Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ADAM SCHIFF ΝΤΥΜΕΝΟΣ "ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ" ΣΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟΥΣ

 Ο Ανταμ ήταν ντυμένος με ενδυμασία αρχαίου Αιγυπτίου,σέ σεξουαλικά πάρτι

Το FBI κάνει έρευνα στον Adam Schiff αντιπρόσωπο των δημοκρατικών, γιά σεξουαλικά πάρτι ,καί ανθρωποθυσίες στο σπίτι του πολυεκατομμυριούχου και ευεργέτη των δημοκρατικών Ed Bucks, όπου ένας μαύρος πόρνος βρέθηκε νεκρός.


Η πληροφορία δόθηκε στο FBI από τον Larry Nicols, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά αφού ηγήθηκε σε πολλές « μαύρες επιχειρήσεις» για το καρτέλ των Κλίντον, προτού αλλάξει και γίνει πληροφοριοδότης. ( ο Μπιλ Κλίντον στη βιογραφία του περιέγραψε τον Nichols ως επικίνδυνο άνθρωπο. Ο Κλίντον θα το ήξερε γιατί ο Νίκολς ηγήθηκε πολλών από τις πολιτικές μαύρες τσάντες στο Αρκάνσας και την Ουάσινγκτον για το καρτέλ τών Κλίντον)


Ο πρεσβύτερος Δημοκρατικός τού Κογκρέσου Adam Schiff ήταν ντυμένος με ένδυμα με θέμα την αρχαία Αίγυπτο σε δύο πάρτι στο αρχοντικό του Ed Buck , σύμφωνα με τον Clinton Whistleblower Και το FBI διερευνά τον Schiff, ο οποίος είναι τώρα ο στόχος μιας ομοσπονδιακής έρευνας που εστιάζεται στα συχνές επισκέψεις του στο αρχοντικό του Ed Buck.

Ο Μπακ είναι ένας υψηλόβαθμος, εκατομμυριούχος δημοκράτης ευεργέτης που έχει συνεισφέρει και συγκεντρώσει μεγάλα χρηματικά ποσά στους Δημοκρατικούς, συμπεριλαμβανομένων των Schiff, Hillary Clinton, Barack Obama, Kamala Harris και η λίστα συνεχίζεται και συνεχίζεται. Ο Μπακ συνελήφθη τον περασμένο μήνα, όταν ένας σχεδόν ετοιμοθάνατος άνδρας δραπέτευσε από το σπίτι του.

Ο Nichols αποκάλυψε στην εβδομαδιαία εκπομπή του στο CrowdSource the Truth ότι οι ομοσπονδιακοί πράκτορες έχουν εντοπίσει τον Schiff στο αρχοντικό ναρκωτικών του Buck πάνω από δώδεκα φορές. Και κατά τη διάρκεια δύο πάρτυ στο αρχοντικό, ο Schiff ήταν ντυμένος με αρχαία αιγυπτιακή ένδυση.

Ο Νίκολς είπε ότι τα κόμματα είχαν μια «αιγυπτιακή ιερή τέχνη» και οι παρευρισκόμενοι ήταν ντυμένοι σύμφωνα με το παράξενο θέμα.
«Αυτός ο τύπος (Schiff) είναι τρελός», είπε ο Nichols.
Οι Δύο άντρες στο παρελθόν πέθαναν στο αρχοντικό του Buck από υπερβολικές δόσεις ναρκωτικών, αλλά ο Buck δεν κατηγορήθηκε ποτέ από την αστυνομία του Λος Άντζελες. Τέλος, ο Μπακ κατηγορήθηκε τον Σεπτέμβριο για διοίκηση ναρκωτικών ουσιών και ντόπινγκ των θυμάτων και, στη συνέχεια, φέρεται ότι έπραξε τις στριμμένες σεξουαλικές φαντασιώσεις του στα ανίκανα θύματα, σύμφωνα με εισαγγελείς.
Ο Μπακ στόχευε άστεγους άντρες, σύμφωνα με εισαγγελείς.
Ο Nichols είπε ότι ο Schiff, όπως ο Buck, βρίσκεται υπό έρευνα.



Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Η πρόεδρος του κόμματος «Αδέλφια της Ιταλίας»Τζόρτζια Μελόνι και πιθανή πρωθυπουργός ετοιμάζει «μεγάλα πράγματα»

Ε.Ε : ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ....!!!! < ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ "ΕΜΕΙΣ" >

Ξεκίνησαν Συγκρούσεις μεταξύ Σερβίας και Κοσσόβου .Παίρνουν φωτιά τά Βαλκάνια....!!!

ΒΑΡΕΙΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΗΠΑ

Δανία: καταργήθηκε ο νόμος για τον αναγκαστικό εμβολιασμό μετά από δημόσιες διαμαρτυρίες

Παραιτήθηκε η επικεφαλής της Διεθνούς Αμνηστίας στην Ουκρανία γιατί αποκάλυψε ότι ο ουκρανικός στρατός οχυρώνεται σε σχολεία και νοσοκομεία

ΟΗΕ Μείωση για πρώτη φορά από το 1950 του παγκόσμιου πληθυσμού εν όψει

Επιστροφή