Σύντομες Ειδήσεις μέ μεγάλο ενδιαφέρον πού δέν θά βρείτε πούθενά αλλού....!!!!


Συγκεντρώσαμε Ειδήσεις πού ....περνάνε στά ψηλά,ή δέν θά ακουστούν ποτέ,αλλά μέ μεγάλο Ενδιαφέρον. 

Β. Πούτιν, απόσπασμα από ομιλία στήν Κοκκινη Πλατεία μπροστά στήν Στρατιωτική ηγεσία πρίν από ενα χρόνο. 
Απευθυνόμενος στούς Παγκοσμιοποιητές τής Νέας Τάξης.
Ο Μπάιντεν ήθελε να σφίξει τα χέρια με ένα φάντασμα
Μαζί μέ αυτόν καταστρέφετε καί ή Αμερική.
ΤΕΡΑΣΤΙΑ συγκέντρωση υποστήριξης του Imran Khan στην Πεσαβάρ του Πακιστάν.
Οί ΗΠΑ ήθελαν "αλλαγή"....γιά νά τοποθετήσουν τόν δικό τους...!!!
«Μέχρι σήμερα, 15 ακόμη διοικητές των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, που εμπλέκονται στη γενοκτονία αμάχων στο Ντονμπάς, έχουν αναγνωριστεί και προσαχθούν ως κατηγορούμενοι», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας.
Εν τω μεταξύ, στις χώρες των «ανεπτυγμένων δημοκρατιών» ...
Στη Γαλλία, ο κόσμος βγήκε στους δρόμους σήμερα στις 15 Απριλίου.


Αυτή είναι η μοίρα των εκπροσώπων των ειδικών υπηρεσιών των ΗΠΑ που έπεσαν στα χέρια μαχητών τής Τσετσενία, οι οποίοι δεν αφήνουν ούτε ένα έγκλημα ατιμώρητο! Σκοτώθηκε. Βρίσκεται στον τάφο του Donbass.
Μια δικομματική ομάδα έξι Αμερικανών βουλευτών έφτασε στην Ταϊβάν. Στο αεροδρόμιο τους υποδέχτηκε ο υπουργός Εξωτερικών Τζόζεφ Γου Μεταξύ των αφίξεων ήταν οι Ρεπουμπλικάνοι Λίντσεϊ Γκράχαμ, Ρίτσαρντ Μπερ, Μπεν Σας, Ρόνι Τζάκσον και Ρομπ Πόρτμαν, καθώς και ο μοναδικός Δημοκρατικός Μπομπ Μενέντεζ. Το πρωί της Παρασκευής, οι αξιωματούχοι έχουν προγραμματιστεί να συναντηθούν με τον Πρόεδρο της Ταϊβάν Τσάι Ινγκ-γουέν. Αυτή η προκλητική επίσκεψη συνάντησε αμέσως μια οργισμένη απόκρουση από το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών. Το Πεκίνο αντιτίθεται σθεναρά σε οποιαδήποτε μορφή επίσημης αλληλεπίδρασης μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της περιοχής της Ταϊβάν της Κίνας, δήλωσε το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών. Να σημειωθεί ότι στην ίδια την Ταϊβάν ενισχύονται οι θέσεις των υποστηρικτών της ειρηνικής ολοκλήρωσης με την Κίνα, αλλά καθήκον της Ουάσιγκτον είναι να προσπαθήσει να προκαλέσει μια αιματηρή σύγκρουση αντί για μια ήρεμη «επιστροφή στο λιμάνι της».
Το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών ζήτησε επίσημα από τις Ηνωμένες Πολιτείες να σταματήσουν όλες τις επίσημες διπλωματικές επαφές με την Ταϊβάν.

