ΗΠΑ : ΦΟΒΕΡΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ . ΤΟ ΤΕΞΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΩΓΗ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΕΣ 8 ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ. (η Λουιζιάνα, το Αρκάνσας, η Αλαμπάμα, η Φλόριντα, το Κεντάκι, το Μισισιπή, η Νότια Καρολίνα και η Νότια Ντακότα )


  

 Πολύ λίγες από τις αγωγές που έχει καταθέσει η νομική ομάδα του Τραμπ από την Ημέρα των Εκλογών ανησυχούν πραγματικά την αριστερά, αλλά όταν ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας Κέν Πάξτον υπέβαλε αγωγή απευθείας στο Ανώτατο Δικαστήριο τη Δευτέρα το βράδυ, άρχισαν αμέσως να φρικάρουν. Ο λόγος για τον οποίο ανησυχούν τόσο είναι επειδή καταλαβαίνουν ότι αυτή η στολή έχει τη δυνατότητα να ανατρέψει τις εκλογές. Η αγωγή ισχυρίζεται ότι οι πολιτείες της Γεωργίας, του Μίσιγκαν, της Πενσυλβανίας και του Ουισκόνσιν διεξήγαγαν τις εκλογές τους με τρόπους που παραβίαζαν το Σύνταγμα των ΗΠΑ, και αν το Ανώτατο Δικαστήριο συμφωνήσει, αυτό θα σήμαινε σχεδόν σίγουρα ότι το Ανώτατο Δικαστήριο θα επιβάλλει στους κρατικούς νομοθέτες αυτών των κρατών. να διορίσει ένα νέο σύνολο προεδρικών εκλογέων με τρόπο που δεν παραβιάζει τη ρήτρα των εκλογών και τη δέκατη τέταρτη τροποποίηση ».

Αυτήν την ώρα, μας λένε ότι η Λουιζιάνα, το Αρκάνσας, η Αλαμπάμα, η Φλόριντα, το Κεντάκι, το Μισισιπή, η Νότια Καρολίνα και η Νότια Ντακότα έχουν συμμετάσχει στην αγωγή που υπέβαλε ο Paxton. Το Σύνταγμα των ΗΠΑ παρέχει στο Ανώτατο Δικαστήριο την αρχική δικαιοδοσία για διαμάχες μεταξύ κρατών, και γι 'αυτό δεν απαιτείται η υποβολή της υπόθεσης πρώτα σε κατώτερο δικαστήριο. Όμως, το Ανώτατο Δικαστήριο δεν είναι υποχρεωμένο να ακούσει κάποια συγκεκριμένη υπόθεση, και πολλοί από τα αριστερά αρχικά πίστευαν ότι το Δικαστήριο δεν θα συμφωνούσε ποτέ να το ακούσει.

Λοιπόν, τοποθετήθηκε στην υποδοχή μόλις 12 ώρες μετά την κατάθεσή του, και έτσι θα ακουστεί.

Και την Τρίτη το απόγευμα, το Ανώτατο Δικαστήριο διέταξε τα υπερασπισμένα κράτη να υποβάλουν τις απαντήσεις τους έως την Πέμπτη στις 3 μ.μ. Ανατολική ώρα . 

<<Ο Michael Snyder είναι ο εκδότης του The Economic Collapse Blog , The American Dream Blog και The Truth >>

.Αυτό συμβαίνει πραγματικά.

Το Ανώτατο Δικαστήριο θα καθορίσει την τύχη των εκλογών 2020.

Στην καταγγελία του, ο Paxton υποστήριξε ότι οι ψηφοφόροι στην πολιτεία του επηρεάστηκαν από τις αντισυνταγματικές διαδικασίες ψηφοφορίας στις άλλες πολιτείες, επειδή στην «κοινή επιχείρηση ολόκληρου του έθνους που εκλέγει τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο, οι παραβιάσεις της ίσης προστασίας σε ένα κράτος μπορούν και επηρεάζουν αρνητικά και να μειώσει το βάρος των ψήφων σε κράτη που συμμορφώνονται νόμιμα με την εκλογική δομή που ορίζεται στο Σύνταγμα. "

Και είναι απολύτως σωστός. Όταν ένα ή περισσότερα κράτη παραβιάζουν το Σύνταγμα των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια προεδρικών εκλογών, αυτό βλάπτει όλους όσους ψήφισαν, επειδή οι ψηφοφόροι σε κάθε πολιτεία συμμετέχουν στην εκλογή του προέδρου.

