ΠΑΟΥΕΛ = Ανάμειξη καί ξένων κρατων στις Εκλογες. ( ΤΟ ΚΡΑΚΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ) Υποβολή καταγγελιών 104 σελίδων ,μέ λεπτομέριες

                                                                                                                                                                                                                    


 
 


 Η Σίντνεϊ Πάουελ υποσχέθηκε να απελευθερώσει τον Κράκεν και να δείξει στους Αμερικανούς το εύρος της εκλογικής απάτης στις 3 Νοεμβρίου 2020. Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, υπέβαλε καταγγελία 104 σελίδων με λεπτομέρειες για όλα όσα ισχυρίζεται ότι έλαβε χώρα στη Γεωργία. Αυτή η ανάρτηση θα σας δώσει μια  πολύ σύντομη  επισκόπηση των ισχυρισμών.

 . Η αφήγηση ανεβαίνει, γι 'αυτό το οργανώσαμε με χρονολογία και θέμα. Οι αιτίες της δράσης προκύπτουν βάσει του εκλογικού νόμου της Γεωργίας, του ομοσπονδιακού νόμου και του Συντάγματος.

Η καταγγελία επαναλαμβάνει όσα είπε ο Πάουελ στο παρελθόν σχετικά με τη δημιουργία μηχανών ψηφοφορίας Dominion και Smartmatic για να βοηθήσει τον Ουγκκό Τσάβες να κερδίσει εκλογές. 

Ο Πάουελ παραθέτει μια άμεση μαρτυρία ενός Βενεζουέλας πληροφοριοδότη για τα δύο συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων του Τσάβες ότι το λογισμικό θα κρύβει τη χειραγώγηση των ψήφων από τους ελέγχους. Οι υπολογιστές σχεδιάστηκαν για να επιτρέπουν σχεδόν ατελείωτο χειρισμό ψήφων καθ 'όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ψηφοφορίας, είτε εκτυπώνουν ψηφοδέλτια, τροφοδοτούν τα μέσα στη μηχανή καταμέτρησης είτε πραγματικά τα μετράνε.

Οι υπολογιστές ήταν επίσης συνδεδεμένοι με το Διαδίκτυο, οπότε, όσον αφορά τη διαχείριση δεδομένων, κανείς δεν έπρεπε να είναι φυσικά παρόνς με τους υπολογιστές. Τα συστήματα έχουν συσχετιστεί με εκλογικές απάτες σε διάφορες χώρες.

Η απάτη ξεκίνησε όταν ο εναγόμενος κυβερνήτης Kemp, ο εναγόμενος γραμματέας Raffensberger και το εκλογικό συμβούλιο της Γεωργίας (μέλη του οποίου είναι επίσης κατηγορούμενοι) αγόρασαν βιαστικά το λογισμικό και το υλικό της Dominion Voting Systems. Οι Kemp και Raffensberger αγνόησαν όλα τα στοιχεία από το Τέξας και άλλους που δείχνουν ότι τα μηχανήματα ήταν ευάλωτα στην απάτη και ήταν αδύνατο να ελεγχθούν. Κατά ειρωνικό τρόπο, οι Δημοκρατικοί αρχικά ανησυχούσαν για το ενδεχόμενο απάτης των συστημάτων.

Νωρίτερα φέτος (πιθανώς ως απάντηση στον ιό Wuhan) ο Raffensberger συνήψε παράνομα συμφωνία διακανονισμού με διάφορες οργανώσεις της Δημοκρατίας της Γεωργίας με την οποία συμφώνησε να αγνοήσει τις ισχυρές, ειδικές νομικές εγγυήσεις του κράτους για ψηφοδέλτια που απουσιάζουν. Αυτό άνοιξε την πόρτα για μαζική απάτη, καθώς και παραβιάζοντας τις εγγυήσεις αποτίμησης. Η προειδοποίηση του δικαστή Kavanaugh  στα ομοσπονδιακά δικαστήρια να μην αλλάξει με το εκλογικό καταστατικό ισχύει σαφώς και για τον Raffensperger.)

Με την καθοδήγηση του Raffensberger, αξιωματούχοι των εκλογών και εργαζόμενοι της δημοσκόπησης αρνήθηκαν να τηρήσουν τις νόμιμες διασφαλίσεις. Μεταξύ άλλων, πολλοί αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν ότι δεν επαλήθευαν υπογραφές, δεν έλεγξαν φακέλους ασφαλείας ούτε επέτρεπαν στους αμφισβητίες να παρατηρήσουν τον αριθμό.

Υποστήριξαν επίσης ότι κατέστρεψαν αποδεικτικά στοιχεία ότι ο νόμος τους υποχρέωσε να διατηρήσουν σε σχέση με την ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου. (Αυτό έχει σημασία επειδή το νομικό δόγμα της  φθοράς  - καταστρέφοντας σκόπιμα έγγραφα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αποδεικτικά στοιχεία σε μια πιθανή περίπτωση - σημαίνει ότι τα ελλείποντα έγγραφα θα τεκμαίρεται ότι έχουν αποδείξει δυσμενείς για το μέρος που τα κατέστρεψε.)

