ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ "ΘΑΝΑΤΟΣ" ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ....!!!!

 


`Αλλος ένας θάνατος λίγη ώρα μετά τόν εμβολιασμό μιάς 65 στό `Ιλιον.

  Πέθανε 65χρονη μισή ώρα αφότου εμβολιάστηκε με AstraZeneca!!!Μετά το θάνατο του Οδοντιάτρου μέσα στην ίδια μέρα μετά τον εμβολιασμό τπυ το Σάββατο σήμερα Τρίτη μια 65χρονη πέθανε μόλις μισή ώρα αφότου εμβολιάστηκε με AstraZeneca στο Ίλιον στην Αθήνα. ”Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές Αρχές ύστερα από τον θάνατο μιας 65χρόνης γυναίκας, μισή ώρα μετά το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, που έκανε στο Κέντρο Υγείας στο Ίλιον.Είχε ραντεβού για εμβολιασμό …..και καρτέρι με το θάνατο…Ένας περαστικός πήγε στο ΚΥ και είπε πως μια γυναίκα χρειαζόταν βοήθεια…
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι γιατροί βρήκαν την άτυχη γυναίκα, 20 λεπτά αφότου είχε κάνει το εμβόλιο, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση έξω από το Κέντρο Υγείας.
Οι γιατροί παρέλαβαν την γυναίκα και την μετέφεραν ξανά στο Κέντρο, όπου και κατέληξε, ”μεταφέρουν ΤΑ ΝΕΑ. Σε ένα παγκάκι κάθισε η γυναίκα ανέφερε αυτόπτης στην τηλεοπτική κάμερα. Πήγε κακήν κακώς
Το συμβάν προκάλεσε έντονη ανησυχία στους ειδικούς οι οποίοι εξετάζουν τα αίτια του θανάτου της 65χρονης γυναίκας και το αν αυτά σχετίζονται με το εμβόλιο που έλαβε νωρίτερα.Εκτιμάται πως, βάσει της ηλικίας της, η γυναίκα έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca.
Έρευνα για τον θάνατο της 65χρονης στο Ίλιον, η όποια κατέληξε λίγα λεπτά αφού έκανε το εμβόλιο κατά του κοροναϊού, έχουν ξεκινήσει οι υγειονομικές αρχές.
Στις 14:00 το ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση για άτομο γύρω στα 65 ετών χωρίς αισθήσεις στο Κέντρο Υγείας Ιλίου (Καλαβρύτων και Αχαΐας) το οποίο λειτουργεί ως εμβολιαστικό κέντρο.
Η ασθενής ήταν ήδη νεκρή πάρα τις προσπάθειες ανάνηψης που έγιναν. Γύρω στις 13:00 έκανε το εμβόλιο και αφού παρέμεινε για 20 λεπτά στο κέντρο υγείας όπως προβλέπεται για παρακολούθηση έφυγε και κάθισε σε παγκάκι απέναντι από το Κέντρο Υγείας, όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ.
Μισή ώρα μετά έπαθε ανακοπή. Ειδοποιήθηκε από περαστικούς το προσωπικό του ΚΥ το οποίο τη μετέφερε από το παγκάκι στο κέντρο υγείας γύρω στις 14:00.
Το ΕΚΑΒ που έφτασε και αυτό μετά από 10 λεπτά περίπου τελικά δεν την παρέλαβε καθώς διαπιστώθηκε ο θάνατος από το ιατρικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας.
Η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει την αιτία θανάτου.Η γυναίκα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας αναφέρει το ίδιο μέσο..Ο γιος της ήδη έχει δώσει μία κατάθεση σε αστυνομικούς του τμήματος της περιοχής.
Tόσο ο Οδοντίατρος όσο και η 65χρονη πέθαναν την ίδια μέρα του εμβολιασμού τους.. απλή συγκυρία για τους ιθύνοντες προφανώς....
”Ο εμβολιασμός συνεχίζεται με ασφάλεια …” παιανίζουν τώρα τα ΜΜΕ….
 

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μ.Ζαχάροβα: «Εξαφανίστηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Χάρκοβο επειδή αποκάλυπτε τις ωμότητες των Ουκρανών νεοναζί»

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

ΡΟΜΠΕΡΤ ΚΕΝΝΕΝΤΥ : ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ " mRNA " ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ - Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΤΡΕΨΙΜΗ

Οι Ουκρανοί προσπάθησαν να πλημμυρήσουν την Χερσώνα για να ανακόψουν την επέλαση των Ρώσων

Επιστροφή