Σύμφωνα με τη ρήτρα των εκλογέων, οι πολιτειακοί νομοθέτες έχουν την εξουσία να καθορίζουν τον τρόπο επιλογής των προεδρικών εκλογέων στα συγκεκριμένα κράτη τους, αλλά ο Paxton ισχυρίζεται ότι κυβερνητικοί αξιωματούχοι στη Γεωργία, το Μίσιγκαν, την Πενσυλβάνια και το Ουισκόνσιν δημιούργησαν τους δικούς τους κανόνες και δεν ακολούθησαν τις εκλογές νόμους που είχαν ψηφιστεί από τα κράτη τους …

«Χρησιμοποιώντας την πανδημία COVID-19 ως δικαιολογία, κυβερνητικοί αξιωματούχοι στις κατηγορούμενες πολιτείες της Γεωργίας, του Μίσιγκαν και του Ουισκόνσιν και της Κοινοπολιτείας της Πενσυλβανίας, σφετερίστηκαν την εξουσία των νομοθετικών τους οργάνων και αναθεώρησαν αντισυντακτικά το εκλογικό καταστατικό του κράτους τους», έγραψε ο Paxton στην κατάθεσή του. .

«Προκειμένου να διαφυλαχθεί η δημόσια νομιμότητα σε αυτήν την άνευ προηγουμένου στιγμή και να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη του κοινού στις προεδρικές εκλογές, το Δικαστήριο θα πρέπει να παρατείνει την προθεσμία της 14ης Δεκεμβρίου 2020 για την πιστοποίηση των προεδρικών εκλογών των εναγομένων για να επιτρέψει την ολοκλήρωση αυτών των ερευνών», έγραψε. «Εάν ένας από τους δύο κορυφαίους υποψηφίους λάβει την απόλυτη πλειοψηφία των ψήφων των προεδρικών εκλογών που θα ψηφίσουν στις 14 Δεκεμβρίου, αυτό θα οριστικοποιήσει την επιλογή του Προέδρου μας. Η μόνη ημερομηνία που εξουσιοδοτείται βάσει του Συντάγματος, ωστόσο, είναι η 20η Ιανουαρίου 2021. "

Σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς περί απάτης εκλογών που κυμαίνονται εκεί έξω, αυτοί οι ισχυρισμοί είναι πολύ εύκολο να αποδειχθούν.

Το παρακάτω είναι μια σύντομη περίληψη ορισμένων από τα ζητήματα σε καθεμία από τις τέσσερις πολιτείες που προέρχεται από  το Heritage Foundation …

  • Πενσυλβάνια:  Η καταγγελία κατηγορεί την υπουργό Εξωτερικών της Πενσυλβανίας Kathy Boockvar για, μεταξύ άλλων, «χωρίς νομοθετική έγκριση, κατάργηση μονομερώς  » καταστατικών της Πενσυλβανίας που απαιτούν «επαλήθευση υπογραφής για απόντες ή ψηφοδέλτια.» Αυτές οι αλλαγές «δεν επικυρώθηκαν» από τον νομοθέτη της Πενσυλβανίας.
  • Γεωργία:  Ομοίως, η καταγγελία περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο ο υπουργός Εξωτερικών της Γεωργίας,  Μπραντ Ράφενσπεργκερ , επίσης «χωρίς νομοθετική έγκριση, ακύρωσε μονομερώς το καταστατικό της Γεωργίας που διέπει τη διαδικασία επαλήθευσης υπογραφής για ψηφοδέλτια που απουσιάζουν».
  • Μίσιγκαν:  Η καταγγελία αναφέρει ότι ο υπουργός Εξωτερικών του Μίτσιγκαν Τζόκελι Μπένσον «ακύρωσε  το εκλογικό καταστατικό του Μίτσιγκαν που  σχετίζεται με αιτήσεις ψηφοφορίας απόντος και επαλήθευση υπογραφής».
  • Ουισκόνσιν:  Τέλος, η εκλογική επιτροπή του Ουισκόνσιν πραγματοποίησε παρόμοιες αλλαγές στους κρατικούς νόμους  χωρίς την άδεια του νομοθετικού σώματος  που «εξασθένισε, ή διέκοψε, καθιέρωσε διαδικασίες ασφαλείας που θέσπισε ο νομοθέτης του Ουισκόνσιν για να διασφαλίσει την ακεραιότητα των ψηφοφόρων που απουσιάζουν».
  • Μόνο για αυτές τις συνταγματικές παραβιάσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών και στα τέσσερα κράτη πρέπει να απορριφθούν.
  • Επιπλέον, στην καταγγελία του ο Paxton ισχυρίζεται ότι οι ψηφοφόροι σε διάφορα μέρη αυτών των κρατών αντιμετωπίστηκαν πολύ διαφορετικά …
  • Δεύτερον, η καταγγελία περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο οι ψηφοφόροι σε διαφορετικά μέρη αυτών των κρατών αντιμετωπίζονταν διαφορετικά. Για παράδειγμα, αξιωματούχοι εκλογών στη Φιλαδέλφεια και στις επαρχίες Allegheny της Πενσυλβανίας δημιούργησαν μια «διαδικασία θεραπείας» για τους ψηφοφόρους σε αυτές τις δικαιοδοσίες των οποίων οι ψηφοδέλτιοι που απουσίαζαν δεν συμμορφώνονταν με τις νομικές απαιτήσεις του κράτους. Αυτά τα μη συμμορφούμενα ψηφοδέλτια θα έπρεπε να είχαν απορριφθεί, διότι ο κρατικός νόμος δεν επιτρέπει μια τέτοια διαδικασία.

