ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ...!!!

 



Μετά από σχεδόν δύο μήνες, ανακαλύφθηκε ότι η πολιτεία της Πενσυλβανίας είχε 200.000 περισσότερες ψήφους από όσους ψήφισαν.

 Στήν Πενσυλβανίας  απεκαλύφθη   ότι τα πιστοποιημένα αποτελέσματα στην Πενσυλβάνια για τον Πρόεδρο είναι λάθος με περισσότερες από 200.000 ψήφους. Αυτή είναι η διπλάσια διαφορά μεταξύ του Προέδρου Τραμπ και του Τζο Μπάιντεν στον προεδρικό αγώνα στην πολιτεία.
Ο εκπρόσωπος του Ρεπουμπλικανικού Κράτους Russ Diamond αποκάλυψε και ανέφερε ότι τα αποτελέσματα για τον Πρόεδρο έχουν τελειώσει στην Πενσυλβάνια. Πραγματοποιήθηκαν περισσότερες ψήφοι από ό, τι οι άνθρωποι ψήφισαν με περισσότερες από 200.000 ψήφους.

Προσθέστε την Καλιφόρνια στη λίστα των πολιτειών που πιστοποίησαν τα αποτελέσματά της παρά το γεγονός ότι πΑυτό το δεύτερο άρθρο δεν τυπώθηκε στα ψηφοδέλτια στην Καλιφόρνια.

Και μάντεψε τι? Σύμφωνα με στοιχεία που συλλέγει το Αμερικανικό Ανεξάρτητο Κόμμα στην Καλιφόρνια, αυτές οι λέξεις δεν εμφανίστηκαν σε ψηφοδέλτια σε 53 από τις 58 κομητείες της Καλιφόρνια.

Στις υπόλοιπες πέντε κομητείες, οι ψηφοφορίες απαιτούσαν πρόσθετη διατύπωση που περιγράφεται στον εκλογικό κώδικα 12305 της Καλιφόρνια Μερικά από τα ψηφοδέλτια των κομητειών περιλάμβαναν τη διατύπωση από το τμήμα (β), αλλά τα ψηφοδέλτια και στις πέντε από αυτές τις κομητείες έλειπαν ακόμη την απαιτούμενη διατύπωση από το τμήμα (γ).

Αυτό σημαίνει ότι το 100% των ψήφων της Καλιφόρνιας διεξήχθησαν κατά παράβαση των νόμων για τις κρατικές εκλογές.αραβιάζει τους δικούς της κρατικούς νόμους.

Έχουμε αναφέρει σε πολλές περιπτώσεις όπου τα κράτη επικύρωσαν τα αποτελέσματα των εκλογών τους το 2020 παρά την αχαλίνωτη εκλογική απάτη και τα αποτελέσματα που αντιβαίνουν στους νόμους των πολιτειών. Τώρα μπορούμε να προσθέσουμε την Καλιφόρνια στη λίστα.

Η Καλιφόρνια απουσίαζε ως επί το πλείστον από τη συζήτηση περί παραβίασης του εκλογικού νόμου, αλλά νέες πληροφορίες αποκαλύπτουν ότι έλειπε η διατύπωση που απαιτείται νόμιμα για την ψηφοφορία, σε άμεση παραβίαση του δικού της κρατικού νόμου. Αυτό σημαίνει ότι τα ψηφοδέλτια δεν θα έπρεπε να είχαν ψηφιστεί ή να μετρηθούν, ωστόσο η Καλιφόρνια πιστοποίησε τα ψηφοδέλτιά της και έτσι έδωσε παράνομα τις εκλογικές ψήφους του για τον Joe Biden.

Ο Μπομπίνσκι αναφέρει ότι στο άρθρο 1 του κώδικα της Καλιφόρνιας βρίσκουμε τον Εκλογικό Κώδικα 13200 , ο οποίος έχει ως εξής:

Τα ψηφοδέλτια που δεν εκτυπώνονται σύμφωνα με το κεφάλαιο [Κεφάλαιο 3] δεν θα ψηφίζονται ούτε θα υπολογίζονται σε καμία εκλογή. "

Ο Μπομπίνσκι σημειώνει ένα άλλο άρθρο:

13205 (β). Στις εκλογές για την επιλογή των εκλογέων του Προέδρου και του Αντιπροέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, θα πρέπει να τοποθετηθεί στην ψηφοφορία, εκτός από τις οδηγίες προς τους ψηφοφόρους, όπως προβλέπονται στο παρόν κεφάλαιο, μια οδηγία ως εξής:

