ΞΕΦΟΡΤΩΣΕ ΚΙ' ΑΛΛΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥ Ο ΤΡΑΜΠ

 
 



 Αρκετά μέλη υψηλού προφίλ του Συμβουλίου Αμυντικής Πολιτικής απομακρύνθηκαν την Τετάρτη από την κυβέρνηση Τραμπ, σε άλλη μια εκκαθάριση από μακροχρόνιους εμπειρογνώμονες εξωτερικής πολιτικής και προσωπικό της εθνικής ασφάλειας στις τελευταίες ημέρες της εποχής του Τραμπ, σύμφωνα με τρεις αξιωματούχους της άμυνας.

Μέλη που απομακρύνθηκαν ξαφνικά περιλαμβάνουν πρώην υπουργούς Εξωτερικών Madeleine Albright και Henry Kissinger, πρώην μέλος της επιτροπής πληροφοριών του Σώματος Jane Harman και πρώην αρχηγό της πλειοψηφίας του σπιτιού Eric Cantor, ανέφεραν δύο από τους αξιωματούχους.Το Συμβούλιο Αμυντικής Πολιτικής είναι μια εξωτερική συμβουλευτική ομάδα πρώην υψηλού προφίλ αξιωματούχων εθνικής ασφάλειας που "παρέχουν στον Γραμματέα Άμυνας και τον Αναπληρωτή Γραμματέα Άμυνας, ανεξάρτητες, ενημερωμένες συμβουλές και γνώμες σχετικά με θέματα αμυντικής πολιτικής ως απάντηση σε συγκεκριμένα καθήκοντα του Γραμματέα της Άμυνα, αναπληρωτής γραμματέας άμυνας, "σύμφωνα με τον ιστότοπό τους.     

"Ως μέρος των μακροχρόνιων αλλαγών, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχουν αφαιρεθεί αρκετά μέλη του Συμβουλίου Αμυντικής Πολιτικής του Τμήματος. Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για την αφοσιωμένη υπηρεσία, τη δέσμευση και τη συμβολή τους στην εθνική μας ασφάλεια. Μελλοντικές ανακοινώσεις για νέα μέλη του το διοικητικό συμβούλιο θα γίνει σύντομα ", δήλωσε ο τρίτος αξιωματούχος.

Οι πρώτοι δύο αξιωματούχοι ανέφεραν ότι τα μέλη που απομακρύνθηκαν περιλάμβαναν επίσης τον πρώην Αρχηγό Ναυτικών Επιχειρήσεων, τον συνταξιούχο Ναύαρχο Gary Roughead, τον πρώην επικεφαλής λειτουργό του Πενταγώνου Rudy De Leon και τον πρώην αναπληρωτή σύμβουλο εθνικής ασφάλειας Μπους JD Crouch II.

Η εξωτερική πολιτική ανέφερε για πρώτη φορά τις καταργήσεις.

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Κρίστοφερ Μίλερ , ο οποίος πραγματοποίησε ένα απροειδοποίητο ταξίδι στο Μπαχρέιν και το Κατάρ την Τετάρτη σχεδόν μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση ότι τα αμερικανικά στρατεύματα στο Ιράκ και το Αφγανιστάν θα μειωθούν περαιτέρω, δήλωσε σε δήλωση την Πέμπτη, "Είμαι ευγνώμων για τα αναχωρούμενα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, πολλά από τα που έχουν υπηρετήσει εδώ και δεκαετίες. "

"Καθώς προσαρμόζουμε το Τμήμα για μεγάλο ανταγωνισμό δύναμης, ανυπομονώ να ονομάσω νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου τις επόμενες ημέρες", δήλωσε ο Μίλερ.

Αφού ο Τραμπ απέλυσε τον υπουργό Άμυνας Mark Esper νωρίτερα αυτό το μήνα, το Πεντάγωνο έκανε σαρωτικές αλλαγές στην ηγεσία και απομάκρυνε πολλούς ανώτερους αξιωματούχους, αντικαθιστώντας τους με αντιληπτές πιστούς στον Πρόεδρο. Η κίνηση πυροδότησε ανησυχία μεταξύ στρατιωτικών και πολιτικών αξιωματούχων που ανησυχούσαν για το τι θα μπορούσε να ακολουθήσει στη συνέχεια.

Τα νέα ραντεβού περιλαμβάνουν τον συνταξιούχο Στρατό Ταξίαρχο. Ο στρατηγός Anthony Tata, τώρα ανώτερος αξιωματούχος του Πενταγώνου, ο οποίος κάποτε κάλεσε τον πρώην πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα ως τρομοκράτη ηγέτη και πρότεινε ότι ένας πρώην διευθυντής της CIA χρησιμοποιεί ένα απόσπασμα Cicero για να ενεργοποιήσει έναν υπάλληλο που σκοτώνει για να σκοτώσει τον Trump. Ο Kash Patel , πρώην βοηθός του Ρεπουμπλικανικού εκπροσώπου Devin Nunes της Καλιφόρνια, είναι επικεφαλής του προσωπικού του Miller και ηγείται των προσπαθειών μετάβασης στο Πεντάγωνο με την εισερχόμενη κυβέρνηση Μπάιντεν-Χάρις.

Ο Ezra Cohen-Watnick διορίστηκε επίσης σε μια νέα θέση και θα είναι ο αναπληρωτής υφυπουργός Άμυνας για τις πληροφορίες. Ο Cohen-Watnick κέρδισε τη φήμη τον Μάρτιο του 2017 για την εικαζόμενη συμμετοχή του στην παροχή υλικού πληροφοριών στον τότε πρόεδρο της νοημοσύνης Nunes, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι αξιωματούχοι πληροφοριών των ΗΠΑ παρακολούθησαν ακατάλληλα τους συνεργάτες του Trump.

phghhttps://www.msn.com/

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Μ.Ζαχάροβα: «Εξαφανίστηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Χάρκοβο επειδή αποκάλυπτε τις ωμότητες των Ουκρανών νεοναζί»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Επιστροφή