Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΙΣΙΓΚΑΝ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΠΟ 16 ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ANTRIM

  ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΤΑ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ  ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ  ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ    ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ 


Έλεγχος εμπειρογνωμονα Central Lake:

Tο σύστημα υπολογιστή εμφανίζει αρχεία καταδίκης ψηφοφορίας για προηγούμενα χρόνια. Ωστόσο, λείπουν όλες οι καταχωρήσεις καταγραφής αποφάσεων για τον εκλογικό κύκλο 2020. Η διαδικασία εκδίκασης είναι ο απλούστερος τρόπος χειρισμού των ψήφων με μη αυτόματο τρόπο."

"Η έλλειψη εγγραφών αποτρέπει οποιαδήποτε μορφή λογοδοσίας ελέγχου και η εμφανής απουσία τους είναι εξαιρετικά ύποπτη, καθώς τα αρχεία υπάρχουν για τα προηγούμενα χρόνια χρησιμοποιώντας το ίδιο λογισμικό."

"Η αφαίρεση αυτών των αρχείων παραβιάζει την κρατική νομοθεσία και αποτρέπει έναν ουσιαστικό έλεγχο, ακόμη και αν ο Γραμματέας ήθελε να πραγματοποιήσει έλεγχο. Πρέπει να συμπεράνουμε ότι τα αρχεία του εκλογικού κύκλου 2020 έχουν αφαιρεθεί χειροκίνητα.

Τα ευρήματά μας δείχνουν ότι τα σύνολα ταινιών του Central Lake Township άλλαξαν σημαντικά χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικές εκδόσεις προγράμματος (10/23/2020 και 11/05/2020), και οι δύο ήταν αλλαγές λογισμικού κατά τη διάρκεια εκλογών που παραβιάζουν τον εκλογικό νόμο ...

"Υπάρχουν άλλα αρχεία καταγραφής διακομιστή πριν από τις 4 Νοεμβρίου 2020. Επομένως, δεν υπάρχει λογική εξήγηση για τα αρχεία καταγραφής ασφαλείας που λείπουν.

"Αυτές οι αλλαγές στο σύστημα επηρεάζουν τον τρόπο ανάγνωσης και καταγραφής των ψηφοφόρων, και η εξέτασή μας έδειξε μια σημαντική αλλαγή στα αποτελέσματα των ψηφοφόρων χρησιμοποιώντας τα δύο διαφορετικά προγράμματα.

"Με βάση τα προκαταρκτικά αποτελέσματα, καταλήγουμε ότι τα σφάλματα είναι τόσο σημαντικά που θέτουν υπό αμφισβήτηση την ακεραιότητα και τη νομιμότητα των αποτελεσμάτων στις εκλογές της κομητείας Antrim 2020 έως το σημείο που τα αποτελέσματα δεν είναι πιστοποιημένα ...

"...Επειδή τα ίδια μηχανήματα και λογισμικό χρησιμοποιούνται σε 48 άλλες κομητείες στο Μίσιγκαν, αυτό δημιουργεί αμφιβολίες για την ακεραιότητα ολόκληρων των εκλογών στην πολιτεία του Μίσιγκαν.

"Υπολογίζουμε ότι 1.474 ψήφοι άλλαξαν μεταξύ των δύο ψηφοφόρων, μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης φορά που διεξήχθησαν τα ίδια ψηφοδέλτια μέσω της μηχανής καταμέτρησης ψήφων του County Clerk - που είναι σχεδόν ο ίδιος αριθμός ψηφοφόρων που ψήφισαν συνολικά."

"Αυτό καταδεικνύει με βεβαιότητα ότι οι ψήφοι μπορούν να αλλάξουν κατά τη διάρκεια του δεύτερου αριθμού μηχανών μετά την ενημέρωση του λογισμικού. Αυτό θα ήταν αδύνατο, ειδικά σε τόσο υψηλό ποσοστό επί των συνολικών ψήφων.

