ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ :: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ....!!!

 ΣΥΛΛΕΞΑΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΑΠΌ  ΧΡΗΣΤΕΣ  ΤΟΥ FB  ΑΠ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ  ΣΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ

 

    


ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΟΛΟΙ  ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ  ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ  ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ  ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ  ΗΠΑ

Γιατί ο Πομπέο κάλεσε όλους τους κυβερνήτες της Αμερικής σε συνέντευξη τύπου...!
Επειδή ξέρει τι ώρα είναι και όλοι οι κυβερνήτες είναι πουλημένες ψυχές στην Κίνα... και οι Κινέζοι έχουν ανακατευτεί στις αμερικανικές εκλογές φέτος... θέλουν τον Biden να γίνει Αμερικανός πρόεδρος. .... για να κόψουν έτσι την Αμερική... Αυτό είναι το νόημα όλων όσων πάνε πίσω από τις αμερικανικές εκλογές... Για αυτό ο Τραμπ λέει ότι ιός της Κίνας...!

========================================================================= 

 Η Κίνα είναι απειλή για την Αμερική.. και ο Πομπέο είπε σε 50 κυβερνήτες.... γιατί;

Η Κίνα έχει δωροδοκήσει Αμερικανούς κυβερνήτες χωρών, αγοράζοντας αμερικανικά κτήματα, εταιρείες... κλπ. Ο Joe Biden και οι φίλοι του σαν τον M. Zukenberg, Bill Gates, Soros, Obama έκαναν την αμερικανική οικονομία να καταρρεύσει... και εξάγουν αμερικανικές εταιρείες στην Κίνα.... Ο Πομπέο λέει ότι έχουν όλα τα στοιχεία για κάθε άτομο... και υπάρχει απόφαση για το πού ανήκουν... στην Αμερική ή την Κίνα....!
================================================================
Μυστικά έγγραφα ο Τρούντο είναι προδότης της χώρας του... Καναδάς!
Τι έκανε η κινεζική trouda έφερε στον Καναδά όπου οι Κινέζοι αγόρασαν μέρος της επικράτειας και έχτισαν στρατιωτική βάση για να επιτεθούν στην Αμερική.... σε περίπτωση που ο Donald Trump κερδίσει και πάλι τις φετινές αμερικανικές εκλογές... και τι συνέβη.... πριν λίγο καιρό έγινε σεισμός και πέθαναν 50.000 Κινέζοι στρατιώτες....
================================================================
Ο Trump ήξερε πόσο διεφθαρμένη και σάπια ήταν η χώρα.. πήγε καλά στη σειρά τώρα απλά θα καθαρίσει το επίσημο θέμα και στα δικαστήρια... γι ' αυτό υπέγραψε το νόμο του Εκτελεστικού Τάγματος στις 2018... Τα δικαστήρια είναι κυριολεκτικά πίσω και σέρνουν προς την πλευρά του Biden ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για απάτη των ψηφοφόρων. Φυσικά ο Μπάιντεν είναι Κινέζος... Η Κίνα είναι ήδη ισχυρά η αρχή της Αμερικής... Ο Τραμπ θα το καθαρίσει αυτό με τη βοήθεια του στρατού όλο το μπλέξιμο με τους κυβερνήτες... Ο Τραμπ έχει τα πάντα μαύρα στα άσπρα όσα συνέβαιναν στις αμερικανικές εκλογές... ποιος ασχολείται με αυτό
================================================================
Οι αποδείξεις για απάτη εναντίον του Τραμπ είναι προφανείς.... αλλά όλοι λένε ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις.... ακόμα και ο δικαστής!
Και τι μένει στον πρόεδρο του αμερικανικού κράτους Ντόναλντ Τραμπ... Στρατιωτικά δικαστήρια... και το πράγμα λύθηκε...
=================================================================
AG. Barr.... ήταν μέρος της έκδοσης στο Λευκό Οίκο... συνεργάστηκε με το σύστημα ψήφου της Ηγεμονίας......!
