Μαριούπολη: Ελάχιστες εστίες αντίστασης - Οι ρωσικές δυνάμεις κατέκλυσαν τους δρόμους (βίντεο)


 

Τα «απομεινάρια» του Τάγματος Αζόφ προσπαθούν να διαφύγουν Η Μαριούπολη έχει σχεδόν εκκαθαριστεί πλήρως καθώς απομένουν ελάχιστες εστίες αντίστασης οι οποίες πρόκειται να εξουδετερωθούν στις επόμενες ώρες.

Άλλωστε οι εναπομείναντες νεοναζί του Τάγματος Αζόφ πλέον έχουν ξεμείνει από πυρομαχικά και εφόδια και σύντομα δεν θα μπορούν να συνεχίσουν.

Σημειώνεται ότι ήδη μέλη του Τάγματος Αζόφ έχουν συλληφθεί από τις ρωσικές δυνάμεις ενώ προσπαθούσαν να διαφύγουν από την πόλη ντυμένα γυναίκες.

Αυτό σημαίνει πως πλέον αναγνωρίζουν το μάταιο της όποιας αντίστασης κατά των ρωσικών δυνάμεων.

Στα σημερινά βίντεο φαίνονται οι πολιτοφυλακές του Ντόνμπας να διατρέχουν με σχετική ευκολία τους δρόμους της πόλης που σημαίνει πως ότι έχει απομείνει από το Τάγμα Αζόφ δεν είναι ικανό να προκαλέσει σοβαρές ανησυχίες στις ρωσικές δυνάμεις.

Μόλις ανακηρυχθεί η Μαριούπολη ότι τελεί υπό τον πλήρη έλεγχο των Ρώσων το ρωσικό Επιτελείο θα προχωρήσει στις επόμενες φάσεις της στρατιωτικής επέμβασης στην Ουκρανία, που είναι το Χάρκοβο και η Οδησσός.

  Η 13χρονη Μιλένα πυροβολήθηκε στο λαιμό από αυτούς πού τούς ήθελαν "ασπίδα"μέσα στό αυτοκίνητό της καθώς η οικογένειά της προσπαθούσε να φύγει από την εμπόλεμη ζώνη στο #Mariupol . Ευτυχώς, μεταφέρθηκε με επιτυχία στο νοσοκομείο Παίδων Zaporizhzhia.

Ο βουλευτής της Ρωσικής Κρατικής Δούμας (μέλος του κοινοβουλίου) Artyom Turov πήρε συνεντεύξεις από πρόσφυγες από το #Mariupol που είπαν ιστορίες Ουκρανών Ναζί της Αζόφ που απήγαγαν και χρησιμοποιούσαν αμάχους ως ανθρώπινες ασπίδες. Ο Τουρόφ ζήτησε τη δημιουργία στρατιωτικού δικαστηρίου για τη διερεύνηση αυτών των εικαζόμενων εγκλημάτων πολέμου.

.defencenet.  

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Μ.Ζαχάροβα: «Εξαφανίστηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Χάρκοβο επειδή αποκάλυπτε τις ωμότητες των Ουκρανών νεοναζί»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Επιστροφή