`Οπως προσπάθησαν νά δαιμονοποιήσουν τόν Τράμπ, έτσι προσπαθούν τώρα γιά τόν Πούτιν ...!!!

 


«Χαλούσε την πιάτσα» ο Ρεπουμπλικάνος ηγέτης – Γιατί δεν αντιδρούσε κανείς όταν Ομπάμα και Μπους αιματοκυλούσαν τον πλανήτη;
Γιατί στίς εκλογές ακόμα καί ό Μπούς,στήριξε τόν Μπάιντεν ;; Τό ίδιο έκαναν καί όλα τά Χριστιανοδημοκρατικά κόμματα τής Ευρώπης,όλα υπέρ τού Μπάιντεν...!!!
Ακόμα δέν κατάλαβες γιατί ;;;
Δέν υπάρχουν πλέον παρατάξεις κομματικές,υπάρχουν δύο αντίροπες δυνάμεις,πού ή μία θέλει νά επιβάλλει τήν παγκόσμια δικτατορία,καί ή άλλη πού αγωνίζεται γιά τήν Ελευθερία καί Δημοκρατία τών Λαών. 
Το 2016, λίγο πριν τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, το περιοδικό TIME επιδίδονταν σε έναν χουλιγκανικού τύπου αγώνα, με απίστευτες εκφράσεις και χαρακτηρισμούς εναντίον του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ.
Μάλιστα, είχε κυκλοφορήσει με πρωτοσέλιδο μια μαυρόασπρη φωτογραφία, του τότε υποψηφίου που είχε πάνω στο πρόσωπο του πέντε «κουτάκια». Τα τέσσερα από αυτά, που ήταν «μαρκαρισμένα», περιείχαν τους χαρακτηρισμούς «Τραμπούκος», «Επιδειξίας», «Παρείσακτός» και «Δημαγωγός». Το πέμπτο «κουτάκι» που παρέμενε κενό έγραφε 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ, κάτι που το TIME ευχόταν να μην συμβεί ποτέ.
 Προφανώς, διαψεύστηκε πανηγυρικά.Από τους συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε το φημισμένο παγκοσμίως περιοδικό TIME, θα μπορούσαμε να πούμε πως ένας αντικατοπτρίζει απολύτως την πραγματικότητα.
 Είναι η λέξη «παρείσακτος» και αποδίδει καλύτερα την οργή της συντακτικής του ομάδας και μαζί μ’ αυτήν, όλου του συστημικού κατεστημένου των ΗΠΑ.

Γιατί όμως αυτή η οργή κατά του Τραμπ και τότε και τώρα; Γιατί τέτοιες επιθέσεις κατά ενός πολιτικού, που σε ορισμένες περιπτώσεις άγγιζαν τα όρια του ανήθικου;

Θυμίζουμε πως επί προεδρίας Ομπάμα, στην καταστροφή της Συρίας και της Λιβύης, κανείς δεν άσκησε τέτοια δριμεία κριτική όπως ασκήθηκε στον Τραμπ, ενώ το Twitter και το Facebook δεν έσπευσαν να μπλοκάρουν κανέναν λογαριασμό του τότε Αμερικανού προέδρου.


Να πάμε και πιο πίσω; Όταν επί προεδρίας Μπους βομβαρδίστηκε το Ιράκ, με την αιτιολογία ότι «διαθέτει πυρηνικά όπλα», δεν είδαμε κανένα Μέσο Ενημέρωσης των ΗΠΑ να επιτίθεται στον «πλανητάρχη», παρά το γεγονός ότι άμαχοι και παιδιά βρέθηκαν διαμελισμένοι κάτω από τόνους ερειπίων, από τις αμερικανικές βόμβες. Δεν είδαμε κανέναν Αμερικανό δημοσιογράφο να διακόπτει τον πρόεδρο Μπους και να του ζητά να απολογηθεί γιατί δεν βρήκε τελικά πυρηνικά και για την ασύλληπτη καταστροφή και τον πόνο που προκάλεσε.
Τότε άραγε, επί προεδρίας Μπους και Ομπάμα δεν κινδύνευε η Δημοκρατία; Προφανώς, το μπαμ από την πτώση του κηροπηγίου από το γραφείο της Πελόζι στο Καπιτώλιο κάνει μεγαλύτερο κρότο από τα ουρλιαχτά και τους επιθανάτιους ρόγχους εκατομμυρίων Ιρακινών και Σύρων.