Λογισμικό Dominion που έχει σχεδιαστεί σκόπιμα για να επηρεάσει τα αποτελέσματα των εκλογών: Έκθεση εγκληματολογίας

Λείπουν κρίσιμα αρχεία από μηχανές ψηφοφορίας Dominion County Dominion: Έκθεση εγκληματολογίας
Ομάδα Ασφαλείας που Έλεγξε Μηχανές Ψηφοφορίας Κυριαρχίας Δηλώνει ως «Θέμα Εθνικής Ασφάλειας»
Οι κασέτες πίνακα για το μέλος του σχολικού συμβουλίου για τα σχολεία Ellsworth έδειξαν ότι 657 ψήφοι αφαιρέθηκαν από την καταμέτρηση
Δύο διαφορετικά USB sticks χρησιμοποιήθηκαν για τον προγραμματισμό των πινάκων για τη μέτρηση των ψηφοφόρων. Ο έλεγχος έλαβε διαφορετικούς αριθμούς ψηφοφορίας χρησιμοποιώντας διαφορετικά μπαστούνια.
Ο κομητειακός υπάλληλος επαναλαμβάνει τον αριθμό των ψήφων χρησιμοποιώντας διαφορετική έκδοση λογισμικού ... Το 60% των αποτελεσμάτων σε μικρούς αγώνες αλλάζει. "Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη από 60% αλλαγή στα αποτελέσματα των ψηφοφοριών, επηρεάζοντας ανεξήγητα κάθε εκλογικό διαγωνισμό σε ένα δήμο με λιγότερους από 1500 ψηφοφόρους."
"Η δήλωση του υπουργού Εξωτερικών Jocelyn Benson είναι λανθασμένη. Τα ευρήματά μας δείχνουν ότι τα σύνολα της ταινίας έχουν αλλάξει σημαντικά με τη χρήση δύο διαφορετικών εκδόσεων προγράμματος και όχι μόνο του συστήματος διαχείρισης εκλογών Dominion."

Το λογισμικό προστασίας από ιούς στο διακομιστή Dominion στην επαρχία Antrim ήταν 4,5 χρόνια ξεπερασμένο, σύμφωνα με ιατροδικαστική εξέταση. Και αυτό δεν ήταν το μόνο πρόβλημα.
"Σημαντικά, το σύστημα υπολογιστή εμφανίζει αρχεία ψηφοφορίας για προηγούμενα χρόνια. Ωστόσο, λείπουν όλες οι καταχωρήσεις καταγραφής αποφάσεων για τον εκλογικό κύκλο 2020. Η διαδικασία εκδίκασης είναι ο απλούστερος τρόπος χειρισμού των ψήφων με μη αυτόματο τρόπο."
"Το επιτρεπόμενο ποσοστό σφάλματος εκλογών που καθορίζεται από τις οδηγίες της Ομοσπονδιακής Εκλογικής Επιτροπής είναι 1 στα 250.000 ψηφοδέλτια (.0008 %) . Παρατηρήσαμε ένα ποσοστό σφάλματος 68,05%. Αυτό κατέδειξε ένα σημαντικό και θανατηφόρο σφάλμα στην ασφάλεια και την ακεραιότητα των εκλογών. "
 "Καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι το Σύστημα Ψηφοφορίας Εξουσιοδοσίας είναι σκόπιμα και σκόπιμα σχεδιασμένο με εγγενή λάθη για τη δημιουργία συστημικής απάτης και επηρεάζει τα εκλογικά αποτελέσματα."


 

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μ.Ζαχάροβα: «Εξαφανίστηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Χάρκοβο επειδή αποκάλυπτε τις ωμότητες των Ουκρανών νεοναζί»

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Αποφασισμένοι πλέον οί Ρώσοι νά ισοπεδώσουν όλες τίς Στρατιωτικές Υποδομές τών Ουκρανών

Στέλνουν ¨οπλα( βίντεο) στό Ουκρανικό καθεστώς μέσω"πολιτικών πτήσεων".....!!!!!

Επιστροφή