ΜΕ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΟΛΑΡΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙΣ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ...!!!

 

Σέ κλειστό "οικογενειακό κύκλο" ή  "ανάληψη  " καθηκόντων από τόν Μπάϊντεν .

Τό επιτελείο τών Δημοκρατικών σχεδιάζει  !! λόγω Κορονοϊου ;;   οί εκδηλώσεις παραλαβής τής εξουσίας νά γίνουν γιά λίγους, καί εκλεκτούς, κατόπιν "αμοιβής" πού ξεκινάει από 25 χιλ, δολάρια, έως 1εκατομυρίου,οί προνομιούχοι.

Βέβαια δέν θά είναι ανοιχτή σέ όλους, γιατί θά πρέπει νά προσέξουν τήν  υγεία  τους καί νά μείνουν σπίτι.( όταν έκαναν καταστροφές  καί έβαζαν φωτιά σέ περιουσίες,δέν  υπήρχε κίνδυνος)

 Ο κατάλογος έχει ώς εξής:  τό έγγραφο που περιγράφει λεπτομερώς τα πακέτα αποκαλύπτει τα ευχάριστα οφέλη για τους μεγάλους δωρητές, με την επιτροπή του Μπάιντεν να επεκτείνει την ευκαιρία σε εταιρείες.


Για 1 εκατομμύριο δολάρια, μια εταιρεία θα λάβει μια πρόσκληση σε μια εικονική εκδήλωση με τον Μπάιντεν και την πρώτη εκλεγμένη κυρία Τζιλ Μπάιντεν, καθώς και την εκλεγμένη Αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις και τον δεύτερο εκλεγμένο κύριο Doug Emhoff. Και οι δύο εκδηλώσεις περιλαμβάνουν φωτογραφίες. Οι δωρητές δικαιούνται επίσης "εικονικές υπογεγραμμένες φωτογραφίες", "προτιμώμενη προβολή" για τα εικονικά εγκαίνια, "ευκαιρίες χορηγίας εκδηλώσεων", "συμμετοχή VIP" σε μια εικονική συναυλία κατά τη διάρκεια της εβδομάδας των εγκαινίων, "εικονικές ενημερώσεις με τους συμπροέδρους PIC, ανώτερη ηγεσία PIC, και πρώην ηγεσία της καμπάνιας, "τέσσερα VIP εισιτήρια για μια" μελλοντική προσωπική εκδήλωση "και VIP εμπορεύματα.

Τα άτομα μπορούν να εξασφαλίσουν την ίδια VIP   για $ 500.000:

Οι εταιρείες μπορούν επίσης να εισαχθούν ως «Αντιπρόεδρος» για μια δωρεά 500.000 $, λαμβάνοντας λιγότερα από τα προνόμια που αναφέρθηκαν προηγουμένως. Η ατομική συνεισφορά για το επίπεδο "Αντιπρόεδρος" είναι 250.000 $ και ακολουθείται από το "Champion", το οποίο απαιτεί ατομική συνεισφορά 100.000 $ ή συνεισφορά οργανισμού 250.000 $.

Ο "Υποστηρικτής" - η χαμηλότερη βαθμίδα - απαιτεί δωρεά 25.000 $ από ένα άτομο ή μια δωρεά 50.000 $ από μια εταιρεία και παρέχει μόνο μια πρόσκληση σε μια εικονική συναυλία κατά την εβδομάδα εγκαινίασης και εικονικές ενημερώσεις με τους συμπροέδρους της PIC και την ανώτερη ηγεσία.

Ενώ η επιτροπή του Μπάιντεν επιβεβαίωσε αυτήν την εβδομάδα ότι ο Μπάιντεν και ο Χάρις σκοπεύουν να ορκιστούν στη δυτική πλευρά του Καπιτωλίου ανά πρόσφατη παράδοση, θα υπάρξει περιορισμένη συμμετοχή στην εκδήλωση, με ορισμένα από τα σχετικά γεγονότα να πραγματοποιούνται ουσιαστικά, σύμφωνα με την Washington Post. .

Η ομάδα του Μπάιντεν ζητά από τους υποστηρικτές να μείνουν στο σπίτι.

 πηγη https://www.washingtonpost.

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Η πρόεδρος του κόμματος «Αδέλφια της Ιταλίας»Τζόρτζια Μελόνι και πιθανή πρωθυπουργός ετοιμάζει «μεγάλα πράγματα»

ΗΠΑ : ΦΟΒΕΡΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ . ΤΟ ΤΕΞΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΩΓΗ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΕΣ 8 ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ. (η Λουιζιάνα, το Αρκάνσας, η Αλαμπάμα, η Φλόριντα, το Κεντάκι, το Μισισιπή, η Νότια Καρολίνα και η Νότια Ντακότα )

Ε.Ε : ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ....!!!! < ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ "ΕΜΕΙΣ" >

Ξεκίνησαν Συγκρούσεις μεταξύ Σερβίας και Κοσσόβου .Παίρνουν φωτιά τά Βαλκάνια....!!!

Επιστροφή