Επιτέλους, ας πούμε αλήθειες. Αυτό που δεν συγχωρεί στον Τράμπ η πολιτικο-οικονομική ελίτ και το βαθύ αμερικανικό κράτος είναι ότι «χαλάει την πιάτσα». Θέτει σε κίνδυνο όλη τη λογική προτεραιοτήτων που έχουν δρομολογήσει τα μεγάλα συμφέροντα της παγκοσμιοποίησης.Ο Τράμπ δέν μπόρεσε νά απαλλαγεί από όλους αυτούς γιατί οί περισσότεροι ήταν μέσα στό κόμμα τών Ρεμπουπλικάνων...!!!

Ο Πρόεδρος τής Ρωσίας είχε όλο τόν χρόνο νά "καθαρίσει" τό τοπίο γύρω του,καί αυτό έκανε.

 Βήμα βήμα όλα αυτά τά χρόνια αρχίζοντας από πολιτικούς Νεο Ταξίτες,καί φτάνοντας στήν μεγάλη μάχη πού έδωσε μέ Ρώσους παγκόσμιους πλουτοκράτες,πού ήταν ενταγμένοι στή Νέα Τάξη κα;ί στήν Παγκόσμια "Ελίτ". Κάθε φορά πού "έκοβε"τά πλοκάμια κάποιου ,ή δύση τόν κατηγορούσε.

Τόν περασμένο Νοέμβριο τού 2021,ή Ρωσία τού Πούτιν ¨αποπλήρωσε " τό μεγάλο χρέος της πρός τούς γνωστούς τραπεζίτες τών 100 χρόνων,ένα χρέος πού 'αρχιζε από τήν Τσαρική Ρωσία,τόσο παλιό.!!

Τά χέρια του πλέον είναι ελεύθερα,καί μπορεί νά διοικήση τήν πατρίδα τους χωρίς νά δίνει λόγο σέ κανέναν,ή κανείς νά μήν μπορεί νά βάλει εμπόδια.

Γιά πρώτη φορά στήν Ιστορία οί δύο δυνατοί τού κόσμου, είχαν τίς ίδιες"απόψεις"αλλά κάποιοι δέν τό ήθελαν αυτό.

Θυμηθείτε τήν ομιλία Τράμπ στόν ΟΗΕ,καί τήν ομιλία Πούτιν στό παγκόσμιο φόρουμ. Σχεδόν ίδιες,άσχετα εάν είχαν χρονική περίοδο ή μία από τήν άλλη.

Δείτε καί τά δύο βίντεο

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Sadhguru στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: «Θέλω λιγότερες ψυχές στον πλανήτη» (βίντεο)

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ Υψώθηκε η σημαία της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ στον τηλεοπτικό πύργο της Μαριούπολης (βίντεο)

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Β.Πούτιν: «Την Μαριούπολη την πήραμε – Όσους είναι στα υπόγεια του Azovstal θα τους βγάλει η πείνα και η δίψα»

Αμερικανός υπουργός Υγείας: «Ξέρουμε ότι τα εμβόλια σκοτώνουν

ΗΑΕ: «Έρχεται το τέλος του δολαρίου και ένα νέο διεθνές οικονομικό σύστημα»

ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΓΡΙΒΑΣ = ΤΑ «ΕΜΒΟΛΙΑ»-FRANKENSTEIN ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ......

Κραυγή αγωνίας από τους αμάχους που η Δύση κάνει πως δεν «βλέπει»

Επιστροφή