Πόλεμος κατά της ανθρωπότητας


Η Αυτοκρατορία δεν νοιάζεται πια για τους Ουκρανούς, όπως ούτε και για τους ανθρώπους στην επικράτειά της. Η έγνοια της είναι η διατήρηση του ελέγχου της ανθρωπότητας.

Η τρέχουσα κατάσταση στην Ουκρανία έχει αναζωογονήσει για άλλη μια φορά τα ψευδόμενα δυτικά μέσα ενημέρωσης και τα οδήγησε σε μια αντιρωσική φρενίτιδα. Τα τελευταία δύο χρόνια, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης προωθούν με ενθουσιασμό την γενοκτονική αφήγηση του Covid για λογαριασμό της φατρίας των Παγκοσμιοποιητών. Την όποια αμφίβολη αξιοπιστία είχαν πριν από τον Covid, την έχουν καταστρέψει με τα αμείλικτα ψέματά τους.

Με μια εκπληκτική έλλειψη αυτογνωσίας, αναπαράγουν τώρα την αντιρωσική αφήγηση, σαν αδίστακτα και αλόγιστα φερέφωνα. Αγνοώντας τόσο τα γεγονότα όσο και το πλαίσιο, προωθούν αμείλικτα την πολεμική προπαγάνδα, για να δικαιολογήσουν αυτήν την εχθρότητα στους δικούς τους πολιορκημένους πληθυσμούς.

Η δυσάρεστη πραγματικότητα είναι ότι, παρά την πρωτοφανή δυσπιστία του κόσμου προς τα μέσα ενημέρωσης, η προπαγάνδα λειτουργεί. Το αντιρωσικό αίσθημα αυξάνεται σε ολόκληρη την Δύση. Γίναμε μάρτυρες παρόμοιων φαινομένων, με την λυσσαλέα αντι-κινεζική αφήγηση που προέρχεται από τις δυτικές κυβερνήσεις και τους υποτελείς τους στενογράφους στα μέσα ενημέρωσης.

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: αν δεν είσαι μια εύπλαστη μαριονέτα της αγγλοαμερικανικής αυτοκρατορίας, τότε προφανώς είσαι κακός και πρέπει να καταστραφείς.

Η αλήθεια, φυσικά, είναι βαθύτερη.

Ο πραγματικός πόλεμος που διεξάγουν οι Παγκοσμιοποιητές, είναι αυτός ενάντια στους πολίτες κάθε χώρας του πλανήτη.

Καθώς η θηριωδία της πανδημίας αποκαλύπτεται με ταχείς ρυθμούς, η καταστολή του λαού είναι η μόνη επιλογή που έχει στην διάθεσή της η Νέα Τάξη Πραγμάτων του Νταβός. Όπως συνέβαινε πάντα, ένας πόλεμος στο εξωτερικό είναι η καλύτερη δικαιολογία για να επιβληθεί η τυραννία στο εσωτερικό.

Οι δυτικές νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις της Αμερικής, του Καναδά, της Αυστραλίας, και του μεγαλύτερου μέρους της Ευρώπης, δεν έχουν την πολυτέλεια να απομακρυνθούν από την εξουσία. Η λαϊκή οργή θα ξεσπάσει άγρια εναντίον εκείνων που επέβαλαν τη Γενοκτονία Covid.

Ο Τριντό, ο Μακρόν, και άλλοι, θα λογοδοτήσουν (με τον έναν ή τον άλλον τρόπο) για τον κομβικό ρόλο τους σε αυτήν την θηριωδία. Και δεν είναι διατεθειμένοι να επιτρέψουν να συμβεί αυτό, έχουν πάρα πολλά να χάσουν.

Η τραγική και περιττή σύγκρουση στην Ουκρανία μπορεί να θεωρηθεί ως «Πόλεμος Μεγάλης Επαναφοράς». Αν και στοχεύει στην Ρωσία, για μιντιακούς σκοπούς, ο πραγματικός της στόχος είναι η περαιτέρω υποταγή των λαών.

Η δυτική νεοφιλελεύθερη ατζέντα αποτυγχάνει σε κάθε μέτωπο, οικονομικά, κοινωνικά και ηθικά.

