ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΜΟΝΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΨΗΦΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...!!!

 

Τα Big Media, Big Tech, Big Pharma, το Δημοκρατικό Κόμμα και η Κίνα δεν θα σας πουν αυτό, αλλά αυτό είναι πράγματι αλήθεια. Υπάρχουν περισσότερες από αρκετές ψήφους που, όταν αντιμετωπιστούν σωστά, θα δώσουν  τήν εκλογή στον Πρόεδρο Τραμπ.

 Το Ανώτατο Δικαστήριο στο Ουισκόνσιν έκρινε παράνομες περισσότερες από 200.000 ψήφους στις εκλογές του 2020. Αυτά τα ψηφοδέλτια εκτιμάται ότι είναι βαριά για τον Joe Biden και άκυρα. Η κατάργηση της πλειοψηφίας αυτών των παράνομων εκλογών από τη συμμορία Μπάιντεν θα τοποθετήσει το κράτος σταθερά στη στήλη Τραμπ.

Will Wisconsin Officially Move Their Electoral College Votes to President Trump After 200,000 Mostly Biden Votes Were Ruled Illegitimate?

 Η Γεωργία έχει σχεδόν μισό εκατομμύριο ψηφοδέλτια που είναι παράνομα σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο στην πολιτεία. Και πάλι, αυτά τα ψηφοδέλτια είναι όλα στη στήλη Biden. Είναι παράνομοι ανά κρατικό νόμο. Δεν έχουμε ιδέα από πού προέρχονταν, ποιος τους άγγιξε, και την αλυσίδα επιμέλειας που τελικά τους επέτρεψε να μετρηθούν. Η αφαίρεση αυτών των παράνομων εκλογών θα μετακινήσει εύκολα τη Γεωργία στη στήλη Trump.

Georgia Has 460,000 Absentee Ballots Still Missing Custody Documentation Required by Law – Will Georgia Move to Trump Column as a Result?

 Αυτήν την   εβδομάδα   η πολιτεία της Πενσυλβανίας ανέφερε 200.000 περισσότερες ψήφους από τους ψηφοφόρους.   Η μετακίνηση αυτών θά δώσει καί εδώ τήν νίκη στον  Trump.

Pennsylvania Reported 200,000 More Ballots Cast than People Who Voted – Will The State Now Legitimately Go to the Trump Column?

Τουλάχιστον εκατόν σαράντα Ρεπουμπλικάνοι αναμένεται να     αμφισβητήσουν τους εκλογείς του Μπάιντεν από κράτη με παρατυπίες που αλλάζουν εκλογές, όταν το Σώμα και η Γερουσία συναντηθούν σε κοινή συνεδρίαση στις 6 Ιανουαρίου για να πιστοποιήσουν τις ψήφους από το Electoral College, σύμφωνα με έκθεση του CNN  




 

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΣΤΟΙΧΕΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ - ΕΛΒΕΤΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Η πρόεδρος του κόμματος «Αδέλφια της Ιταλίας»Τζόρτζια Μελόνι και πιθανή πρωθυπουργός ετοιμάζει «μεγάλα πράγματα»

Ν. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ "ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ" ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΜΕΑ....!!! ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ...!!!!

Ε.Ε : ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ....!!!! < ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ "ΕΜΕΙΣ" >

Ξεκίνησαν Συγκρούσεις μεταξύ Σερβίας και Κοσσόβου .Παίρνουν φωτιά τά Βαλκάνια....!!!

ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΣΤΟΥΣ...ΡΩΣΟΥΣ....!!

ΒΑΡΕΙΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΗΠΑ

Επιστροφή