    Ως αποτέλεσμα αυτής της συμπεριφοράς και παρόμοιας συμπεριφοράς σε άλλες πολιτείες, υπήρχε «πιο ευνοϊκή μεταχείριση που δόθηκε σε ψήφους» σε περιοχές «που διοικούνταν από την τοπική αυτοδιοίκηση υπό τον έλεγχο των Δημοκρατών».

  • Για άλλη μια φορά, αυτό θα πρέπει να είναι ένα slam dunk που αποδεικνύεται με βάση τα στοιχεία που έχουν ήδη παρουσιαστεί δημόσια.

    Και χωρίς αμφιβολία, η διαφορική μεταχείριση παραβιάζει τη ρήτρα ίσης προστασίας της δέκατης έκτης τροποποίησης.

  • Επιπλέον, στο Bush εναντίον Gore, το Ανώτατο Δικαστήριο απαγόρευε σαφώς «τη χρήση διαφορικών προτύπων για τη θεραπεία και τον πίνακα ψηφοφοριών σε ένα κράτος».

    Δεδομένου ότι εμφανίστηκαν διαφορικά πρότυπα για την αντιμετώπιση των ψηφοφοριών και στις τέσσερις πολιτείες, αυτό σημαίνει ότι τα αποτελέσματα των εκλογών και στις τέσσερις πολιτείες πρέπει να απορριφθούν.

    Τέλος, ο Paxton ισχυρίζεται ότι υπήρξαν «παρατυπίες ψήφου» σε καθένα από τα τέσσερα κράτη, και οι ισχυρισμοί αυτοί θα είναι πιο δύσκολο να αποδειχθούν.

    Όμως ο Paxton δεν χρειάζεται να τις αποδείξει, διότι οι παραβιάσεις της ρήτρας των εκλογέων και οι παραβιάσεις της ρήτρας για την ίση προστασία της δέκατης τέταρτης τροπολογίας πρέπει να είναι και οι δύο.

    Υποθέτοντας ότι συμβαίνει αυτό, ποια είναι η κατάλληλη θεραπεία; 

  • Ο Paxton ζητά από τους κρατικούς νομοθέτες της Γεωργίας, του Μίσιγκαν, της Πενσυλβανίας και του Ουισκόνσιν να υποχρεωθούν «να διορίσουν ένα νέο σύνολο προεδρικών εκλογέων με τρόπο που δεν παραβιάζει τη ρήτρα των εκλογών και τη δέκατη τέταρτη τροποποίηση, ή να μην διορίσει καθόλου προεδρικούς εκλογείς "

    Σε καθένα από αυτά τα κράτη, αυτοί οι νομοθέτες θα μπορούσαν να επιλέξουν να διεξαγάγουν νέες εκλογές ή εναλλακτικά θα μπορούσαν να αποφασίσουν να επιλέξουν οι ίδιοι νέες εκλογές.

    Και δεδομένου ότι και οι τέσσερις κρατικοί νομοθέτες ελέγχονται από Ρεπουμπλικάνους, αυτό φαίνεται να ευνοεί τον Πρόεδρο Τραμπ.

    Περιττό να πούμε, εάν τα τρέχοντα αποτελέσματα των εκλογών στη Γεωργία, το Μίσιγκαν, την Πενσυλβάνια και το Ουισκόνσιν ανατραπούν, η αριστερά θα έχει ένα τεράστιο οργή. Πόλεις σε ολόκληρο το έθνος θα κάηκαν και θα δούμε ατελείωτες αναταραχές στο άμεσο μέλλον.

    Έτσι, αυτό μπορεί να κάνει ορισμένα μέλη του Ελεγκτικού Συνεδρίου να διστάσουν να ανατρέψουν τα τρέχοντα εκλογικά αποτελέσματα, ανεξάρτητα από το τι λέει το Σύνταγμα.

  • Αλλά αν υπάρχουν τουλάχιστον πέντε δικαστές που είναι πρόθυμοι να ακολουθήσουν το Σύνταγμα, ανεξάρτητα από τις συνέπειες, ενδέχεται να δούμε σύντομα την πιο συγκλονιστική απόφαση σε ολόκληρη την ιστορία του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ.

  • Πηγή: http://endoftheamericandream.com/archives/the-lawsuit-filed-by-texas-is-on-the-docket-and-that-means-the-supreme-court-will-determine-the-fate- των εκλογών 2020



 

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Μ.Ζαχάροβα: «Εξαφανίστηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Χάρκοβο επειδή αποκάλυπτε τις ωμότητες των Ουκρανών νεοναζί»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Επιστροφή