Ο Trump τον κράτησε μέχρι την τελευταία κομβική στιγμή στο Λευκό Οίκο... και τον είχε στο πέταγμα μέχρι τις αμερικανικές εκλογές φέτος. Ο AG Barr έκανε μια δήλωση με ωραίο τρόπο ότι έφευγε από τον Λευκό Οίκο όταν ο Trump τον κάλεσε για μια ωραία συνέντευξη. Ο AG Barr ήταν μέρος των Kirkland & Ellis που συμμετείχε στο Staples Street Capital συμβουλευόταν το φετινό Dominion Voting System.... Τώρα είναι γνωστό γιατί ο AG Barr δεν βρήκε τίποτα αμφιλεγόμενο για το σύστημα διαφθοράς στις φετινές ψηφοφορίες.... στον αγώνα για την προεδρική καρέκλα μεταξύ Τραμπ και Μπάιντεν...
=================================================================
Στις 24 Μαιου ο τραμπ δινει μια συνεντεξη οπου στα γρηγορα αναφερεται στον ρατλιφφ ως φανταστικό στην δουλειά του.
Τον Σεπτέμβριο ο ρατλιφφ δινει μια αυνεντεξη οπου μιλα για τα ευρηματα του οσον αφορά την κίνα.
το 2018 ο τραμπ με προεδρικο διαταγμα νομοθετει περι ξενης παρεμβασης στα της αμερικης.
Το νομοθετημα λεει οτι εντος 45 ημερων απο τις εκλογες ο διευθυντης της εθνικης ασφαλειας εχει περιθώριο για να προετοιμάσει σχετική έκθεση που θα πρέπει να παρουσιάσει.
εδω μια ενημερωση.
Ο ρατλιφφ φερεται να εχει ηδη παρουσιασει απο το τελος του καλοκαιριου σχετικα...
Με ολα τα στοιχεια και απο τον διευθυντη αλλα και απο την sidney powell δεν μενουν και πολλα περιθωρια.
Εχω την εντυπωση οτι εχει τοποθετησει πολύ καλα τους παικτες του και το παιχνιδι παιζεται σε πολλα διαφορετικα επίπεδα.
Ειπε θα ξεσκεπασει το βαθυ κρατος και αυτο κανει.
Βαθυ κρατος δεν ειναι οι αντίπαλοι του στην εξουσια, βαθυ κρατος βρισκεται παντου και μέσα στο ιδιο το περιβάλλον του και δεν εχει κανεναν ενδοιασμο για να εκθεσει οποιον χρειαζεται να εκτεθει.
================================================================
Ο πρόεδρος Τραμπ συνεχίζει και σήμερα να κάνει αναρτήσεις για τα προβληματικά μηχανήματα ψηφοφορίας που συνιστούν έγκλημα. Τονίζει ότι πολλοί Δημοκρατικοί αλλά και Ρεπουμπλικανοί στις κρίσιμες πολιτείες για το αποτέλεσμα των εκλογών αδιαφορούν για τη νομιμότητα των ενεργειών τους.
Η έρευνα, οι αποκαλύψεις και οι ένορκες καταθέσεις συνεχίζονται σε πολλές πολιτείες. Αγωγές εκκρεμούν. Ο σέρβερ του Dominion κρασάρει καθυστερώντας την επαναμέτρηση στο Fulton County της Georgia για τρίτη φορά. Αποδείχθηκε ότι το λογισμικό της Dominion σχεδιάστηκε με σκοπό να επηρεάσει τα αποτελέσματα των εκλογών.
Η παρέμβαση άλλων κρατών στη διαδικασία των εκλογών έχει αποκαλυφθεί και αναμένουμε σχετική αναφορά από τις αρμόδιες Αμερικανικές υπηρεσίες. Ο ρόλος της Κίνας στην επιρροή πολιτικών και επιχειρηματιών στην Αμερική και σε άλλες χώρες έχει καταδειχθεί παγκοσμίως.
Αν επιθυμείτε έγκυρη ενημέρωση στραφείτε στα ακόλουθα ΜΜΕ: OANN, Newsmax και Epoch Times. Δεν ελέγχονται ούτε ανήκουν στους διαχειριστές και φίλους της Κινεζικής προπαγάνδας.
Αν νομίζει κανείς ότι ο Τραμπ ενεργεί από εγωισμό και είναι μόνος του πλανάται οικτρά. Στόχος τους είναι να καταδειχθεί, βήμα-βήμα, η διαφθορά στην Αμερικανική και Παγκόσμια πολιτική σκηνή. Αλλά πρέπει να γίνει σταδιακά και τεκμηριωμένα.
=================================================================
Ο Πρόεδρος Τραμπ είναι αυθεντικά ένας καλός άνθρωπος. Δεν του αρέσει να απολύει κόσμο. Σίγουρα δεν θα του αρέσει να βάζει κόσμο στις φυλακές και κυρίως Ρεπουμπλικανούς.
Έδωσε στον Brian Kemp, Κυβερνήτη της Georgia αλλά και στον Secretary of State, Brad Raffensperger κάθε ευκαιρία να πράξουν το σωστό. Αρνήθηκαν. Σύντομα θα είναι στη φυλακή.
Η ανάρτηση αυτή έγινε από τη δικηγόρο Λιν Γουντ και την έκανε retweet ο Πρόεδρος Τραμπ.. Κάτι θα γνωρίζει..
=================================================================

