάνει τον κίνδυνο μυοκαρδίτιδας κατά 44 φορές στους νεαρούς ενήλικες


Μια γαλλική μελέτη με κριτές από ομοτίμους κατέληξε στο συμπέρασμα ότι και για τα εμβόλια Pfizer και Moderna, ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας εκτοξεύεται στα ύψη μια εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό.

Ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας μετά τον εμβολιασμό με mRNA ήταν 8 φορές και 30 φορές μεγαλύτερος από τις μη εμβολιασμένες ομάδες ελέγχου για το BNT162b2 (Pfizer-BioNTech) και το mRNA-1273 (Moderna), αντίστοιχα.

Η μεγαλύτερη συσχέτιση για μυοκαρδίτιδα μετά το εμβόλιο Moderna ήταν 44 φορές υψηλότερος κίνδυνος για άτομα ηλικίας 18 έως 24 ετών.

Όσον αφορά τη βολή της Pfizer, σε σχέση με την ίδια ηλικιακή ομάδα, ο κίνδυνος ήταν 13 φορές υψηλότερος.

Η μόλυνση από τον ιό του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος απέδωσε, συγκριτικά, 9 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο για την ίδια πάθηση.

Η μυοκαρδίτιδα αναφέρεται στη φλεγμονή του καρδιακού μυός - μια κατάσταση απειλητική για τη ζωή. Υπάρχουν πολλές καθιερωμένες αιτίες για αυτήν την καρδιακή πάθηση . Η κύρια αιτία —σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες ανακαλύψεις της σύγχρονης επιστήμης— είναι οι ιοί. αλλά κατά τη διάρκεια της πανδημίας, τα εμβόλια mRNA του COVID έχουν κερδίσει μια θέση ως κορυφαίοι ύποπτοι για μυοκαρδίτιδα.

Ο στόχος της νέας μελέτης ήταν να παράσχει μια αξιολόγηση της συσχέτισης με τα εμβόλια ανά φύλο και ηλικιακές ομάδες.

«Τόσο η μόλυνση SARS-CoV2 όσο και τα εμβόλια mRNA του COVID έχουν συσχετιστεί με μυοκαρδίτιδα. Γνωρίζοντας τη συγγένεια της πρωτεΐνης ακίδας με τους υποδοχείς ACE2 στην καρδιά και τον τραυματισμό της πρωτεΐνης ακίδας στα καρδιομυοκύτταρα (κύτταρα της καρδιάς), η συσχέτιση της μυοκαρδίτιδας με τον ιό SARS-CoV2 ή τον εμβολιασμό mRNA με βάση την πρωτεΐνη ακίδας δεν ήταν εντελώς απροσδόκητη», δήλωσε ο Δρ Sanjay Verma , ένας καρδιολόγος, είπε στους The Epoch Times μέσω email.

Η Verma πιστεύει επίσης ότι η  ανάλυση του CDC  «υποδεικνύει λανθασμένα» ότι ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας μετά από μόλυνση από SARS-CoV2 είναι μεγαλύτερος από ό,τι μετά τον εμβολιασμό με mRNA COVID-19.

«Για τις περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας μετά από SARS-CoV2, το CDC χρησιμοποιεί επίσημα επιβεβαιωμένες «περιπτώσεις» PCR+, παρόλο που τα δικά τους δεδομένα οροεπιπολασμού δείχνουν ότι έχουν μολυνθεί πολύ περισσότεροι άνθρωποι από τις επίσημα «περιπτώσεις» PCR+. Για παράδειγμα, δεδομένα οροεπιπολασμού στις 21 Φεβρουαρίου 2022, αποκαλύπτουν ότι το 75 τοις εκατό (περίπου 54 εκατομμύρια) όλων των παιδιών έχουν μολυνθεί σε σύγκριση με 12 εκατομμύρια επίσημα επιβεβαιωμένες «περιπτώσεις» PCR+ (δηλαδή, ο πραγματικός αριθμός παιδιών που μολύνθηκαν είναι 4,5 φορές μεγαλύτερος από PCR+ «περιπτώσεις»). Επομένως, για τον υπολογισμό του κινδύνου μυοκαρδίτιδας μετά από μόλυνση από SARS-CoV2, το ποσοστό που σημειώνεται από το CDC θα πρέπει επομένως να μειωθεί κατά 4,5 φορές. Μέχρι στιγμής, το CDC δεν έχει προσαρμόσει ανάλογα τα δεδομένα νοσηρότητας και θνησιμότητας από τον COVID-19», είπε ο καρδιολόγος, ο οποίος ασκεί το επάγγελμα του στην Κοιλάδα του Coachella της Καλιφόρνια.

Η μελέτη ανέλυσε 1.612 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας και 1.613 περιπτώσεις περικαρδίτιδας στη Γαλλία από τις 12 Μαΐου 2021 έως τις 31 Οκτωβρίου 2021, στις οποίες συμμετείχαν 32 εκατομμύρια άτομα ηλικίας 12 έως 50 ετών που έλαβαν 46 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων mRNA.

Περιορίζεται χρησιμοποιώντας αποκλειστικά διαγνώσεις εξιτηρίου από το νοσοκομείο. Επομένως, δεν περιλαμβάνει εκείνους που μπορεί να πέθαναν πριν νοσηλευτούν ή εκείνους των οποίων τα συμπτώματα δεν ήταν αρκετά σοβαρά για να νοσηλευτούν.

