«Πρόβα παγκοσμίου πολέμου η σύγκρουση στην Ουκρανία» Προετοιμάζονται ψυχολογικά όλες οι κοινωνίες


Ο Ρώσος αναλυτής Αλεξέι Φενένκο, ερευνητής στο Ινστιτούτο Μελετών Διεθνούς Ασφάλειας της Μόσχας, μιλώντας, στην εκπομπή 60 Minutes του Russia-1, τόνισε:

«Για εμάς, ο πόλεμος στην Ουκρανία… είναι μια πρόβα για πιθανώς μεγαλύτερη σύγκρουση στο μέλλον. Γι’ αυτόν τον λόγο θα τεστάρουμε και θα συγκρίνουμε τα όπλα του ΝΑΤΟ με τα δικά μας. Θα διαπιστώσουμε στο πεδίο της μάχης πόσο ισχυρότερα είναι τα όπλα μας από τα δικά τους».

«Αυτό μπορεί να είναι διδακτική εμπειρία για μια μελλοντική σύγκρουση», συμπλήρωσε. 

 ΗΠΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ..ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ.



Από το Τόκιο πού βρίσκεται ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε :

«Οι ΗΠΑ θα υπερασπιστούν στρατιωτικά την Ταϊβάν αν το Πεκίνο εισβάλει στην αυτόνομη νήσο»

«Συμφωνήσαμε με την πολιτική της μίας Κίνας, το υπογράψαμε (…) αλλά η ιδέα ότι (η Ταϊβάν) θα μπορούσε να καταληφθεί δια της βίας απλώς δεν είναι αρμόζουσα», πρόσθεσε. Οι Κινέζοι «φλερτάρουν ήδη με τον κίνδυνο αυτή την στιγμή πετώντας τόσο κοντά (στην Ταϊβάν) και με όλους τους ελιγμούς που επιχειρούν», σημείωσε.

Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Φούμιο Κισίντα δήλωσε παράλληλα  
Η Ιαπωνία και οι ΗΠΑ «θα παρακολουθούν τις πρόσφατες δραστηριότητες του κινεζικού ναυτικού, όπως και τις κινήσεις που σχετίζονται με κοινές ασκήσεις της Κίνας και της Ρωσίας» 
«Αντιτιθέμεθα σθεναρά στις απόπειρες αλλαγής του στάτους κβο δια της βίας στην Ανατολική Σινική Θάλασσα και στην Νότια Σινική Θάλασσα», σημείωσε ο Κισίντα κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον Μπάιντεν.
  

 Γιά νά έρθει "άμεσα" ή απάντηση από τήν Κίνα :

 

Κίνα προς ΗΠΑ: «Μην υποτιμάτε την αποφασιστικότητά μας για την Ταϊβάν»

Προειδοποίηση στον Τζο Μπάιντεν «να μην υποτιμήσει την αποφασιστικότητά της» σχετικά με την Ταϊβάν απηύθυνε η Κίνα, λίγες ώρες μετά τη δήλωση του Αμερικανού προέδρου από το Τόκιο ότι η Ουάσιγκτον θα υπερασπιζόταν την Ταϊβάν αν αυτή δεχόταν επίθεση από το Πεκίνο.

Χωρίς επιστροφή η παγκόσμια σύγκρουση 

Η Ρωσία απαγόρευσε σε πρόεδρο και ΥΠΕΞ ΗΠΑ ακόμα και να πατήσουν το ρωσικό έδαφος 

Η απαγόρευση αυτή έχει μόνο συμβολική σημασία αλλά εντάσσεται σε μια διαρκή επιδείνωση των σχέσεων της Μόσχας με την Ουάσιγκτον και τους συμμάχους της από τις 24 Φεβρουαρίου που ξεκίνησε ο πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας 

Η Ρωσία ανακοίνωσε  ότι απαγορεύει την είσοδο στο έδαφός της σε 963 Αμερικανούς, περιλαμβανομένων του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν, του υπουργού Εξωτερικών Αντονι Μπλίνκεν και του επικεφαλής της CIA Ουΐλιαμ Μπερνς.

Mark Miley προς Αμερικανούς αξιωματικούς: «Ετοιμαστείτε για μία μεγάλη σύγκρουση με Κίνα και Ρωσία»

Για μία μελλοντική σύγκρουση με Κίνα και Ρωσία προειδοποίησε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των ΗΠΑ Mark Milley τους αποφοιτούντες αξιωματικούς από την σχολή του Γουέστ Πόιντ και να προετοιμαστούν για έναν παγκόσμιο πόλεμο  
«Θα πολεμάτε με ρομποτικά τανκς, πλοία και αεροπλάνα», είπε, σύμφωνα με την Daily Mail, ο στρατηγός Mark Milley, ο ανώτατος αξιωματικός της Αμερικής, μιλώντας σε περισσότερους από 1.000 αξιωματικούς του Στρατού.

«Είμαστε μάρτυρες μιας επανάστασης στον τομέα του πολέμου και των πυρομαχικών ακριβείας. Αυτό που κάποτε ήταν αποκλειστικό προσόν του στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών είναι τώρα διαθέσιμο στα περισσότερα εθνικά κράτη με οικονομική δυνατότητα να τα αποκτήσουν», τόνισε.

Η πιθανότητα μιας στρατιωτικής σύγκρουσης «μεταξύ μεγάλων δυνάμεων» αυξάνεται, προειδοποίησε ο στρατηγός Μαρκ Μίλι.

Μιλώντας ενώπιον των φοιτητών που αποφοιτούν από το West Point, ο Milley είπε ότι «ο κόσμος στον οποίο αναλαμβάνετε υπηρεσία οδηγείται σε μια σημαντική διεθνή σύγκρουση μεταξύ μεγάλων δυνάμεων».

Ο Milley συνέχισε ξεχωρίζοντας την Κίνα και τη Ρωσία, περιγράφοντας και τις δύο χώρες ως δυνάμεις με «σημαντικές στρατιωτικές δυνατότητες» και ότι σκοπεύουν να «αλλάξουν την τρέχουσα παγκόσμια τάξη που βασίζεται σε κανόνες (σ.σ. όπως συμφέρουν την διεθνιστική Δύση)».

Και συνέχισε: «Οποιοδήποτε υπεροπλία απολαύσαμε τα τελευταία 70 χρόνια, τελειώνει γρήγορα και οι Ηνωμένες Πολιτείες θα βρεθούν στην πραγματικότητα… αμφισβητούμενες σε κάθε τομέα πολέμου – στις διαστημικές δυνάμεις, στον κυβερνοχώρο, στο Ναυτικό, στην Αεροπορία και φυσικά στην γη».

phgh

Live 3D Globes Visitor

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Μ.Ζαχάροβα: «Εξαφανίστηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Χάρκοβο επειδή αποκάλυπτε τις ωμότητες των Ουκρανών νεοναζί»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Επιστροφή