Η καταγγελία προσφέρει επίσης ογκώδεις μάρτυρες και μαρτυρίες εμπειρογνωμόνων σχετικά με την ευπάθεια της Dominion Systems στην απάτη. Όπως προαναφέρθηκε, τόσο οι αυτόπτες μάρτυρες όσο και οι εμπειρογνώμονες δείχνουν ότι τα μηχανήματα σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν κάθε διαθέσιμο δρόμο για απάτη, συμπεριλαμβανομένης της εκμετάλλευσης των λαθών των ψηφοφόρων.

Για να βελτιστοποιήσουν την απάτη, αργά το βράδυ στις 3 Νοεμβρίου, οι εκλογικοί υπάλληλοι της Γεωργίας δήλωσαν ψέμα για μια μαζική διαρροή στο State Farm Arena που τους υποχρέωσε να κλείσουν τον αριθμό. Στην πραγματικότητα, μετά το κλείσιμο της αρένας, υπάρχει μαρτυρία μαρτύρων ότι αρκετοί εκλογικοί εργάτες πέρασαν περίπου τρεις ώρες χωρίς επίβλεψη εργαζόμενοι στους υπολογιστές.

Ως νομικό ζήτημα, το διαδεδομένο μοτίβο της απάτης είναι τόσο συντριπτικό που αποκλείει την υπεράσπιση του «λάθους». Αυτό το μοτίβο εμφανίζεται μέσω εκθέσεων εμπειρογνωμόνων και στατιστικών αναλύσεων που αποδεικνύουν ότι εκατοντάδες χιλιάδες ψήφοι για τον Τραμπ είτε χάθηκαν είτε μεταφέρθηκαν στο Μπάιντεν. Επηρεάστηκαν επίσης οι υποψήφιοι των Ρεπουμπλικάνων στην 6η και την 7η Περιφέρεια της Γεωργίας.

Στην πορεία, η καταγγελία ισχυρίζεται επίσης

1. Η Κίνα και το Ιράν κατασκόπευαν   τις εκλογές (και ενδεχομένως τις χειραγωγήθηκαν),

2. Ο Eric Coomer που μισούσε τον Trump βοήθησε στην ανάπτυξη της κυριαρχίας

3. Σχεδόν 100.000 ψηφοδέλτιοι που απουσίαζαν στη Γεωργία καταγράφηκαν όπως ζητήθηκε και συμπεριλήφθηκαν στην καταμέτρηση των ψήφων - εκτός από το ότι δεν υπάρχει κανένα αρχείο που επέστρεψαν ποτέ στα εκλογικά συμβούλια της κομητείας και

4. Πράκτορες της Κίνας και του Ιράν είχαν πρόσβαση στους υπολογιστές.

Για όσους από εμάς παρακολουθούσαμε προσεκτικά τις δηλώσεις της κας Πάουελ κατά τη διάρκεια διαφόρων τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών συνεντεύξεων, γνωρίζουμε τα πραγματικά περιστατικά. Αυτό που διαφέρει είναι ότι (α) η καταγγελία εντοπίζει και συνοψίζει τις συγκεκριμένες δηλώσεις μαρτύρων και (β) περιγράφει λεπτομερώς τις συγκεκριμένες πράξεις απάτης και τον τρόπο παραβίασης του κρατικού και ομοσπονδιακού νόμου, καθώς και του Συντάγματος. Αντί για αποσπάσματα, έχουμε τώρα ολόκληρο το πακέτο όλων των πραγμάτων που πήγαν στραβά στη Γεωργία.

Ο Μπάιντεν φέρεται να κέρδισε το κράτος με 12.670 ψήφους. Εάν αποδειχτεί, οι ισχυρισμοί στην καταγγελία δείχνουν ότι, τουλάχιστον, ο Τραμπ έχασε σχεδόν 100.000 ψήφους λόγω της φερόμενης απάτης. Επειδή αυτός ο αριθμός υπερβαίνει το υποτιθέμενο περιθώριο νίκης του Μπάιντεν, απαιτεί την κατάργηση των εκλογών.

Παρακαλώ  ελέγξτε την καταγγελία  σας. Η μείωση μιας καταγγελίας 104 σελίδων σε 700 λέξεις σημαίνει ότι σας έδωσα τις επικεφαλίδες των κεφαλαίων χωρίς λεπτομέρειες.

https://www.americanthinker.co

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Μ.Ζαχάροβα: «Εξαφανίστηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Χάρκοβο επειδή αποκάλυπτε τις ωμότητες των Ουκρανών νεοναζί»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Επιστροφή