 

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΙΤΑΛΟ ΠΟΛΙΤΗ...
Εμείς οι Ιταλοί τρελαθήκαμε κυριολεκτικά για αυτές τις εκλογές. Νομίζω ότι ενδιαφερόμαστε σχεδόν περισσότερο για την επανεκλογή του Τραμπ από πολλούς Αμερικανούς. Ο λόγος είναι ότι εμείς στην Ιταλία έχουμε χάσει την ελευθερία μας και εάν ο Τραμπ δεν γίνει πρόεδρος τον Ιανουάριο δεν θα είμαστε πλέον σε θέση να ανακτήσουμε τη ζωή μας και το σύνταγμά μας. Ελπίζω η Αμερική να δει τι συμβαίνει σε εμάς τους Ευρωπαίους και ελπίζω να παλέψετε για τον πρόεδρό σας, ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό όλοι οι ελεύθεροι λαοί της γης, θα νιώθουν και σαν τους δικούς τους. Μην προσβάλλετε αν και εμείς θεωρούμε τον Τραμπ πρόεδρό μας...!!!!
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
Noi italiani stiamo letteralmente impazzendo per questa elezione. Credo che quasi ci teniamo più noi che Trump venga rieletto di molti americani. Il motivo è che noi in Italia abbiamo perso la nostra libertà e se Trump non sarà presidente a gennaio noi non potremmo più riprenderci la nostra vita e la nostra costituzione. Spero che l America guardi cosa sta accadendo a noi europei e spero che combattiate per il vostro presidente che da un po di tempo tutti i popoli liberi della terra sentono come anche il loro. Non offendetevi se anche noi consideriamo Trump il nostro presidente





 

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Οι Ουκρανοί προσπάθησαν να πλημμυρήσουν την Χερσώνα για να ανακόψουν την επέλαση των Ρώσων

Η πρόεδρος του κόμματος «Αδέλφια της Ιταλίας»Τζόρτζια Μελόνι και πιθανή πρωθυπουργός ετοιμάζει «μεγάλα πράγματα»

ΗΠΑ : ΦΟΒΕΡΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ . ΤΟ ΤΕΞΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΩΓΗ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΕΣ 8 ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ. (η Λουιζιάνα, το Αρκάνσας, η Αλαμπάμα, η Φλόριντα, το Κεντάκι, το Μισισιπή, η Νότια Καρολίνα και η Νότια Ντακότα )

Ε.Ε : ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ....!!!! < ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ "ΕΜΕΙΣ" >

Επιστροφή