Ιταλός δημοσιογράφος: «Το ΝΑΤΟ γνωρίζει ποιος έριξε τον πύραυλο Tochka-U στο Κραματόρσκ»


 

«Ο σειριακός αριθμός αντιστοιχεί σε ουκρανικό πύραυλο»

Το ΝΑΤΟ γνωρίζει από πού ακριβώς ο πύραυλος Tochka-U έπληξε τον σιδηροδρομικό σταθμό Κραματόρσκ.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του Αζερμπαϊτζάν SalamNews, αναφερόμενη στη δήλωση του Ιταλού τηλεοπτικού δημοσιογράφου, Τόνι Καπουόζο, ο οποίος επέστησε την προσοχή σε αναφορές ότι ο σειριακός αριθμός του πυραύλου δείχνει ότι ανήκει στην Ουκρανία, σύμφωνα με το Βαλκανικό Περισκόπιο.

«Το ΝΑΤΟ γνωρίζει ακριβώς από πού προήλθε αυτός ο πύραυλος», είπε στο δημοφιλές ελεύθερο τηλεοπτικό κανάλι Rete4 στην εκπομπή «Quarta Repubblica».

Σύμφωνα με τον ίδιο, το κλίμα που δημιουργήθηκε γύρω από τη σύγκρουση στην Ουκρανία πιέζει να ανατεθεί η ευθύνη για αυτήν αποκλειστικά στη ρωσική πλευρά.

«Είδα ότι οι αριθμοί στον κινητήρα του πυραύλου, σύμφωνα με ορισμένους στο διαδίκτυο, φαίνεται να αναφέρονται σε αποθήκες της Ουκρανίας, ή σε κάθε περίπτωση, αυτός ο πύραυλος μοιάζει πολύ με αυτόν που έπληξε την πόλη του Ντόνετσκ», είπε ο Καπουόζο.

Περισσότεροι από 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν ως αποτέλεσμα της επίθεσης με ρουκέτα Tochka-U που πραγματοποίησαν ουκρανικά στρατεύματα στις 14 Μαρτίου στο κέντρο του Ντόνετσκ.

Νωρίτερα, ο Καπουόζο εξέφρασε αμφιβολίες για την ουκρανική εκδοχή του τι συνέβη στην πόλη Μπούkα.

Τότε ο Καπουόζο είπε ότι «δεν πείθεται από το χρονικό πλαίσιο».

Ο τηλεοπτικός ρεπόρτερ αναρωτήθηκε από πού προέρχονται τα πτώματα στον δρόμο της πόλης, αν λίγες μέρες νωρίτερα ο δήμαρχος του Μπούκα μιλούσε για την απελευθέρωση της πόλης, χωρίς καμία αναφορά για θύματα.

Το αρχηγείο της εδαφικής άμυνας του Ντόνετσκ (DNR) ανέφερε στις 8 Απριλίου ότι τα ουκρανικά στρατεύματα εξαπέλυσαν πλήγμα Tochka-U στο Κραματόρσκ, τα συντρίμμια έπεσαν κοντά στο σταθμό.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του DNR, Ντενίς Πουσίλιν, 50 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 87 τραυματίστηκαν.

Ο Γραμματέας Τύπου του Προέδρου της Ρωσίας Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν χρησιμοποιούν τον τύπο των πυραύλων που χρησιμοποιήθηκαν στο Κραματόρσκ.

Αποκαλυπτικός Γάλλος δημοσιογράφος: «Στον ουκρανικό στρατό το κουμάντο το κάνουν οι Αμερικανοί»

Για να γίνεις μέλος των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, πρέπει να περάσεις από τη διαδικασία έγκρισης, από τους στρατιωτικούς εκπροσώπους των ΗΠΑ. Αυτό δήλωσε ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής του γαλλικού ειδησεογραφικού περιοδικού ”Paris Match”, Regis Le Sommier.

«Με εξέπληξε το γεγονός ότι για να ενταχθώ στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, αυτό πρέπει να γίνει μέσω των Αμερικανών», ανέφερε το κανάλι Donbass-France Telegram.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, το κουμάντο στο έδαφος όσον αφορά την οργάνωση της ουκρανικής άμυνας, το έκαναν Aμερικανοί πολίτες«Το είδα με τα μάτια μου», είπε ο δημοσιογράφος.

w.pronews

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Μ.Ζαχάροβα: «Εξαφανίστηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Χάρκοβο επειδή αποκάλυπτε τις ωμότητες των Ουκρανών νεοναζί»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Επιστροφή