ΠΟΥΤΙΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ".....!!!!

 


Ο Πούτιν απαγόρευσε στον Ρότσιλντ και την οικογένειά του από το τραπεζικό καρτέλ της Νέας Παγκόσμιας Τάξης να εισέλθουν σε ρωσικό έδαφος.

Πρόσφατα, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν πήρε μια άλλη απόφαση για τη χώρα του. "Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες" απαγορεύεται η είσοδος στην οικογένεια Rothschild σε ρωσικό έδαφος.
Μαζί με τα σχέδιά του για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, η απαγόρευση του Jacob Rothschild δεν αποτελεί έκπληξη.
Αφού πλήρωσε το χρέος που είχε η Ρωσία στους Ρότσιλντ, ο Πούτιν δεν δίστασε να αναφέρει τις ενέργειές του στους συμβούλους: «Τους άρπαξε από τον λαιμό και τους πέταξε από την πίσω πόρτα της Ρωσίας. "
Κατά τη διάρκεια της εν λόγω συνάντησης, ο Πούτιν ήταν φανερά δυσαρεστημένος με την ατζέντα της μυστικής ελίτ για την κατάληψη της χώρας.
Φαίνεται ότι η πράξη του να χτυπήσει το τραπέζι και η υπόσχεσή του να καταστρέψει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη δείχνουν σαφείς αποδείξεις για την ακεραιότητα του Πούτιν.
Σύμφωνα με πηγή του Κρεμλίνου, ο Ρώσος πρόεδρος στην πραγματικότητα αγωνίζεται για τη χώρα του εναντίον των Ρότσιλντ. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν επιβεβαιώνει:
"Δεν τους ανήκει ο κόσμος και δεν έχουν λευκή κάρτα να κάνουν ό,τι θέλουν. ” Αν δεν τους προκαλέσουμε, θα υπάρξουν άλλα προβλήματα. Δεν θα μας φοβίσουν. "
Πηγές αναφέρουν ότι οι τραπεζικές δραστηριότητες Rothschild έβλαψαν τη ρωσική οικονομία. Με αυτόν τον τρόπο, η συνέχιση αυτής της πορείας θα οδηγούσε μόνο σε περισσότερους αγώνες στον πληθυσμό της.
Από τις πρώτες μέρες του ως προεδρίας, ο Βλαντιμίρ Πούτιν έθεσε την κοινωνική και οικονομική κατάσταση της Ρωσίας βασική προτεραιότητά του. Η σύλληψη του δικτάτορα Μιχαήλ Κοδορκόφσκι ήταν μόνο η αρχή.
Εκτός αυτού, ο Khodorkovsky είναι γνωστός για την ονομασία των Henry Kissinger, Arthur Hartman, ακόμη και Rothschild ως διευθυντών του Russian Open Foundation.
Επίσης, θυμωμένος με τις ενέργειες των πίσω ιδιοκτητών, ο Πούτιν τους απέλυσε σε λίγα δευτερόλεπτα. Όντας φοιτητής ιστορίας με μεγάλο πάθος για τις παγκόσμιες υποθέσεις, ο Πούτιν μπόρεσε να κατανοήσει αυτές τις οργανώσεις και τα σχέδιά τους.
Για τον Ρώσο πρόεδρο, βασικός στόχος ήταν η αποφυγή συγκρούσεων μεταξύ μελών όπως οι Rothschild.
Προσπαθούν οι Rothschild να ξεκινήσουν έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο; Μήπως πρέπει να προετοιμαζόμαστε για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο;
Παρά τις προσπάθειες του Πούτιν να βάλει τέλος σε αυτές, η Νέα Παγκόσμια Τάξη συνεχίζει να απλώνει τα παρακλάδια της, όχι μόνο στη Ρωσία αλλά σε όλο τον κόσμο. Χάρη στον Βλαντιμίρ Πούτιν, η Ρωσία είναι πλέον ασφαλής.
Η παγκόσμια κυριαρχία δεν είναι πλέον πρόβλημα. Η απαγόρευση του Πούτιν στα σχέδια Ρότσιλντ κατάφερε να βάλει τέλος στην επιρροή και την επέκτασή της στη Ρωσία.
Ακόμα κι αν είναι μία από τις μεγαλύτερες απειλές αυτή τη στιγμή, ο Ρότσιλντ τώρα φεύγει φοβισμένος από τον Πρόεδρο. Σε αντίθεση με την εικόνα που σχετίζεται με αυτόν, από την άλλη πλευρά, τα μέσα ενημέρωσης δεν αναδεικνύουν τη δύναμη του Πούτιν να αγωνιστεί για το σωστό.
Ο Πούτιν δημιουργεί έναν καλύτερο κόσμο για να είμαστε ειλικρινείς. Προσπαθεί να πάει κόντρα στο σχέδιο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης για ενοποίηση και δημιουργία ενός κόσμου υπό την ηγεσία της κυβέρνησης.
Ένα σαφές παράδειγμα για αυτό είναι οι ενέργειές τους στη Συρία. Σε αυτή την κατάσταση, υπερασπίστηκε την κυριαρχία ενός κράτους, και αυτό μεγάλωσε επίσης τη φήμη του ως ισχυρού ηγέτη.
Οι άνθρωποι αρχίζουν να συνειδητοποιούν. Περισσότερο από αυτό, η Νέα Παγκόσμια Τάξη πρέπει να αντιμετωπιστεί, ό,τι και να γίνει. Γνωρίζοντας όλα αυτά, ο κόσμος θα κάθεται και θα περιμένει ανθρώπους σαν τους Rothschild να πάρουν τον έλεγχο του κόσμου;

Σέ αυτό είχαν ταυτόσημες απόψεις μέ τόν πρώην πρόεδρο τών ΗΠΑ Ντόναλτ Τράμπ,καί αυτή τήν στιγμή είναι μόνος ενάντια σέ όλους τούς Νεο Ταξίτες Παγκοσμιοποιητές.

Εδώ τό βίντεο ( πού λίγοι τό έχουμε αποθηκευσει γιά νά υπάρχει) όταν μίλησε ανοιχτά μπροστά σέ όλους τούς ηγέτες από 40 χώρες.

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Sadhguru στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: «Θέλω λιγότερες ψυχές στον πλανήτη» (βίντεο)

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ Υψώθηκε η σημαία της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ στον τηλεοπτικό πύργο της Μαριούπολης (βίντεο)

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Β.Πούτιν: «Την Μαριούπολη την πήραμε – Όσους είναι στα υπόγεια του Azovstal θα τους βγάλει η πείνα και η δίψα»

Αμερικανός υπουργός Υγείας: «Ξέρουμε ότι τα εμβόλια σκοτώνουν

ΗΑΕ: «Έρχεται το τέλος του δολαρίου και ένα νέο διεθνές οικονομικό σύστημα»

ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΓΡΙΒΑΣ = ΤΑ «ΕΜΒΟΛΙΑ»-FRANKENSTEIN ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ......

Κραυγή αγωνίας από τους αμάχους που η Δύση κάνει πως δεν «βλέπει»

Επιστροφή