Έτοιμος τραβήξει την σκανδάλη ο Τραμπ:

 


Μια επική μάχη διεξάγεται αυτή τη στιγμή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στην μια πλευρά οι σκοτεινές δυνάμεις που θέλουν να εφαρμόσουν το σχέδιο της Μεγάλης Επαναφοράς (The Great Reset) και στην άλλη οι δυνάμεις της Μεγάλης Αφύπνισης (The Great Awakening).
Η Μεγάλη Επαναφορά είναι το σχέδιο υποδούλωσης της ανθρωπότητας, να εξοντώσουν δισεκατομμύρια ανθρώπους με θανατηφόρα εμβόλια, να προκαλέσουν την κατάρρευση των τοπικών οικονομιών και να κατασχέσουν τις αποταμιεύσεις όλων. Η Μεγάλη Αφύπνιση από την άλλη πλευρά, είναι το κίνημα που στηρίζει τον Τραμπ, την Αμερική και όλο τον κόσμο, που μάχεται υπέρ της ελευθερίας, το οποίο μεγαλώνει συνεχώς, αντιμετωπίζοντας το βαθύ κράτος και αυτούς που βρίσκονται πίσω του, που προσπαθούν να γονατίσουν την Αμερική και την ανθρωπότητα.
.. "The Great Reset is the plan to enslave humanity, exterminate billions with deadly coronavirus vaccines and collapse fiat currencies to confiscate all the live savings of everyone. The Great Awakening, on the other hand, is the pro-Trump, pro-America, pro-liberty movement that is rapidly rising and countering the deep state and the treasonous Democrats who are trying to bring this nation (the American Nation) to its knees".. (Natural News)

Ο αμερικανικός στρατός, το ναυτικό και οι πεζοναύτες έχουν διαβρωθεί σε μεγάλο βαθμό από το βαθύ κράτος αλλά η Πολεμική Αεροπορία και η Διαστημική Δύναμη παραμένουν πιστές στον Τραμπ και στελεχώνονται κυρίως από πατριώτες.
Το "Kraken" είναι ένα πρόγραμμα κυβερνο-πολέμου που διενεργείται από το DoD (Department of Defence), το οποίο παρακολουθεί διάφορα άλλα συστήματα για να αποκτήσει αποδεικτικά στοιχεία για όλες τις ενέργειες του βαθέως κράτους. Οι πιστοί του Τραμπ στην Πολεμική Αεροπορία, τη Διαστημική Διοίκηση και σε ορισμένους τομείς του DoD, ακόμη και της NSA, διαθέτουν τώρα όλα τα στοιχεία της μεγάλης εκλογικής απάτης και της προδοσίας που διέπραξαν οι Δημοκρατικοί κατά του αμερικανικού έθνους. Το μεγάλο όπλο όμως που διαθέτει ο Πρόεδρος, είναι το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών..
Ο Τραμπ διέταξε οι Ειδικές Δυνάμεις και οι Μονάδες Ειδικών Επιχειρήσεων του στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών, να υπάγονται απευθείας και να παίρνουν εντολές από τον νέο πατριώτη υπουργό άμυνας Chris Miller, ο οποίος έδωσε εντολή να αναπτυχθούν σε όλο το μήκος και το πλάτος της χώρας, έτοιμες να συλλάβουν τους προδότες.
Σε περίπτωση που επικρατήσουν οι σκοτεινές δυνάμεις, η Αμερική και ο κόσμος θα βυθιστούν στον "σκοτεινό χειμώνα" του Τζο Μπάιντεν, με αναγκαστικούς εμβολιασμούς, lock-downs για να συντρίψουν την παγκόσμια και τις τοπικές οικονομίες, εφιαλτικούς περιορισμούς στην ελεύθερη έκφραση και την ενεργοποίηση της ατζέντας αποπληθυσμού του Bill Gates, δηλαδή τη μαζική δολοφονία δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε χρόνο ρεκόρ../
Αυτό που απέμεινε τώρα, είναι η χρονική στιγμή που θα επιλέξει ο Τραμπ να τραβήξει τη σκανδάλη..

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Μ.Ζαχάροβα: «Εξαφανίστηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Χάρκοβο επειδή αποκάλυπτε τις ωμότητες των Ουκρανών νεοναζί»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Επιστροφή