Η Καμπάλ κατέστρεψε τις άλλοτε ευημερούσες και ελεύθερες κοινωνίες στις οποίες ηγεμόνευε. Το δυστοπικό μέλλον που έχουν σχεδιάσει για τον κόσμο είναι πλέον ξεκάθαρο σε όλους. Έχει εκτεθεί στον Καναδά, στην Αυστραλία, στην Νέα Ζηλανδία, και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Είναι μια προοπτική που πρέπει να μας ανησυχήσει όλους.

Το «Great Reset» είναι ο τρόπος της Cabal να διασφαλίσει ότι οι ίδιοι Παγκοσμιοποιητές, που βύθισαν τον κόσμο στο χάος, θα εξακολουθούν να κρατούν τα ηνία μετά την επερχόμενη αναπόφευκτη κατάρρευση.

Η Πράσινη Ατζέντα και η 4η Βιομηχανική Επανάσταση αφορούν την αποβιομηχάνιση του κόσμου και την καταστροφή επιτυχημένων βιομηχανικών ανταγωνιστών όπως η Ρωσία και η Κίνα.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ούτε η Ρωσία ούτε η Κίνα, μαζί με την Ινδία και το Ιράν, ακολουθούν αυτό το ύπουλο σχέδιο. Δεν είναι μόνες, πολλές χώρες από την Αφρική, την Νότια Αμερική και την Ασία κινούνται επίσης περισσότερο προς τη ρωσική/κινεζική τροχιά. Όλοι έχουν καλούς λόγους να είναι δύσπιστοι και θυμωμένοι με την Αυτοκρατορία.

Η Cabal είναι αδύναμη και αποτυγχάνει. Έχει δημιουργήσει ισχυρούς εχθρούς, που αποτελούν τρομερά εμπόδια στην Νέα Παγκόσμια Τάξη και στην Μεγάλη Επαναφορά. Να περιμένετε ότι αυτό θα ενθαρρύνει κι άλλες χώρες να αντισταθούν στα σχέδια της Αυτοκρατορίας.

Η Αυτοκρατορία δεν νοιάζεται πια για τους Ουκρανούς, όπως ούτε και για τους ανθρώπους στην επικράτειά της. Η έγνοια της είναι η διατήρηση του ελέγχου της ανθρωπότητας.

Ο Πρόεδρος Πούτιν δεν πολεμά στην ουσία την Ουκρανία, πολεμά την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Και αυτός ο αγώνας είναι και αγώνας όλων ημών.

Η μάχη που δίνουν οι επικεφαλής της Δύσης στοχεύει το μυαλό των δυτικών λαών, ώστε να μπορούν να δικαιολογήσουν την επιβολή περαιτέρω τυραννίας.

Μέχρι πρόσφατα, ο Πρόεδρος Πούτιν επέδειξε απίστευτη αυτοσυγκράτηση, παρά τα αδιάκοπα ψέματα και την εναντίον του επιθετικότητα, και επιδίωξε την ειρήνη και την διπλωματία. Οι προσπάθειές του όχι μόνο δεν βρήκαν ανταπόκριση, αλλά αντιμετωπίστηκαν με περισσότερα ψέματα και προκλήσεις.

Έτσι, είχε δύο μόνον επιλογές: συνθηκολόγηση ή αντίσταση. Επέλεξε να αντισταθεί.

Ο αγώνας της Ρωσίας είναι ο αγώνας όλων των λαών που εκτιμούν την ελευθερία και αντιστέκονται στην τυραννία.

Του Eamon McKinney

hellasmag  

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Μ.Ζαχάροβα: «Εξαφανίστηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Χάρκοβο επειδή αποκάλυπτε τις ωμότητες των Ουκρανών νεοναζί»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Αποφασισμένοι πλέον οί Ρώσοι νά ισοπεδώσουν όλες τίς Στρατιωτικές Υποδομές τών Ουκρανών

Στέλνουν ¨οπλα( βίντεο) στό Ουκρανικό καθεστώς μέσω"πολιτικών πτήσεων".....!!!!!

Η πίστη του στα εμβόλια δεν τον δικαίωσε. Πέθανε από Covit ό 3πλά εμβολιασμένος Γ.Κυριόπουλος

Πορεία διαμαρτυρίας για την πολεμική κατά της Ρωσίας από Έλληνες σήμερα

Επιστροφή