Εμβόλιο AstraZeneca - Ελλάδα:(βίντεο) Νέα καταγγελία από 62χρονη.....!!!!!

 


«Παρέλυσε το πόδι & ένιωθα σαν νεκρό το χέρι» Δέν θά κάνω τήν δεύτερη δόση.....!!!!

Μια 62χρονη γυναίκα της οποίας χορηγήθηκε το εμβόλιο της AstraZeneca, καταγγέλλει σοβαρές παρενέργειες, καθώς όπως ανέφερε μεταξύ άλλων παρέλυσε το χέρι και το πόδι της.

Ειδικότερα, η γυναίκα, ανέφερε μιλώντας στο Ράδιο 98,4, πως υπέστη, μεταξύ άλλων, παράλυση σε πόδι και χέρι, πως έβγαλε σπυριά στο σώμα της και έντονη αδυναμία.

Αρχικά ξεκαθάρισε πως «ήμουν φανατική υπέρ του εμβολιασμού γιατί πραγματικά αυτό που αντιμετωπίζουμε, ειδικά στην Αττική, είναι τραγικό».

Σύμφωνα με την ίδια, την ημέρα που εμβολιάστηκε στο Κέντρο Υγείας είχε «υποθερμία μεγάλη -δηλαδή 35 βαθμούς, δυνατό ρίγος, κούραση, αίσθηση μεγάλης αδυναμίας, ζάλη, έντονο πονοκέφαλο» αλλά δεν έδωσε σημασία γιατί θεώρησε ότι είναι «οι γνωστές παρενέργειες που αναφέρονται».

«Τις επόμενες μέρες ένιωθα πόνο στο πέλμα του δεξιού παιδιού και δυσκολία να το σηκώσω. Πάλι δεν το συνέδεσα. Πέντε μέρες μετά το εμβόλιο παρουσίασα αρχικά μία έντονη τάση για λιποθυμία ενώ καθόμουν. Πονοκέφαλο, ζαλάδα και όταν προσπάθησα να σηκωθώ παρέλυσε το δεξί μου πόδι» λέει έπειτα.


Η παράλυση στο πόδι κράτησε περίπου 3-5 λεπτά, όπως δηλώνει και προσθέτει πως «Το ίδιο βράδυ γέμισα σπυριά στα χέρια, στον θώρακα. Οπότε τότε το συνέδεσα απόλυτα με το εμβόλιο».

Την άλλη μέρα η 62χρονη μετέβη στο Κέντρο Υγείας, όπου την εξέτασε νευρολόγος: «Μου είπε ότι έπρεπε να πάω αμέσως σε νοσοκομείο και να κάνω άμεσα εξετάσεις γιατί φοβόντουσαν ότι ήταν πιθανή εγκεφαλική θρόμβωση και έπρεπε να το ελέγξουμε μήπως κάτι προχώραγε».

Όπως λέει, «εκεί άρχισε το μεγάλο δράμα διότι δεν έβρισκα νοσοκομείο».

Σύμφωνα πάντα με την ίδια, έγινε αιματολογικός έλεγχος και «εκείνο που βρέθηκε, όπως το καταλαβαίνω εγώ, αυτό το αντιγόνο που λέγεται ότι ευθύνεται, το οποίο ήταν το μόνο αυξημένο».

 

 

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΣΤΟΙΧΕΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ - ΕΛΒΕΤΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Η πρόεδρος του κόμματος «Αδέλφια της Ιταλίας»Τζόρτζια Μελόνι και πιθανή πρωθυπουργός ετοιμάζει «μεγάλα πράγματα»

Ν. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ "ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ" ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΜΕΑ....!!! ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ...!!!!

Ε.Ε : ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ....!!!! < ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ "ΕΜΕΙΣ" >

Ξεκίνησαν Συγκρούσεις μεταξύ Σερβίας και Κοσσόβου .Παίρνουν φωτιά τά Βαλκάνια....!!!

ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΣΤΟΥΣ...ΡΩΣΟΥΣ....!!

ΒΑΡΕΙΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΗΠΑ

Επιστροφή