«Για να ψηφίσετε όλους τους εκλογείς ενός κόμματος, σημειώστε τον στόχο ψηφοφορίας δίπλα στα ονόματα των προεδρικών και αντιπροέδρων υποψηφίων αυτού του κόμματος. Ένα σημάδι του στόχου ψηφοφορίας δίπλα στο όνομα ενός κόμματος και του προεδρικού και αντιπροέδρου υποψηφίου του, είναι η ψήφος για όλους τους εκλογείς αυτού του κόμματος, αλλά για κανέναν άλλο υποψήφιο. "


 

Θα μεταφέρει επίσημα ο Ουισκόνσιν τις ψηφοφορίες του εκλογικού κολεγίου στον Πρόεδρο Τραμπ μετά από 200.000 ψήφοι που κυριαρχούν κατά κύριο λόγο;

Αναφέραμε πριν από δύο εβδομάδες ότι το Ανώτατο Δικαστήριο του Ουισκόνσιν έκρινε ότι πάνω από 200.000 [πιθανότατα κυρίως] ψήφοι Μπάιντεν κρίθηκαν παράνομες. 

Αυτό τοποθετεί σαφώς αυτό το κράτος στη στήλη του Προέδρου Τραμπ. Θα αντικατοπτριστεί αυτό στις 6 Ιανουαρίου;

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Ουισκόνσιν αποφάνθηκε υπέρ του Mark Jefferson και του Δημοκρατικού Κόμματος του Ουισκόνσιν.

Ωστόσο, το δικαστήριο σημείωσε ότι πρέπει να αποφασιστεί σε κάθε περίπτωση πριν από την ψηφοφορία, όπως ο Πρόεδρος Τραμπ ζήτησε σε ξεχωριστή αγωγή.

Σύμφωνα με το νόμο του Ουισκόνσιν, ένας ψηφοφόρος μπορεί να λάβει ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου και να παρακάμψει τον νόμο περί ταυτότητας των ψηφοφόρων του Ουισκόνσιν, εάν ο ψηφοφόρος, με δική του αποφασιστικότητα, καταλήξει στο συμπέρασμα ότι «περιορίστηκε» με βάση την ηλικία, τη σωματική ασθένεια ή την αναπηρία. Αυτό το φθινόπωρο, περίπου 215.000 ψηφοφόροι στο Ουισκόνσιν δήλωσαν ότι είχαν περιοριστεί επ 'αόριστον, σχεδόν τετραπλάσια από τις εκλογές του 2016.  Το δικαστήριο είπε ότι η ερμηνεία της κυβέρνησης για τον απεριόριστο περιορισμό του Ουισκόνσιν ήταν εσφαλμένη . «Ένας υπάλληλος της κομητείας δεν μπορεί να« δηλώσει »ότι οποιοσδήποτε εκλογέας περιορίζεται επ 'αόριστον λόγω πανδημίας», δήλωσε το δικαστήριο. Το δικαστήριο δήλωσε επίσης ότι, «… η παρουσία μιας μεταδοτικής ασθένειας όπως το COVID-19, από μόνη της, δεν δίνει σε όλους τους εκλογείς [ψηφοφόρους] στο Ουισκόνσιν τη δυνατότητα να λάβουν ψηφοδέλτιο απόντος…»

Επιπλέον, το δικαστήριο δήλωσε ότι οι εντολές κλειδώματος δεν πληρούν τις απαιτήσεις του νόμου του Ουισκόνσιν για να επιτρέψουν σε έναν ψηφοφόρο να διεκδικήσει το καθεστώς του «αόριστα περιορισμένου».

Υπάρχουν 240.000 απεριόριστες περιορισμένες περιπτώσεις στο Ουισκόνσιν φέτος. Τα περισσότερα είναι παράνομα και αυτές ήταν αναμφισβήτητα ψήφοι για τον Joe Biden.

Ένας δικαστής συμφώνησε ότι αυτές οι ψήφοι είναι παράνομες. Οι Ρεπουμπλικάνοι πρέπει να εξαλείψουν κάθε έναν έως ότου οι Δημοκρατικοί μπορούν να αποδείξουν ότι οποιοδήποτε από αυτά είναι νόμιμο.

Θα σταθεί η ηγεσία των Ρεπουμπλικάνων και θα αποκλείσει αυτές τις ψήφους και θα εκχωρήσει όλες τις εκλογικές ψήφους τους στον Πρόεδρο Τραμπ και θα συμπεριληφθούν στην απόφαση του ΑΕ του Πενς την επόμενη εβδομάδα όταν αναγνωρίσει ποιος κέρδισε τις εκλογές του 2020 

 

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Οι Ουκρανοί προσπάθησαν να πλημμυρήσουν την Χερσώνα για να ανακόψουν την επέλαση των Ρώσων

Η πρόεδρος του κόμματος «Αδέλφια της Ιταλίας»Τζόρτζια Μελόνι και πιθανή πρωθυπουργός ετοιμάζει «μεγάλα πράγματα»

Νέο σόου από τον Β.Ζελένσκι

Επιστροφή