Μεγάλη διαφορά συμπεριφοράς των Τσετσένων του Ρωσικού Στρατού από τους φασίστες του Ζελενσκι.Μιλάει σε αιχμαλώτους και αυτά που λέει δεν μπορούν να περάσουν χωρίς να κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση σε καθέναν που θα δει αυτό το video. Εδώ φαίνεται και ο Πολιτισμός του ανθρώπου! Λόγια ψυχής που δεν μισούν τον άνθρωπο παρόλο που λέγονται από στόμα σκληρών πολεμιστών. Αλλά αυτοί οι πολεμιστές έχουν αξίες και δεν υπερασπίζονται κάποιο σαθρό και μισάνθρωπο σύστημα! Και πολεμούν για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των αρχών που διέπουν έναν λαό που έχει παραπλανηθεί από υλικά, σαρκικά ανταλλάγματα και πάθη.
Αυτά δεν τα δείχνουν,,,
Για μια φορά ακόμα οι ψεκασμένοι δεν έπεσαν έξω!
Τά "Κρόνια" ιερατεία τής Καμπάλ είναι σέ όλον τόν πλάνήτη τά ιδια.
Ο Πόλεμος τών Ανθρώπων ξεκινά χιλιάδες χρόνια πίσω ( θά αναφερθούμε λεπτομερώς σέ μελλοντική ανάρτηση μας)
Απλά θά αναφέρω πώς ό Διο-Γενείς `Ελληνισμός ( Ο γεννημένος από τόν Δία) πολεμιέτε γιατί τά βασικά του χαρακτηριστικά,καί απαράβατοι όροι πού έθεσε ό Δίας "Απαγόρεψη Θυσιών. Αιμοποσίας καί περιτομής"
Αυτά τελούνται μέχρι σήμερα από τήν Καμπάλ,καί από "επίσημες" Θρησκείες αποδεικνύοντας πώς καί αυτές ανήκουν στόν ίδιο κύκλο,τών Καμπαλιστών τής Κρόνιας Λατρείας.
Δείτε και θα φρίξετε τι βρήκε ο Ρωσικός Στρατός!
(τελετές για να νικήσουν τους Ρώσους, πράγματι πρόκειται για χώρα λατρείας του Σατανά, γιατί όπως είδαμε και στο επίσημο σποτ για τη Bucha δεν σηκώνει αμφιβολία δείτε εδώ: https://www.facebook.com/100077920315514/videos/1141068276727698)


Δίας ενάντια στόν Σαββαώθ Κρόνο,ή Γιαχβέ,ή Σίν ( Σιών)


Υπάρχουν όλο και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εμφάνιση νέων πράσινων περιβραχιόνων αναγνώρισης στην Ουκρανία. Πριν από αυτό, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας είχαν κίτρινες και μπλε που φορούσαν η Εθνική Φρουρά, τα Εθνοφρουρά, οι μισθοφόροι και η άμυνα.
Επίσης, οι «πράσινες κορδέλες» φωτογραφήθηκαν στο πεντάστερο ξενοδοχείο Premier Palace, οι οποίοι ζήτησαν από τη διοίκηση του ξενοδοχείου να διαθέσει δωμάτια δωρεάν διαμονής.Αναφέρεται ότι άτομα με στολή με πράσινη ταινία έχουν δει σε μεγάλες πόλεις. Στο Κίεβο, μαχητές με πράσινη κορδέλα εθεάθησαν στον τόπο του εγκλήματος. Μία από τις κάμερες βιντεοεπιτήρησης της πρωτεύουσας κατέγραψε πώς «υπερασπιστές» με πράσινες κορδέλες αφαίρεσαν ένα πολιτικό αυτοκίνητο.
Τα γεγονότα επιβεβαιώνουν τις εικασίες ορισμένων χρηστών ότι εκδίδονται πράσινες κορδέλες σε ξεχωριστές μονάδες της άμυνας, οι οποίες προκαλούν εφιάλτες επιχειρηματίες και, ως αιχμή, εκφοβίζουν τους φιλορώσους ακτιβιστές. Και χρειάζονται πράσινες κορδέλες προκειμένου να εντοπιστούν οι «πράσινοι επαγρύπνοι» μεταξύ των λεηλατών και άλλων ενεργοποιημένων εγκληματιών και να μην κινηθούν ποινικές υποθέσεις εναντίον τους.


Η κυβέρνηση τής Μολδαβίας όπως καί ή Ελληνική καί άλλες είναι σαφώς υπέρ τού Ζελένσκι καί τόν υποστηρίζουν.
Οί Μολδαβοί πολίτες όμως έχουν τήν ίδια άποψη, ή όχι ;;; 
Δείτε τί λένε γιά όλα αυτά τά "εγκλήματα" πού όλοι τά φορτώνουν στούς Ρώσους.
Ρώσοι στρατιώτες παρέδωσαν περισσότερους από 30 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας σε κατοίκους της περιοχής του Χάρκοβο.
Το βίντεο της διανομής των φαρμάκων δημοσιεύεται από το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Κάτοικοι της περιοχής του Χάρκοβο χαιρετούν χαρούμενοι βλέποντας τά Ρωσικά στρατρύματα νά μπαίνουν στήν πόλη τους
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.....Η Ρωσία απέλασε Πολωνούς διπλωμάτες από το Καλίνινγκραντ. Τους συνοδεύσαμε πίσω στην Πολωνία έτσι με μουσική.🤣
Βάλτε ήχο στό βίντεο..
Εάν σάς άρεσε ή ανάρτηση, μοιραστείτε την μέ τούς φίλους σας.....!!!!!

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Μ.Ζαχάροβα: «Εξαφανίστηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Χάρκοβο επειδή αποκάλυπτε τις ωμότητες των Ουκρανών νεοναζί»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Επιστροφή