«Υπήρξαν αναφορές ( pdf ) μυοκαρδίτιδας που έχει αποδειχθεί από αυτοψία μετά τον εμβολιασμό και ανέκδοτες ενδείξεις ασθενών που απολύθηκαν από ER και δεν νοσηλεύτηκαν ποτέ. Η προσαρμογή για αυτά τα εξαιρούμενα υποσύνολα μπορεί να αποφέρει ακόμη υψηλότερο κίνδυνο από αυτόν που αναφέρεται σε αυτήν τη μελέτη. Η παρακολούθηση των ασθενών σε αυτή τη μελέτη περιορίστηκε σε ένα μήνα μετά την έξοδο. Ωστόσο, μια προηγούμενη μελέτη καρδιακής μαγνητικής τομογραφίας βρήκε ότι περίπου το 75 τοις εκατό των ασθενών με μυοκαρδίτιδα που σχετίζεται με το εμβόλιο μπορεί να έχουν επίμονες ανωμαλίες της μαγνητικής τομογραφίας 3-8 μήνες μετά την αρχική διάγνωση», είπε η Verma.

Οι συγγραφείς της μελέτης δεν ανέλυσαν την επίδραση του αναμνηστικού εμβολιασμού, καθώς δεν συνιστάται ακόμη για νεαρούς ενήλικες στη Γαλλία.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ωστόσο, οι αναμνηστικές ενέσεις επιβάλλονται από κολέγια και πανεπιστήμια, εργοδότες, ακόμη και ορισμένα κρατικά τμήματα δημόσιας υγείας ανεξαρτήτως ηλικίας ή προηγούμενης μόλυνσης.

«Σε μια προεκτυπωμένη παρακολούθηση της μελέτης τους για μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό , η ανάλυση βρήκε συνεχή αυξητικό κίνδυνο μυοκαρδίτιδας μετά τον αναμνηστικό εμβολιασμό. Στην πραγματικότητα, ενώ πολλές χώρες απέφυγαν να συστήσουν τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού σε πολύ μικρά παιδιά, επειδή οι κίνδυνοι δεν δικαιολογούν τα οφέλη, οι ΗΠΑ είναι μόνες στο να τον συστήνουν στα μικρότερα παιδιά», είπε η Verma.

Μια  ερευνητική εργασία που  δημοσιεύθηκε στις 18 Μαΐου μελέτησε τα μέτρα ελέγχου της πανδημίας —τα οποία περιελάμβαναν εντολές εμβολίων και μάσκας, καθώς και απομόνωση και ιχνηλάτηση επαφών— του Πανεπιστημίου Cornell, το οποίο ήταν σχεδόν πλήρως εμβολιασμένο, και διαπίστωσε ότι αυτές οι πολιτικές «δεν ταιριάζουν» Η παραλλαγή Omicron και η γρήγορη εξάπλωσή της.

Σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων

Πρόσφατα, ένας νέος όρος τονίστηκε στα μέσα ενημέρωσης: «σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων» ή SADS.

Οι υποκείμενοι παράγοντες για το SADS περιλαμβάνουν μη διαγνωσμένη  μυοκαρδίτιδα , φλεγμονώδεις καταστάσεις και άλλες καταστάσεις που προκαλούν ανωμαλίες στο ηλεκτρικό σύστημα της καρδιάς, προκαλώντας έτσι καρδιακή ανακοπή.

Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή δείχνουν 1.101 αιφνίδιους θανάτους σε αθλητές κάτω των 35 ετών μεταξύ 1966 και 2004, δίνοντας ένα μέσο ετήσιο ποσοστό 29, σε όλα τα αθλήματα. Εν τω μεταξύ, μόνο από τον Μάρτιο του 2021 έως τον Μάρτιο του 2022 —έναν χρόνο— τουλάχιστον 769 αθλητές έχουν υποστεί καρδιακή ανακοπή, κατέρρευσαν ή έχουν πεθάνει στο γήπεδο, παγκοσμίως.

Ο Δανός Κρίστιαν Έρικσεν απομακρύνεται με φορείο αφού κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου του Euro 2020 στον όμιλο Β μεταξύ της Δανίας και της Φινλανδίας στο Parken Stadium της Κοπεγχάγης, στις 12 Ιουνίου 2021. (Stuart Franklin/Pool via AP)

 Μεταξύ των αθλητών της FIFA (ποδοσφαίρου/ποδοσφαίρου) της ΕΕ, ο ξαφνικός θάνατος αυξήθηκε κατά 420 τοις εκατό το 2021. Ιστορικά, περίπου πέντε ποδοσφαιριστές πέθαναν ενώ έπαιζαν τον αγώνα κάθε χρόνο. Από τον Ιανουάριο έως τα μέσα Νοεμβρίου 2021, 21 παίκτες της FIFA πέθαναν από αιφνίδιο θάνατο.

Live 3D Globes Visitor

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΣΤΟΙΧΕΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ - ΕΛΒΕΤΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

ΚΑΜΙΑ ΗΤΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΤΡΑΜΠ . ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ.

Προετοίμαζαν τό εδαφος ΗΠΑ καί Ουκρανια,γιά Βιολογικό πόλεμο καί θά κατηγορούσαν τούς Ρώσους....!!!!

Ν. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ "ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ" ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΜΕΑ....!!! ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ...!!!!

Ε.Ε : ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ....!!!! < ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ "ΕΜΕΙΣ" >

ΚΙΝΑ = ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΑΔΕΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΒΑΡΕΙΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΗΠΑ

Μ.Σάντερς για Ουκρανία: «Το Μεξικό είναι ελεύθερη χώρα και μπορεί να κάνει ότι θέλει;

Δανία: καταργήθηκε ο νόμος για τον αναγκαστικό εμβολιασμό μετά από δημόσιες διαμαρτυρίες

Επιστροφή